Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@İsa İhsan Akdoğan

benim başka bi arkadaşım var idi o da elektrikli aldı bisikleti
rampada yalnız ne hikmet ise geride kaldı arkadaş :)
elektrikli bisiklet konfor bisikleti yani orada spor mıpor yok zati ,spor ayrı bi olay
tempolu sürüş tekniği başka ve rampa çıkış tekniği başka bunlar anca sahada çalışılarak anlaşılır
bizim burada yaptığımız çok amatörce iştir ,yani biz aslında amatör takılıyoruz
kısa mola anlayışı ve tempolu sürüşler
ama dudullu- göçbeyli tam anlamı ile bir profesyonel anlayış olmakta
yani 50 km boyunca asla pedal kesmeden 6-7-10-13 eğimlerde bisiklet sürmek amatör işi değil
hiç bi bisiklete binmeyen bi adamın yapacağı işte değil
bu nedenle dudullu-göçbeyli etapı yeni açılacak topikte olacak tabi
ama bunun yanında toprak zeminlere gideceğiz belgrad gibi çekmeköy ormanları gibi..evet bu sene kötü gidecek anlaşıldı
önümüzdeki haftadan itibaren pazarları artık kötü
koşu yapacağım
bu gün saat 12.00 gibi çıkarım kısa mesafe sele yapar dönerim ,

Scudo
bugün suskunsunuz nerdesiniz :)
Kudret abi eğim nasıl :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/h/vkgbm.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/h/vkgg2.jpg
buda stravada oluşturduğum bu rampanın segmenti ortamala egim % 13.3
(link)

Kayseri Havaalanından ve Merkez'e uzanan bir tur yaptım bugün.
Fotoğraf Makinam yanımda olmadığı için çekim yapamadım ama Salcano NG 650 mi tanımış oldum :)
Kar ve buz üzerinde bol kaymalı bir turdu :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Sinan Çakır

Sinanım yokuşumuz on numara havalar iyileşene kadar çalışıcaz burada bu kış burada geçer benim için hemen arka yolumuz zati :)

kudret abilerin netler çöktü galiba hiç bu kadar sessiz kalmaz idi buralar :)

alo alo kudu babo nelerdesin yahu neler oluyor buralarda sınavdan çıktım isyanım var yarabbim :D

geldim yahu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
yav oza kafe diye bi yer var bisiklet ile uğradım uğramaz olaydım
adamlar bi esir aldı beni elimede gitar verdiler bi güzel çaldırdılar yav paçamı zor kurtardım:)

http://u1312.hizliresim.com/1j/h/vkgbm.jpg

vay be tam bana göre,,,:in:

@Kerim A.

yok yahu arkadaşlar bırakmadı ki sağolsunlar cafe işletiyorlar valla illada çalacan dediler
kurtulamadım yahu onları kıramadık ne edek,,:)

@engin güner

nerde olacağız saat 12.00 de çıktım öylesine bi sele yaptım bu arada 10 numara iç termal acaip soğuğa karşı korudu rampayı süratle aldım asla terleme olmadı ve teri emme özelliği var ,
evet artık sabun ile yıkama yaparımda ,ayrıca termal kar maske 10 numara terletmedi ve üşütmedi..
4 çift yün çorap ayakları korudu ,
bu gün gerçekten bisiklet havası var idi ,ama tabi aşağılarda,
yukarı rakımlar kesin kar soğuğudur.

(link)

22 aralık bulutlu ,,,

bisiklet sürerken huzur bulanlara gelsin :cool:

bu arada akşam buz gibiydi, zor attım kendimi beltura. kar maskeside almamışım yavaştan geri geldim. kar maskesi ile gözlük olmazsa olmaz bir daha yanıma almadan çıkmıcam. bisiklette giderken rüzgarı yiyince anlıyoruz tabi sonradan :kahve:

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
(link)

istanbula kar yağdı bitti, yine yağmurlar başladı, almam şart oldu artık böyle bir çamurluk. tekerler tamam kaymıyorda, sahil yolunda ki bisiklet yolunda bile giderken her tarafıma ayakkabıdan kaskıma kadar su geldi lastiklerden.

motosiklette çukurada girsem hiç bişey olmuyordu. ama tabi motosiklette kadro borusunun içinde motoru koruyan motor koruyucu demirler ve grenajları var. bisiklette ise yerle aramızda sadece kadronun borusu var. ne kadar dikkat etsem de bakıyorum biraz hızlansam bisiklet ve ben yağmur da baştan aşağı çamura batıyorum.

