anadolu performans ,,,
amaç nedir ?
1- amatör performans anlayışta olan insanların bir araya geldiği bir ekiptir ,
2- amaç daha sağlıklı bir bedene kavuşmaktır .
3- bunun için sigara ve içkiden uzak kalınmalı ,
4- erken yatıp kalkmak ,
5- ve doğru beslenme bu konuda ahmet aydının kitabı taş devri diyeti kitabı rehber olabilir ,
6- bizler ekip olarak sadece asfaltta kalan bir topluluk asla olmadık bundan sonrada olmayacağız ,
7- burada biz asla laf üretmedik ve sürekli çalıştık ,
8- klavyeden bisikletçi olmadık,
9- sahada nasıl olduğumuz belli olmuştur ,biz baştan kuralları koyduk ,ve burada önemle arz ettik
10- antreman sahası demirbaş olarak dudullu-göçbeyli hattı olarak kalmıştır
bu etap asla sabiha ve formula etaplarına benzemez
burada 13 eğimleri görürsünüz ,
11- anadolu performans ilklere imza atmıştır
bu foruma üye olur olmaz kartepe etaplarını başlattım ,
bura 21 km rampa idi bunun 14 km si asfalt 2 km si stabilize
ve 5 km si ise son derece sert zemin olan offroad yol idi biz burada çok tepindik ve karbonunda hakkını verdik,
12- altında 7000 yuroluk bisikletine acıyan başına bi şey gelecek diye korkarak binmeyenleride gördük
ama onlar burada değil onlar face' de
13- face bana göre lagara lugara edebiyatının olduğu yerdir
14- tavşanlı -boyalıca hattı 1535 rakım ile orada duracak ve istanbulda bisiklete biniyorum diyen o etabı muhakkak görecek bisikletçiliğin ne olduğunu orada anlayacak yoksa sahil yollarında değil ,
15- biz neden zor etaplara talibiz ,kerizmiyiz ,bize paramı veriyorlar hayır bu işten biz zevk alırız ,fanatik olarak zor etapları severiz ,
16- anadolu performans her zaman zor etapları dile getirecek ,millet sahil yollarında sürerken biz yüksek rakımlarda ve 13 eğimlerde var olacağız ,
17 - biz sabiha -formula yoluna yol demeyiz yol dudullu-göçbeylidir ,
ve dudullu-bıçkıdere-darlık -mundarlı-ovacık -ve göçbeylidir,
ve istanbul dışı tavşanlı-boyalıca hattıdır
18- avrupa yakada sahil yolları bizi kesmez oralarda vakit kaybetmeyiz
bizim için etap avrupa yakada belgrad toprak yollardır biz buraya 28 jant ile gireriz
ve anadolu yakada kurtdoğmuş offroada ve çekmeköye ve aydosa,
19- dudullu-göçbeyli etabında herkes tek oldu ,lastiği patlayan kendi değiştirecek ve ekibe dahil olacak idi bu sistem aynen devam edecektir ve hatta darlık içinde ve tavşanlı içinde,
20 -biz şunu biliyoruz süratli basan kişi durduğu an vücut soğur ve bi daha toparlanamaz
ve hatta hıza geçer ise kendini sakatlayabilir ,
21- her pazar bizim ekip dudullu-göçbeyli hattına antremana çıkar iken sahilciler her zaman 60 km düz yolda var oldular bunun adına bisiklet sporu deniyor ise densin ben demiyorum bu olsa olsa kendini aldatmaktan başka bi şey değil pahalı formaları giymek ile ve pahalı bisikletleri almak ile bisiklet sporcusu asla olamazsınız bu işin hakkını ya verirsiniz ya da yoldan çekilir gidersiniz ,nitekim yoldan çoktan çekildiler önümüzde bi tane yol bisikletçisi kalmadı nerede
dudullu-göçbeyli hattında
ve dudullu-bıçkıdere-darlık-mundarlı-ovacık -göçbeyli hattında
ve hatta tavşanlı-boyalıca hattında ,
tek adam tanırım yol bisikletinde benle kartepeye gelmiş ve tavşanlı yollarına ağır stabilizeye yolla dalmış
erkan közen başka yolcu tanımam ben,
ha birde ,
aytekin erzan varmı başka yok tabi,,
bu arada mtb de sağlam adamlar benim gözümde çoktan değerlidir,,
1- kerim
2- sinan
3- muzaffer
anadolu performans.....