Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

agalar duyduk duymadık dimeyin
delta nın düzenlediği mtb arazi o biçim zor yarışları başlamakta hemide kışın ...

9 Ocak 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
13 Şubat 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı
20 Mart 2011 Ümraniye İzci kamp Alanı

kaçkarın yarışları....

23.01.2011 Çekmeköy / İstanbul

20.02.2011Çekmeköy / İstanbul

13.03.2011 Çekmeköy/İstanbul

Scudo
@Nedret Günaydın

nedret dostum hasret gideririz kaçkara gittim bir çok dostumu gördüm onları seyretmek çok zevkli idi aynı şekilde bu yarışların üçünede gideceğim dostlara tezahürat yapacağım...

Mostly cloudy and breezy with a little rain

High Temperature
12°C

RealFeel®
7°C

Winds
SSW 29

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.52

Amount of Rain
1.52

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

vapur çalışır herhalde...
ben çevrecilere destek vereceğim sirkecide saat 10.00 da dikileceğim tren garı önü....
protesto kısa sürer ondan sonra eve dönerim .............
agalar gelirse avrupa yakasında bir kilyos yaparız .....bir saatlik yağmur sonrası yerler ıslak olacak ama güneşte var yer kururmu bilemem ....
gerçi organizasyonu yapan arkadaş yağmur yağarsa iptal diyor....
bu yağmur herşeyi bozmakta...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg

Mostly cloudy and breezy with a little rain

High Temperature
12°C

RealFeel®
7°C

Winds
SSW 29

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.52

Amount of Rain
1.52

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

ağır işçiler romalılar lejyonlar...
29 km esen rüzgar sabah kadıköyden vapur işlermi işlemezmi .........meçhul...
anadolu yakasında kalabilirim ....belli değil...
çevrecilere desteğide yapamıyabilirim ..... şimdilik iki kişi var ...
bu durumda hafta içinden bindiğim bana kar kaldı sadece çarşamba ve pazartesi bindik....
salı yattık yarın kısa mesafe suncity gitmece yerler ıslak olacak bir saat yağmur 08.00 -09.00 arası............
durum budur ..............
pazar hava daha iyi pazara bi plan derseniz üsküdardan enver artı görkeme takılmaca onların temposunda gitmece ......
yada bi yere kadar eşlik edip farklı istikamete gitmece sonuçta pazar durum daha iyi.....
evet görüşleriniz vede fikirleriniz ....

etkinliği çözemedim nedir ?
cumartesi bir tur ayarı yapalım Pazar Onur dinleniyor...
ama hoş bi fikir olursa değerlendirebiliriz tabii...
Bilemiyorum havalar biraz ısınmazsa sanki donarız gibime geliyor geçen kış sakatlıktan dolayı binmediğim için kışın binmenin nasıl bişey olduğunu unutmuşum::::(:(:(:(:(:(::):):):):)
binmeyi ve sizi çok özledim:):):)):)::)

@Hasip Çehre

hasip aga biz bizi özleriz çünki mahşerin 3 kankası iyi anlaşıyor yollarda ...
şimdi dediğin doğru acaip soğuk var ve durduğun zaman donmaca ayrıca bir saat yağmur cumartesi yerler kuru değil hız yapmak riskli bu etkinlik saat 10.00 da sirkeci garında buluşularak hemen sirkecide bulunan bir iş hanının önündeki çevrecilere destek verme şeklinde orda fazla durulmaz zati de 34 km ile esecek rüzgar vapurlar işlemeyebilir....

cumartesi....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/2_int.jpg
Mostly sunny and windy

High Temperature
11°C

RealFeel®
5°C

Winds
SSW 34

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

pazar berbat.................:boese157: :boese157: :boese157:

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Rain; breezy in the morning

High Temperature
12°C

RealFeel®
9°C

Winds
SSE 21

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
7%

Amount of Precipitation
12.7

Amount of Rain
12.7

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
11 Hours

Hours of Rain
11 Hours

Sevmeyide Severiz , Sevenide Severiz , Sevmeyinide Severiz Biz....
Bizim yaşama enerjimiz Sevgiden gelir......

Çavuş diğer topiğe yazdım sanırım bu hafta sonu anca yarıışta buluşabileceğiz....

@Hasip Çehre

yarış gece olacak galba benim için ters ...
önümüzdeki yarışlar deltanın ve kaçkarın onlara bakarız bilare dostlara destek olmaca.........
çekmeköyde ve ümraniye izci parkında...................

aralık ocak şubat mart....
3.5 aylık programları düşünelim .....
şimdi bu aylarda karda olabilir yağışta olabilir...
bu cumartesi ben sabahtan duruma bakacağım..yerler ıslak ise zati durum yaş bu akşam ,cuma paso yağacak yerler kurumaz....
bu havalar bizi esir aldı...