bu tip tekere bağlantı noktası olan çamurluklar bence diğer spor tür koruyuculardan daha koruyucu ve üstüne tur çantası da alınamaz spor çamurlukların.
bir tek bizim yanımızdan geçen arabaların su birikintilerinin üzerinden hızla geçmesi kalıyor. ona da yapcak bişey yok, şemsiyeyi arabaya doğru tutmak belki caydırıcı olabilir.. :evil:

@Osman İBİŞ

osman bey
kayseriye selam olsun kayseriden mehmet sunu arkadaş foruma üye bence onunla bu kış pedallayabilirsiniz
ya da yerel bisiklet topiğine kayseri bisiklet topiği açarak bu forumda kayseriden bisiklete binenleri örgütleyebilirsiniz..
bisiklet forum bu açıdan en iyi forumdur ,
karda binmek için mtb uygundur ayrıca kesin kar tekeri kaydırmayacak ve giyim ise -19 larda kesin termallar olacak altta pamuklu giyen yanar ,rampada terleyenler durduğu an -19 da üşür ve aynen zatürre olur
ayakkabılar asla su geçirmeyecek ve soğuk geçirmeyecek eldivenler keza öyle volkan akboga almanyada performans dağ bisikletçisidir
karda biniyor hemde ormanda ama tabi karda süratli inemezsiniz karda sürat olmaz 1 metrelik karda nasıl gideceksiniz tabi elinize alarak
ha isviçrede iniş yarışları olmakta hafif karlı dağ yamaçlarından aşağı 144 km
o dağ yamaçlarında 5 metre kar olursa hangi iniş olur orada ,
tabiki orada iniş olmaz mtb ile ,,
yerin konumu önemlidir 5 metrelik karda gömülü kalırsınız ,,,evet termal kar maske dün işe yaradı
ayrıca termallar
spd ayakkabı kullanıyormusunuz
kullanmıyor iseniz normal spor ayakkabı ise asla ne su geçirecek ne de soğuk
eğer spd var ise kışlık olacak ve üzerine kılıf olacak
bunların hepsi paradır ucuz mal yaramaz pahalı mal hasta etmez

karda bisiklet yarışı zemine dikkat edin 5 metre kar yok ,,bisikletçilerin kıyafetlerine dikkat edin..

Pazar
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr KD, 15 ila 25 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 7C. Rüzgâr KD, 15 ila 25 km/sa.

evet durum bu ,,,

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 48 | 48 | 57 | 4
Rüzgar13 km/h KD14 km/h DKD19 km/h KD16 km/h

evet dudullu- göçbeyli için kim hazır ,,

22 aralık pazar,,,,

50 km
son durum

1- kerim ortalama 34 mtb
2- erkan ortalama 33 yol
3- sinan ortalama 30 mtb
4- kudret ortalama 28 hibrit 28

Uyarılar için Teşekkürler abi.
Yavaş yavaş tüm ekipmanları temin edeceğim inşaallah.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/1235383_670172063015371_676489130_n.jpg

alo alo erkan 22 pazara ayar dedin hava iyi sen şu ortalamanı egale etmeye çalış bende

sen 33 ortalamada kaldın
şimdi 2 saat 5 dakikada aldın 50 km yi ben 2 saat 29 dakika son rekorumuz 2 saat 10 dakika idi ortalama orada 32 idi 44 dişte valla 48 e çıkar isem benim ortalama çıkacakta gerek görmüyorum bizim mehmet alide aynı şeyi söylüyor sen yarışlara katılmayacağına göre boşver dedi 48 ayna kolu ,,

@Osman İBİŞ

bende teşekkür ederim,,

Pazar
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr KD, 15 ila 25 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 7C. Rüzgâr KD, 15 ila 25 km/sa.

evet durum bu ,,,

Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 48 | 48 | 57 | 4
Rüzgar13 km/h KD14 km/h DKD19 km/h KD16 km/h

evet dudullu- göçbeyli için kim hazır ,,

22 aralık pazar,,,,

50 km
son durum

1- kerim ortalama 34 mtb
2- erkan ortalama 33 yol
3- sinan ortalama 30 mtb
4- kudret ortalama 28 hibrit 28

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1512753_10200352873984618_718583003_n.jpg(link)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1525522_10200352874664635_215391039_n.jpg

