Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Aksam uygularim abi kaslari gevsetir diyosun ok :) zaten hareketi zorlastiran koltuk altinin üstünde göğüsle omuz kaslarinin bağlantısı da bi acı oluyor düne göre daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

kas zedelenmesi artı sinirler tabi sıcak su öyle bi açarki ,sünger ile orayı ovacan ,,

@Kudret Kurtcebe

doğru abi kola düşerken fazla yüklenince kas ve sinirler gerildi ve zedelendi tabi, akşamları uygulicam yöntemi kudret abi sağol :)

• Beğen
günaydın ekip ,,
evet kış geldi şimdi termaller öne çıkacak pamuklu giysi yok ,sürat yapıyoruz mola demek termali olmayan için üşümek demektir şifayı kapmak demektir tabi termaller olursa sorun yok,,eldivenler kışlık olacak,evet aksesuarlar çok pahalı özellikle bisiklet mont var kışlık alta sadece termal üste o bisiklet mont diyorum ben onlara yeterli olur tabide parasıda cabası ,
yağmurda sürüş yok sürat yapılıyor erkanın durumu kritik olur ,,bu gün hava çok bulutlu yağmur yok hava aynı ,,

hafta içi, benim yeğene yardım etme durumu gözüktü gene,
pt -salı- çar-per-cuma,5 gün ,geriye ct-pazar kalıyor ,bu şu demek oluyor ,sadece pazarlara ekip ile ayar çekme durumu,
ct günü zati binemeyiz pazara hazır olma durumu ,topiğe öyle yazdık hafta içi dedik ama hafta içi ben kopuyorum olaydan,hafta sonunda prosedür ekip ile olacak ,adem zannedersem iyileşir ,gene bizle olur,ama kurtdoğmuş biraz zor ,onun yerine darlık-2
,darlık-1 bayağı ağır mevzu kışın günler kısa zati olmaz,,nisana gene tavşanlıya ayar çekeriz ,elimizde 3 etap var zati bu da bence yeterli ,dudullu-göçbeyli-darlık-2 ve tavşanlı-boyalıca hattı ,,

(link)

pazar 19 derece rüzgar hiç yok,,11 km
saat 09.00 dudullu hazır olanlar mesaj atsın,,

kasım ayı sadece 24 kasım iyi gözükmekte şimdilik tabi, 10-17 kasım sağanak yağış,,

(link)

çıkış dudullu- varış bıçkıdere ben tempoda hızlı olmayacağım sona doğru atak yapacağım o da ya sahil olur ya da aydos ama aydosa tek giriyorum orada yol tıkanıyor ve dar yerler var turun sonuna doğru yorgunluk olacağından oraya tek girmek hata olur araba fazla oluyor pazar günleri viaport ve aydos güney yolunda mecburen sahile vuracağım ,,sahile varınca canımızı sokakta bulmadığımızdan bisiklet yolundan dönerim, artık kış geldi ,mangalcılar eve çekildi..

(link)(link)

bıçkıdereden sonra oruçoğlu köyü ama ulupelit köyüne gitmeyeceğiz sapaktan darlık köyü ondan sonra duvar rampalar var,,haritaya bakın orada bi sağ yan yol var o taşdelen su dolum tesisine çıkar o yolla işimiz yok darlık hedef olacak

Pazar
(link)Açık. Yüksek: 18C. Rüzgar Hızı: 5-10 KM/S. Rüzgar Yönü: GB.

Pazar Gecesi
(link)Açık. Düşük: 14C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GGB.

wunder ,
pazar iyi kaçmaz,,

şimdi...şöyle bi etap var dudullu -şile -sahil köy,,
bu etap hiç yapılmadı sadece şile-sahil köy yolu dönüşte aynı olur kuzeyden batıya yol yok,,

(link)

dönüş ise bu,,

(link)

polinezden hekimbaşına ,,

(link)

bir diğer rota kısa sayılır,,dudullu- polinez

(link)

dönüş,,

(link)

3 etap var,
dudullu-darlık-2
dudullu- şile -sahil köy
ve dudullu- polinez tercih sizin ekip..

@Kudret Kurtcebe
fark etmez kudret abi galiba ikimiz gideceğiz başka gelen yok sanırım

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@adem dualı

yok adem sen dinlen iyice iyileş derim keriminde sağ kolu sıcağı sıcağına bence olmaz kerimde dinlensin acelemiz yok buradayız,,
şimdi erkan şöyle olur ferdi takılırız iki kişi pek zevkli olmaz biliyorsun kısa mesafe ayar çekeriz ,acelemiz yok, illaki 24 üne bi olay olur 24 kasım hava iyi,,10 kasım sağanak -17 kasım sağanak, ben bu gün biraz pedalladım,,

Kudret abi kolum gecti yaww :) iki kolla süruyorum sikinti yok havalar bozuyo stresliyim stresimi atim bu hafta bacaklar masa basinda zor duruyo enerjiyi atayim paslanmayalim bende geliyorr :)

• Beğen
@Kerim A.