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

bu pazarı değerlendirelim dedim...
üsküdar ekibine katılayım.....
gerçi yağmur var silik tekerlerle yavaş tempo yaparım inişlerde dikkat ederim
ben hafta sonları duramıyorum virüs girdi içime....

Çavuş üstteki resimde oyuncak asker gibi çıkmışsın valla....Onur'DA TAM ŞIK Bİ ANDA YAKALANMIŞ SOL ÜSTTEKİ EVLERDE GÖRÜNMESEYMİŞ TAM TABLO OLACAK HA....:):):):):):)

şimdi bu Pazar Onur yarışacak Cumartesi bir ter idmanı yapmak isteyebilir orman'da Flor yaya gelip bize eşlik edecek olan arkadaşlar olurmu acaba ibb'de kahvaltı yaparız idman öncesi eğer isterseniz...

@Hasip Çehre

anadolu yakasından bi adam gelirseki barış olabilir tabi bilemem ona kalımış gerçi onun mtb si yok onun durumu olmaz gibime geliyor yalnız kaldım bu anadoluda hocam ne edek yalnız yalnız dönmek beni sıkıyor floryadan sakat durum sahilden tek dönmek artı biliyorsun sevmiyorum treni vede tek binmeyi ama kilyos etapları başka orda vapurla geçiyorum tabi rüzgar olunca biliyorsun vapur işlemiyor ..bu aylar berbat ocak şubat mart kötü olacak...
ben cumartesi çıkacağım burda hava iyi ısınmak için çamlıca rampalarında çalışırım bu zincir iyi dayandı dikkat ediyorum asılırsam kopar diye ....
evet kurşun asker gibi çıkmışım hehehehhehehe
alkış tempo yapıyor idik.........
emret arkadaki evleri yıkalım ....

@Hasip Çehre

anadolu yakasından bi adam gelirseki barış olabilir tabi bilemem ona kalımış gerçi onun mtb si yok onun durumu olmaz gibime geliyor yalnız kaldım bu anadoluda hocam ne edek yalnız yalnız dönmek beni sıkıyor floryadan sakat durum sahilden tek dönmek artı biliyorsun sevmiyorum treni vede tek binmeyi ama kilyos etapları başka orda vapurla geçiyorum tabi rüzgar olunca biliyorsun vapur işlemiyor ..bu aylar berbat ocak şubat mart kötü olacak...
ben cumartesi çıkacağım burda hava iyi ısınmak için çamlıca rampalarında çalışırım bu zincir iyi dayandı dikkat ediyorum asılırsam kopar diye ....
evet kurşun asker gibi çıkmışım hehehehhehehe
alkışlı tempo yapıyor idik.........
emret arkadaki evleri yıkalım ....

Kudu gece bisiklet sürmeyi sevmez. Ben de sevmem.

Ben gece yolda yürümeyi bile sevmiyorum, geçen gün koca bir kaldırım taşı varmış görmedim çarptım havaya uçup geri düştüm. Neden görmedim ? Çünkü sokak ışıklandırmaları yetersiz ve berbat.... Gece lambası gibi yanıyor. Hani odamızda gece lambası yakarız 15 watt'lık , tıpkı onun gibi.. Hiç aydınlatmasınlar daha iyi...

Eskiden ışıl ışıldı sokaklar, bisiklet farına bile gerek yoktu. Şimdi bir bakıyorsun ana cadde hariç ( orneğin İstiklal caddesi, Bağdat caddesi) tüm cadde ve sokaklar zifiri karanlık.

O İstiklal Cadddesini, Bağdat caddesini aydınlatan da gene belediye değil, dükkanlar. Dükkanların vitrinleri caddeleri aydınlatıyor.

@krankmili

doğru lafa ne denir ........
bağdata yürüyüş adımı ile 20 dakikada varıyorum gerçekten dükkanların ışıl ışıl oluşu caddeleri aydınlatıyor sokak lambaları yetersiz niye .............
yok enerjimiz ondan ...
gerçi bir uygarlığın ölçüsü şehirlerin aydınlatılması ile ve kaldırımların yüksekliği ile doğru orantılı yalnız tabi çözmemiz gereken en büyük mesele bu ışıklandırmaları yaparken kullanacağımız enerjinin doğaya zararlı olmaması hani nerde .....

(link)

Neyseki geçe böyle durumla karşılaşmadınız.Geçmiş olsun.

Bir kaç saaat önce çektim.Bisikletle ve diğer motorlu araçlarla düşmek ne kadar sakıncalı olduğunu kimse görmüyor , sanırım.!!
Her yer bura gibi olsa çok iyi.Geçe araba sürerken , sanki köstebekler yola delik açmış.Her yer berbat.Adan cidden o anlamda köy gibi.

Konuyu dağıttım kusura bakmayın selamlar..

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Geri