SATILIK 45 GÜNLÜK ( 3.500 TL )
TREK PROTOTYPE 17'' CARBON
KADRO CARBON CONSEPT OLDUĞU İÇİN BİR EŞİ DAHA YOK, ÖZEL ŞARTLARDA TEMİN EDİLDİ, HENÜZ ÜZERİNE HİÇBİR YAZI YAZMADIM,YAZISIZ SEVDİĞİM İÇİN
2014 FULL SHIMANO SLX SET, DYNASIS MODELİDİR, BİLEN BİLİR
ROCK SHOX RECON SİLVER GİDONDAN KİLİTLEMELİ MAŞA
SHIMANO MT55 TUBELESS UYUMLU JANT SETİ
RITCHEY WCS FURÇ TAKIMI
RITCHEY WCS RISER SELE BORUSU
RITCHEY PRO COMP SELE
NESS FULL CARBON TEK PARÇA GİDON GİDON BOĞAZI
MERİDA RACE LASTİKLER
ÜZERİNDEKİ AKSESUARLAR FİYATA DAHİL DEĞİLDİR
PARÇA SATIŞI YOKTUR
İSTEYENE %5 KOMİSYON FARKIYLA 12 AYA KADAR TAKSİT YAPILABİLİR
ÖNCELİĞİM ÜRÜNÜN SATIŞIDIR, DEĞERİNDE 52 CM KADRO YOL BİSİKLETİ İLE TAKASA DA AÇIĞIM

yazmış

(link)

bana da replika sahte gibi geldi noname karbon trek kadrosu mu olur

İsa İhsan İncele? (link)

https://www.google.com.tr/search?q=rockrider+8.3&espv=210&es_sm=122&tbm=isch&source=iu&imgil=fHB5STccW4porM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn1.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcQc9u_VhvtW3PD9A1sNVpNB9x1aGk_-yI7E5Gnx5EGHlUf9AUNotw%253B1280%253B720%253BOfHi_pzrRUQDoM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.youtube.com%25252Fwatch%25253Fv%2525253DsRsBYINq7TM&sa=X&ei=19uuUov_BoePtQazq4D4Bg&ved=0CDQQ9QEwAg&biw=1360&bih=605&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=fHB5STccW4porM%3A%3BOfHi_pzrRUQDoM%3Bhttp%253A%252F%252Fi1.ytimg.com%252Fvi%252FsRsBYINq7TM%252Fmaxresdefault.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DsRsBYINq7TM%3B1280%3B720

isa ,
senin gene beynini bi güzel ben yıkayacağım
asla 2 el alma ,
sen dediğimi yap senin paran elinde değil benim anladığım o,
yani senin şu anda keş paran 2000 lira var ise sorun yok ama olmadığını anlıyorum ,
eğer senin şu anda bankada 2000 lira hesabın var ise sana önerim hemen git thule mağazasına bi adet mtb kap
o fiata pazarlık et ,
şu anda kış olduğu için pazarlığa gelirler ya da git deltaya sana mtb versinler yeni mağaza fenerbahçe stadın orada ,
paran olmadan plan kurma önce paran ne kadar var bankada o önemli hiç paran yok ise boşuna hayalde kurma önce para biliyorsun ,
önce para bankada olacak ne diyorum sana 2000 lira para varmı bankada ?
bu para yoksa zati yeni bisiklette olmaz
bu inşaat firması sana parayı ödeyecek oradan 2000 lira ayır
önce bunun planını yap,,
sen gidiyorsun 2 inci basamağa
önce bi parayı kap bakalım firmadan ..

Perşembe
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 8C. Rüzgâr D, 10 ila 15 km/sa.

Perşembe gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 6C. Rüzgâr DGD, 10 ila 15 km/sa.

Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 37 | 28 | 17 | 2
Rüzgar14 km/h DKD10 km/h Doğu10 km/h Doğu6 km/h Doğu

Cuma
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr G, 10 ila 15 km/sa.

Cuma gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 7C. Rüzgâr GB ve değişken.

Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 38 | 29 | 39 | 4
Rüzgar8 km/h GD8 km/h GGB6 km/h GGB8 km/h GB

Cumartesi
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr B ve değişken.

Cumartesi gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 6C. Rüzgâr KKD, 10 ila 15 km/sa.

Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 68 | 69 | 47 | 4
Rüzgar6 km/h BKB8 km/h Batı6 km/h Kuzey13 km/h KKD

perşembe -cuma-ct günleri çamlıca rampalarında kim benle çalışır ,kimse gelmez ise saat 11.30 da evden çıkarak çalışmalar yapacağım
evet pazarada dudullu-göçbeyli etap
hava bozmaz ise olacak .

Büyük Çamlıca Tepesi istanbul Anadolu Yakası (link) ilçesi sınırlarında yer alır. Büyük Çamlıca Tepesi (Sefa) denizden 268 m yüksekliktedir ve (link) ve TV verici kuleleri burada yer alır. Turing Başkanı Merhum Çelik Gülersoy tarafından restore edilerek halka kazandırılan ve tepede yer alan Büyük Çamlıca tesisler gerek doğal ve manzaralı bir konuma sahip olması gerekse hoş ve temiz havası yüzünden yerli yabancı turistlerin uğrak yeridir.

valla bi aydos etmiyor ,,

Aydos Tepesi, 537 metrelik tepe yüksekliği ile (link)'un en yüksek noktasıdır. (link) ilçesinde bulunan Aydos Tepesi, adını (link) ve (link) döneminde bugünkü (link) İlçesi sınırları içinde kalan (link)'nden almıştır.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1238379_636727809693130_55321563_n.jpg

evet buralar kesin çamurdur kurumasını bekleyeceğiz
sonra 537 m ye buradan gene çıkacağız ocak-şubat-martta olabilir ,,

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/p206x206/603729_574522615913650_597233621_n.jpg

kartepe otele gelince buraya adam yok ,,,,bura ultra katogori bunun için çokkkkkkkkk
dudullu-göçbeyli ve şile darlık ve tavşanlı tepenler aynen alır kartepeyi atıp sallama yok kartepe 215 km de iş çetindir benden söylemesi 200 km leri pek çok kereler devirmiş bi kişi olarak üstelik kısa mola anlayışları ile size anca şunu söylerim bi atasözü vardır o da şudur

davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ama
olayın saha güzergahına girdiğiniz an neyin ne olduğunu o vakit anlarsınız
öyle kolay iş değil bu ,
bunu tek adam anladı bu forumda o da erkan közen dir
yol bisikleti ile bu kartepe için talip olacaklar aynen benimle dudullu-göçbeyli-şile-darlık ve tavşanlı etaplarında çok kere pedal sallayacaklar benden söylemesi tabi zamana karşı az mola ..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/15036_571729252859653_1940099007_n.jpg?lvh=1

tavşanlı ağır stabilizede solda erkan sağda ben arkada tek tük gelen araçlardan biri bu etap çok kez gündeme gelecek benden söylemesi herkes buranın tadını bi kere alacak 30 km in 20 km si rampa 10-19 eğimler irtifa 500 rakım

boyalıca çıkışında ise rampa az ama 3 km boyalıcadan 10 eğime tırmanış
istanbul dışı tavşanlı-boyalıca etabı ,kartepe hazırlık aşaması 3 tür 1- dudullu-göçbeyli-2 dudullu-bıçkıdere -darlık tır

Kudret Abi, Çamlıca için düşündüğün güzergahı harita üzerinden paylaşabilir misin? Şu aralar performans amaçlı olmasa da en azından kağnıdan biraz hallice bir şekilde oraya tırmanmayı düşünüyordum senin bu mesajın tam denk geldi. :)

@Sefa.

sefa şöyle yapalım ,,

(link)

saat 12.00 de bostancı iskelede buluşarak bağdattan gideriz,,tabi sen ne vakit müsait olursan

Perşembe
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 8C. Rüzgâr D, 10 ila 15 km/sa.

Perşembe gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 6C. Rüzgâr DGD, 10 ila 15 km/sa.

Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 37 | 28 | 17 | 2
Rüzgar14 km/h DKD10 km/h Doğu10 km/h Doğu6 km/h Doğu

Cuma
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr G, 10 ila 15 km/sa.

Cuma gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 7C. Rüzgâr GB ve değişken.

Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 38 | 29 | 39 | 4
Rüzgar8 km/h GD8 km/h GGB6 km/h GGB8 km/h GB

Cumartesi
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr B ve değişken.

Cumartesi gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 6C. Rüzgâr KKD, 10 ila 15 km/sa.

Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 68 | 69 | 47 | 4
Rüzgar6 km/h BKB8 km/h Batı6 km/h Kuzey13 km/h KKD

Geri