Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Muzaffer K.

şimdi şöyle,
baktın arayı açtılar sakın olaki yetişmek için kasma kendini zorlama özellikle rampada , arkadan ben geliyorum nasıl olsa kaybolmazsın ,neden a'ya yazdım süratli giden adamlar ile gelişirsin nitekim ben geliştim aytekin erzan sayesinde önden basıyor idi ben arkadan onun rüzgarında deryasında gidiyor idim ,böyle böyle insan gelişiyor ,,düz yol başka üst üste gelen eğimler başka ,
o gün kesin olarak çanta yok ,
arkanda sana yük olacak ,bakalım 22 aralık neyler ,,

Scudo
@Muzaffer K.

o bisiklete bişey olmadı seleyi kendim mola da yukarı çıkarmaya çalışmıstım, gerı takamadan geri dönüş yoluna çıktım, o kadar yol çıkmış sele ile ayakta gittim, tabi lastikçinin orada geri taktım seleyi geldim.

asıl benım treği rubleyı bozmamın sebebi çok ters kullanmam ayna kol 42 dişli yani en ağır viteste ön vites 3 de iken, arka viteste 4 de iken rampa çıkmaya çalıştım ruble gitti, işte teker havada dönerken ruble gevşemiş gibi dönüyor uğraşamıcam verdim bisikleti zaten diğerini de verdim sayılır isteyenler vardı...

bundan sonra arka en sonda en ufak dişlide önde en ufak dişlide rampa çıkarım duz yol harici orta dişliye almıcam ön vitesi... :in:

alo erkan
alo can
alo kerim
alo muzaffer

bu pazar koşullar aşağıdaki gibi,,

(link)

11 km rüzgar ısı makul,,10 derece hissedilecek

Pazar
(link)Genel Olarak Açık. En yüksek 9C. Rüzgâr GGD, 10 ila 15 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 7C. Rüzgâr D, 10 ila 15 km/sa.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 28 | 19 | 28 | 4
Rüzgar11 km/h Güney10 km/h Güney10 km/h Doğu13 km/h Doğu

evet 15 aralığa kimler ok diyor,,

dudullu-göçbeyli...

nabız yoklaması ,

Daha iyilerini yapıcaz inşallah :) kondüsyonum olması lazım abi kondüsyon sart.!

nabzım kartepe diyor abi :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@Muzaffer K.

evet muzaffer 15 aralık göçbeyli için ne dersin ,

@Muzaffer K.

kartepe bekler ,,bahara ,,

@Muzaffer K.

hay allah unuttum yahu söylemiş idin:) neyse bakalım erkan ne diyecek can artı kerim
hava bence güzel ct yağış yok ve gece boyuncada yok ,
ertesi güne pazara yerler çokda fazla ıslak olmayabilir
evet ekip bakalım ne diyecek nabız yoklaması oluyor ,,,:)

@Kudret Kurtcebe

yarın ve cumartesı kadıkoy ile besıktaş arası gidip gelıcem ev i verdık inşaatçı şirkete bakalım bir kaç ufak tefek detay kaldı halledebilirsem. işleri bisiklet bakıcam pazar günüğne belki yeni bisikletim ile atlar gelirim :cool: cumartesı akşamından geliyorum diye haber veririm tabi ki bulursam.. :in:

diz ağrım da geçti bugun işte tek sorun kondusyon onuda uygun vites seçimi ve boyuma uygun kadrolu bisiklet ile çözücem sanırım çalışarak antrenmanlara devam ederek..

edit: haberlerde duydum bisikletlilere koruma başlığı ve koruma gözlüğü zorunluluğu gelicekmiş;

ışıklarda durma zorunluluğu trafik cezası ve otoparklarda ücret vermekte zorunlu olursa şasmam ama önce danimarkada ki gibi doğru dürüst mangal yapılmayan arabaların park etmediği fenerbahçe-pendik arası bisiklet yolunu elden geçirmeliler...

kudret abeyy yaşlanıyomusun ne :D bende bu pazar sınavdayım abi havada iyimiş ama yapıcak bişey yok inş 22 aralık iyi olursa dudullu-göçbeyli tadından yenmez :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kudret Kurtcebe

Benim misafir durumu abi. Cumartesi aksam kesin cevap verebilirim.

