@hakan grmn
hakan bey, tebrikler bayır aşağı 80 ,,yalnız bizim tarzımız şile etapları kısa mola anlayışı tempolu sürüşlerdir,
sahil yollarında pek bulunmuyoruz trafiğin az olduğu mekanlara kaçıyoruz ,yalnız çalışma sahası olarak dudullu-göçbeyli arasında çalışmalar yapıyoruz, temposu düşük olan dostlarımla,
gerçi ilk gelenler tabi zorlanıyorlar ,eğim 13 dür burada ,ve üst üste gelir rampalar ,bu tarz sevenler için ,mtb de süratli dostlarım var onlar dudullu-göçbeyi arasını durmadan aldılar 2 saat 15 dakikada alan var 2 saat 10 dakikada alan var toplam 51 km boyunca tüm rampalarda durmadan pedal kesmeden devam ediyoruz esas çalışma etabı dudullu-göçbeyli arasıdır ,darlık-2 ağır bi etapdır temposu düşük olanlar için ağır olur, buralara gelmek için öncelikle dudullu-göçbeyli arası çalışma gerekiyor ,burada bir sistem uyguluyorum o da şudur süratli olanlar a takımda toplanıyor temposu düşük olanlar b takımda bunu bu etapta uyguladık ,b takımını ben kontrol ediyorum a takımı etapa başlıyor 5 dakika sonra b takımı yalnız bu sistem sadece dudullu-göçbeyli arasında olmakta ,kışın düşünüyorum gerçi soğukta arkada kalanları rampada bekleyeceğim ama üşüyeceğimi zannetmiyorum çünki termaller olacak ,kışın termal olmaz ise uzun etaplarda beklemelerde üşüme olur gittiğimiz yerler soğuktur ayaz vardır ,,
@Erkan Közen
o.k erkan bu gün hava çok bulutlu sağ gösterip sol vurmaz inşallah ,
hava duruyor duruyor ve pazar bozuyor,hedef darlık-2 ,,,,,
wunder son durum ,,pazar,,,,
Pazar
| (link) | Parçalı Bulutlu. Yüksek: 18C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GB. |
Pazar Gecesi
| (link) | Parçalı Bulutlu. Düşük: 14C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: GB. |
3 kasım,,,
darlık-2,,
100 ++++++ km
1- kudret
2- erkan közen
3- kerim
sinan ???????????
ses yok,,,
saat 09.00 dudullu çıkış -bıçkıdere mola 15- dakika,,, ulupelit köyüne doğru ama ulupelite gelmeden darlık köy yoluna ,,,
(link)(link)