Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

@Hasip Çehre

hasip aga onura kaçkarda ve deltada destek olmaca tarihler yaklaşıyor 9 ocak ta delta var
onur baboya tebrik el şükran olsun...

9 Ocak 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
13 Şubat 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
20 Mart 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı

kaçkarın yarışları....

23.01.2011 Çekmeköy / İstanbul

20.02.2011Çekmeköy / İstanbul

13.03.2011 Çekmeköy/İstanbul

Scudo
http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/partlycloudy.gifCumartesi
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar GGB 21 KM/S .

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifCumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar GGB 21 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.59 mm).

bu cumartesi hava durumu tabi şimdilik ....

@restart

ne demek olur hocam yalnız sabah erken kalkarsan burdan haber etmece hava kapalı olursa ve yerler ıslak olursa yataş ama zannederim açık olacak buluşma yeri küçük çamlıcada hemen köprüden sonra kolej var orda buluşup kanlıca istikametine gitmece ve dönüşü beylerbeyiden yapıp aynı yerden gelmece kısa olacak gerçi nedeni bütün gücümü cumartesine saklıyorum...
şimdilik cumartesi iyi hava...tabi değişebilir....saat 12.00 de kolej önünde olurum dört yol ağzında ışıklarda ....

günaydın saat 12.00 de buluşmaca

http://img203.imageshack.us/img203/9498/hpim1547f.jpg

restart....
buluşma yeri saat 12.00 de
11.00 de çıkacağım
bu saatten sonra mesaj atarsan ben görmem ben genede yukardaki köprüde olacağım..acıbademden bu köprüye geliyorsun yukarda okul var ve dört yol ağzı ışıklar.

volkan teşekkürler geldiğin için...
küçük çamlıcadan beylerbeyine ordan hekim başı rampalarından ümraniye izci kampına ordan devamla mehmet akif ersoy caddesinden çavuşbaşına ordan çekmeköye ordan dudulluya ve yine ordan kayışdağı caddesinden erenköye ...
yalnız volkan dostum orta aktarıcı kötü öttü bu gün ona baktır çünki yolda sorun yaratabilir ...
yine hafta içi senle çalışalım derim o rampa senin bu rampa benim ...
yalnız son iki gün daha kıyak geçecek havalar ondan sonra cumartesinden başlayan kötü hava ta çarşambaya kadar bozuk olacak evet gene hafta içi iyi bir günde aynı yerde buluşarak bu seferde farklı rotadan gitmece ve polinez yapmaca...

Selam kudret abi sanada teşekkürler geldim eve duş ve yemekten sonra pc başındayım =) hafta içi hava iyi olursa tekrar turlarız kudret abi tabi bu arada o orta aktarıcıyı halletmem gerek dediğin gibi...

evet cumartesi agalar ben yeğenin dükkanında olacağım ...bu akşamdan bilgisayarı teslim edeceğim bellek çöktü bende ....
bakalım 10 yıllık bu kasa nasıl dirilecek ....
ağbeyimizin bilgisayarı canavar gibi yalnız alacak bu bilgisayarı ...
zırt pırt uçarak gidiyor mesajlar ....
ya bizi kandırıyorar bu bilgisayarlarla daha iysini yaparak yeter kardeşim adam gibi bi tane yapında bu kardeşiniz kullansın yokkkkkkkk
sonra sektör -microsoft nasıl para kazanacak adamlar nasıl maaş alacak bırakın bu işleri bunlar hep boş işler boş
yaşa sen emi ömer hayyam hoca,bir nefes bile bu koca kainatta boştur boş...

:in: :in: :in: :in: :in: :in:

@Emine Kasap

olurmu öyle şey hoşgeldin başımızın üstünde yerin var...

Hasip aga bu cumartesi çavuş off muş sanırım. Bi Belgrad mı yapsak biz de. Bu aralar arazi aşkı sardı beni :)

@Kudret Kurtcebe

Şu an kullandığım emektar dizüstümde XP, 2003 Server'a göre daha stabildi. Ama ikisi de İnternet'ten gelen virüslere karşı başarısızdı. O yüzden bayağı bilgisayara format atıp yeniden sistem kurdum. Nihayetinde Windows 7'ye geçtim, rahat ettim. Bu kadar kararlı bir işletim sistemi görmedim şu ana kadar. Ayrıca Nod32 antivirüs kullanıyorum. Size ya Windows 7 yada Linux tabanlı bir işletim sistemi tavsiye ederim. Bu arada iyi bir antivirüs edinin ve uygulamalarınız devamlı güncel olsun. Son olarak önemli dosyalarınızı ve işletim sistemi ayarlarının yedeklerini taşınabilir bir sabit diske alın.

@Cem Şentin

teşekkürler cem şimdi yeğene götürmeden bi işleme geçiyorum bu akşam....
ekran açıldığı vakit bilgisayarınızı kapatın diyor ve tekrar açtığınızda ise eğer aynı uyarı çıkarsa diyor f8 tuşuna basın diyor ama sonuç alamadım ve en sonda yazı bilgisayarı servise götürün diyor .....
evet tekrar kuracağım xp yi 3 saat sürmekte...
tabi eski dosyalar yok olacak..
zati ben bilgisayarda sadece müzik dinlerim o kadar müzik dosyalarının hepsi cd lerde var ...
başka önemli dosyalarım yok .....bilgiler için teşekkür ....

valla bilgisayarı yaptık yarın ben çıkarım yalnız sivil bu hafta çok çıktım yetti gayri yürümeyi unuttum...

Bende duman olmuş durumdayım şuan masajdayım toplarsam Onurla Öülen çıkacaz sanırım oda arka aktarıcıyla uğraşıyo...

anadolu yakasında hava kapattı .....
bilgisayarı yaptığımı zannettim format çektim yine sorun çıkardı ...

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

system 32 /drivers/Ntfs.sys-sorun oluştu demekte valla kafa patlatacağım bu işi yapacağım...

acilen ceme yada bi adet bu işlerden anlayan arkadaşa ihtiyaç duyulmakta ...

sistem danışması..
processor type pentium -r- 2 processor 400 mh2
processor speed 400/100 mh2
memory size 128 mb

<script src='http://img840.imageshack.us/shareable/?i=dscf1796m.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>
<script src='http://img263.imageshack.us/shareable/?i=dscf1798.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

Geri