Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Cem ciim araçlar için yamacak yeşilmiydi yoksa yayalar için mi???

Bizde Bahadır adında bir binici yok sen onu tanışmada ara istersen
burada bulamazsın bizim takipçimizde yok biz bizeyiz sen ben kudu barıi onur bazende mustafa işte :):):):):):):):):)

Scudo
@Hasip Çehre
Onla karşılaştığımızda ona kırmızı, benim ilk geçtiğim Barbaros Bulvarı'nın başladığı Levent'e bakan yöne yeşil yanıyordu. Böylece o yöne geçtim ve sahilyolunun Karaköy yönünde yolun en sağında yeşili bekleyen Bahadır'la karşılaştım. Ancak benim, bulvarın bitiminde bulunan Sinanpaşa Camii'ne bakan yöne gitmem gerekiyordu, arkadaşımın olduğu yere giden otobüs için. O nedenle ikimiz, gideceğimiz yönlere kırmızı yandığı sürece konuştuk. Yemin ediyorum Hasip Abi, sizin grupta olmayan ama İstanbul'da oturan ve foruma üye Bahadır adlı bir arkadaş var. Hatta Specialized marka bir kaska sahipti. O arkadaş Bahadır Atılgan olabilir.

@Cem Şentin

Bahadır Atılgan ile karşılaşmışsın. bahadırla dün 18.30 da Eminönünde buluşup Piyerlotiye gittik. Güzel bir geziydi. Yolda rüzgarlığın cebindeki fotoğraf makinemi düşürdüğüm için maalesef fotoğraf çekemedik. programımda Balatta işkembe, Vefada boza olmasına rağmen acele ile hazırladığım paramı kimliğimle beraber evde unutunca Bahadıra bu programdan bahsetmedim. Güzel bir havada bu turun tekrarını yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
hasip aga avusturya ne vakit ....
ben iki gün boyunca rampa olaylarını tekrarladım bu gün saat 11.00 gibi çıkacağım ..yine çalışmaca ferdi....
onur babo sen ekmek parası için çalışıyorsun ne edek biz emekliyiz....
evet önümüzdeki hafta sonu 120 artı koko olayı olursa iyi olur buı hafta sonu hava çok kötü yüksek tempo süremeyiz cumartesi ve pazar yağış var 1-2 saat değil malesef...
önümüzdeki hafta içersinden 4 gün takılacağım .....
120 artı koko için ....
cem dostumuzu ve orhan dostumuzu antreman turlarımıza bekleriz...
bu arada cem dostumuz bir an önce bisikletini alsın derim....

pazar hava iyi gözüküyor gerçi accuya pek güvenilmiyor...
hasip aga sen gidiyorsan ben bu pazarda aportta olacağım onur babo ne der..barış ne der..cumartesi hava kötü..
gitmese idin 120 artı kokoyu pazar yapar idük...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Chilly with abundant sunshine

High Temperature
6°C

RealFeel®
4°C

Winds
WNW 13

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/40_int.jpg
Increasing cloudiness with a couple of showers late

Low Temperature
3°C

RealFeel®
-2°C

Winds
W 13

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
3.05

Amount of Rain
3.05

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
3 Hours

Hours of Rain
3 Hours

wundere göre yağmurlu yazı tura atacağız herhal birbirini tutmuyor iki hava raporu...
poyrazdan 50 km bu ne yahu....

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 8 °C . Rüzgar Kuzey 50 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 1.07 mm). http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazar Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 3 °C . Rüzgar GGB 25 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Pazar günü yarış var çavuş 120+ ya gelemem ben. Heralde sabah ormanda kısa bir antreman yaparım.

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
Saol abi boce de görüşürüz :) Zaten sadece keyif almaya giriyoruz. Arazide işimiz zor ama keyifli :)

@saint poussin

Saol Barış. Pazar günü işin yoksa yarışı izlemeye gel.

@Onur Berberci

başarılar onur ....
çekmeköye 45 dakika da gelirim bizim evden çok yakın ....
bakalım sabahki duruma göre yerler kuru ise aynen çekmeköydeyim ...
yapılacak bi şey yok pazar günü... akşama yağmur diyor accu ama güvenmiyorum sabahki duruma göre bakacağım ...