o.k kerim o zaman şöyle yapalım ,darlık-2 yeni etap sayılır ama sadece bize yeni olan erkan ile ulupelitten darlık yoluki orayı ilk kez gideceğim sen ve sinan için yeni olacak ,evet saat 09.00 da dudullu çıkış bu sefer yerlere acaip dikkat edeceğim geçen sefer kaçırdım anlamadım cam kırıkları var imiş yerde ,neyse dikkat edeceğiz artık,,evet alalım darlık-2 yi duvar rampalar var darlık çıkışında ,,oradan mundarlı köyü ve akabinde ovacık köyü ,orada çeşmede ben mola yaparım hep ,
oradan dikkat ,formula yoluna çıkılacak, göçbeyli tarafına giden yolda var ama kafalar orada karışabilir önemlide değil, dönüşte zati göçbeyliyede girilse oradan sonrasını zati sende sinanda biliyorsunuz, kimse kaybolmaz kopuşlar kesin olacak,,bıçkıdereden sonra ,dudullu çıkış ilk mola bu sefer bıçkıdere ,oradan ulupelit köyüne gelmeden darlık yolu ,,

@Kudret Kurtcebe
ok kudret abi ferdi takılalım

@Erkan Közen

ferdi değil erkan saat 09.00 da ekip toplanıyor şimdi sen ben kerim var yeterli sayı ,sinandan ses yok ,3 adam alır darlık-2 yi 2 kişi zevki olmaz ama 3 adam yeterli sayı sinanda gelirse eder 4 kişi..valla ogün gene kayboldu artık kış uykusuna yatar bahtiyar zati serbest ,adem 2 hafta daha dinlenmeli ..

ben anca kadıköy-pendik-kadıköy yapabilirim sanırım. şile falan beni aşar :eek:ha: gittiğim tek asfalt yol bostancı dragos arası dolmuş sollamak da yoruyor tabi. dün gece 2 de bayır aşağı 80 km yi gördüm. üstümde full koruma vardı hız denemesin de motosiklet dizlikleri, eldivenleri ve kışlık dirsek omuz sırt korumalı ceketle :islik:

@hakan grmn

hakan bey, tebrikler bayır aşağı 80 ,,yalnız bizim tarzımız şile etapları kısa mola anlayışı tempolu sürüşlerdir,
sahil yollarında pek bulunmuyoruz trafiğin az olduğu mekanlara kaçıyoruz ,yalnız çalışma sahası olarak dudullu-göçbeyli arasında çalışmalar yapıyoruz, temposu düşük olan dostlarımla,
gerçi ilk gelenler tabi zorlanıyorlar ,eğim 13 dür burada ,ve üst üste gelir rampalar ,bu tarz sevenler için ,mtb de süratli dostlarım var onlar dudullu-göçbeyi arasını durmadan aldılar 2 saat 15 dakikada alan var 2 saat 10 dakikada alan var toplam 51 km boyunca tüm rampalarda durmadan pedal kesmeden devam ediyoruz esas çalışma etabı dudullu-göçbeyli arasıdır ,darlık-2 ağır bi etapdır temposu düşük olanlar için ağır olur, buralara gelmek için öncelikle dudullu-göçbeyli arası çalışma gerekiyor ,burada bir sistem uyguluyorum o da şudur süratli olanlar a takımda toplanıyor temposu düşük olanlar b takımda bunu bu etapta uyguladık ,b takımını ben kontrol ediyorum a takımı etapa başlıyor 5 dakika sonra b takımı yalnız bu sistem sadece dudullu-göçbeyli arasında olmakta ,kışın düşünüyorum gerçi soğukta arkada kalanları rampada bekleyeceğim ama üşüyeceğimi zannetmiyorum çünki termaller olacak ,kışın termal olmaz ise uzun etaplarda beklemelerde üşüme olur gittiğimiz yerler soğuktur ayaz vardır ,,

@Erkan Közen

o.k erkan bu gün hava çok bulutlu sağ gösterip sol vurmaz inşallah ,
hava duruyor duruyor ve pazar bozuyor,hedef darlık-2 ,,,,,

wunder son durum ,,pazar,,,,

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. Yüksek: 18C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GB.

Pazar Gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. Düşük: 14C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GB.

3 kasım,,,

darlık-2,,

100 ++++++ km

1- kudret
2- erkan közen
3- kerim

sinan ???????????
ses yok,,,

saat 09.00 dudullu çıkış -bıçkıdere mola 15- dakika,,, ulupelit köyüne doğru ama ulupelite gelmeden darlık köy yoluna ,,,

(link)(link)

evet son durum,,
sinan yok herhalde gelmeyecek,evet kerim saat 09.00 da dudulludan hareket erkan sende ,3 adam yeterli sayı
darlık- 2 ,dudullu- bıçkıdere arası no mola,,bıçkıdere 15 dakika fazla değil günler kısa darlık' a hemen ulaşma durumu,darlık çıkışında oldukça sıkı rampalar var bi yerde toprak rampa var çok dik ora kartepeden bile dik sayılır,erkan hatırlarsın orayı,,

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p206x206/485480_586066694759242_1053699869_n.jpg

evet darlık çıkışında sıkı rampa ,,

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941690_586067118092533_202283983_n.jpg

buradan ineceğiz,,

yarın ömerli inişinde bizi sis bekleyebilir,,

sinan gelemiyor abi kendini çok yormuş öğleden sonrada doluymuş o yüzden bana ağır gelir dedi, ben hazırım sabaha inşallah 9 olmadan olurum meydan da :)

• Beğen
Geri