@Kerim A.

yav hakkat doğru yahu yaşlanıyoruz gene unuttum yahu:) neyse 22 aralığa bakalım ,

@İsa İhsan Akdoğan

isa buraya mesaj at bisiklet almadan önce senle bostancıda buluşuruz ben sivil geleceğim
göztepe ışıklarda thule mağazası var oraya gideceğiz bağdattan yürüyerek gidiliyor
orada mtb ler var aynı zamanda cyclo cross lar var bu focuslar gayet iyi bisikletler ,evet aklında olsun

@Can Teker

can zati keriminde sınavı var evet 22 aralığa bakarız ,,

alo alo erkan nerdesin
bu pazar iki kişi zevkli olmaz bu pazara nadastayız
evet 22 aralığa bakarız,,

isa harita aşağıda

(link)

(link)

iletişim

bısıklet buldum

bunuda alsammı acaba

(link)

fenerbahçe mağazadayım bana 77 euro 160 olur dedı

sıtesındede o kadar fıyat ındırım yapmamış hiç mağazada:eek:

kalın olan yağmurluklarda 220 euro :eek:

@Kudret Kurtcebe

göztepe ışıklar bana 5 dakıka abı tahran lisesi karşımda :D

indirim var dıyorlar zaten ındırım yapmadılar bır de kızıltoprak yapıcam

@İsa İhsan Akdoğan

sahildeki göztepe ışıklarada bak thule mağazasına orada mtb ler var ,

isa öldünmü kaldınmı ne oldu arabamı çarptı yahu ,,:)
muzaffer soru sormuş ne kadara bisiklet bakıyorsun diye
önerim şu olur sen karbonu marbonu boşver ,önce kesene göre düşüneceksin ,çok para veripte ondan sonra 2 yıl sonra parçalar eskidiği zaman senin nefesin o parçalara yetmeyecek benden söylemesi,
bu parçalar pahalı ama finanse eder isen sorun yok tabi yuro 2.7
iki sene sonra olacak belkide 3 lira o zaman ne olacak parçalar ateş pahası ,,
sen ekonomik bisiklet alacaksın parçaları ekonomik olacak bu da orta karar bi bisiklet demektir aliminyum kadro alacan sana 11.00 kilo yeterde artar bile ha zamanla parçaları değiştirirsin düşer 10 kiloya
mevcut bisikletler ile antreman olayı artık olmayacak yeni bir bisiklet aldığın zaman bize buradan müjdeyi ver.

(link)

bu pazar 6 km rüzgar ben ferdi takılırım artık,,

(link)

21 aralık ct günü sağanak demekte ertesi günü şile yolları ıslak kalır
bu nedenle erteleme olacak belkide ta şubata kadar ,,

@Kudret Kurtcebe

mesaj attım abi diğer konuda, evet yeni geldim nete giremedım sabahtan beri, dediğin yere gittim.

450 euro 29 jant şehir bisikleti 495 eurodan indirdi, diğer mtb' yide 1.500 liraya indirdi, ikiside focus marka

1.450 lira 27 vites şehir bisikleti, 1.500 de mtb focus marka dedi indirimli fiyatına...

ben de gittim velespite kızıltoprağa (link) bunu aldım.

bendekı 509 max surat, ortalama surat yoktu. ondan almam lazımdı.

141 lira bana 70 liraya bıraktı 2. el olduğundan baya bir indirim yaptı sağolsun :D

bir de termal aldım

interden fenerbahçede ki hiç biryerde yoktu kadıkoyde kızıltoprakta bulamadım
Specialized termal aldım 65 euroya 185 yapıyordu 168 liraya aldım ama bendekı termallerden çok çok daha ıyı 30 liralık almıştım 3 tane hepsı de pert oldu 1 senede... bunu baya bir kullanırım sanırım.

çok amaçlı bisiklet yağmurlu vardı specialized marka 490 liraya indirdi alamadım tabi :D 110 euroya da vardı rüzgarlık ama tabi tek başına yağmurdan korumaz dedi, bikeand bisiklete de baktım 160 liraya scot yağmurluk vardı ama çok ince onu alınca 2 3 parça daha almak lazımdı...

şimdilik yağmurluk termal tamam alta pantolonda alırsam tamam olucak sanırım..

şimdi focustan şehirmi mtb mi almalıyım onu düşünücem.

Sedona şehir bisikleti vardı 48 dişli aynakolu vardı yada daha buyuk anlattı ama unuttum velespitte 27 vites oda aynı fiyat 1.450 lira

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Geri