@Kudret Kurtcebe

Elbette bisikleti alacağım Kudret Abi. Ama Ocak'ta doktoraya devam edebilmek ve teze başlayabilmek içim mutlaka vermem gereken doktora yeterlilikten sonra. Ayrıca doğum günüm Mayıs'ın 2. yarısında.

http://www.flamesofwar.com/Portals/0/all_images/Historical/Cobra/PanzerIVH-01.jpg

hasip aga.....

panzer tümeni seni bekliyor ona göre ....
avusturyaya selam.......

:D :D :D :D :D :D :D

http://img1.loadtr.com/b-273241-leopar_tank.jpg

bu da leopar tank
ülen bu almanlar acaip tank yapıyor ...

@Kudret Kurtcebe
Kudret Abi, Almanların yaptığı Leopar tanklar, Sovyetlerin 1945'lerin ortalarında ürettiği IS-3'lerden esinlenmiştir, tıpkı Amerikan M48-Patton tankları gibi.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
yav büyük şehir çalışıyorda nerde hocam bisiklet yoları ...
para yok para ..............
ımf den para alsınlar da bisiklet yolları yapsınlar...şaka tabi..
fakir olmaya gör gelen vurur sana giden vurur sana 9 türk öldürüldü...
tazminat vermedi israil...............
güçlü bir devletin yoksa ne yolun olur nede dünyada yaptırım gücün
çalışacağız üreteceğiz ve bu ülkeyi kalkındaracağız elalemin silahını almayacağız .............
kendi tankımızı yapacağız almanların yaptığı leopar tankları
gibi son teknoloji tankları üreteceğiz ölene kadar söyleyeceğim ben bunları üretmek demek kalkınmak demek hiç bir şey üretmeyen ülkelerin bu dünyada köle olma hakları olur .
onlar, köle gibi pazar olur ve sömürülür iki yakaları bir araya gelmez partilerin vizyonları olmalı .................
daha çağdaş insan haklarından yana bi anayasaya evet oyu verdik bu akp ye oy değildir ...politika her yerde vardır attığınız her adım malesef politikadır ama politika demek ülkenizin zararına demek değildir politika gerçek milliyetçi olmak demektir tek milliyetçi gazi mustafa kemal idi ...............
onun için atatürkçü olmak demek milliyetçi olmak demektir atatürkçü olmak demek halkını sevmek demektir ona buna el açmamak demektir ..
hele hele gidip ımf den para almak değildi ,yıllarca yaptılar bu hataları atatürkçü olmak demek natoya girmek değildir ve amerikalılara incirlikte üs vermek değildir..güçlü devletler başka ülkelere kendi topraklarında askeri üs vermez türk silahlı kuvvetlerinin abd de askeri üssü yoktur bunları çok iyi irdelemek lazım biz kimsenin köpeği olmamayı öğreneceğiz çünki atatürk 7 düvele çizme göstermiş ulu bir önderdir ....
ingiliz fransızı italyani çanakkalede liman paşanın deviremediği ki kendisi alman generali idi bir yabancı generalin yapamadığını gazi mustafa kemal yapmıştır ve ona inanmış mehmetçik bunları asla unutmayalım bu ülke bugünkü halinemi getirelecekti anıtkabirdeki fatihin kemikleri sızlıyor ben burda daha çok şey yazarım rahmetli babam emekli subay idi jandarma albayı idi 1936 kuleli askeri lisesinden birincilikle mezun oldu benim babam şerefli bir türk subayı idi asla görevini kötüye kullanmadı ve üniformasını inanmış bir atatürk milliyetçisi olarak giymiştir ama hep söylerdi bana oğlum bu ülkeyi bu siviller sattı diye ..............
38 den bu yana çivi çakılmamıştır atatürk milliyetçiliği adına ...
bizi he babam oyaladı bu siyasi partiler yıllarca hiç bir şey yapmadılar çünki onların vizyonları yoktu bu günkü hükümettede aynı durumları görmekteyim 8 senedir motor üreten teknoloji üreten kaç fabrika açılmıştır ağır teknoloji hamlesi yapılmışmıdır hyundai firması ile anlaşıp güney kore ile tank yapımına girmek demek kendi silahını kendin yapmak demek değildir motor üreteceğiz motor......
italyanlarla anlaşıp savaş helikopteri yapacağımıza kendimiz üretelim ...
başkasının teknolojisi ile ayakta duramazsınız başkalarına güvenmeyeceksiniz kendinize kendi üretiminize güvenecek ve doğru adım atacaksınız
bu coğrafya tehlikelidir biz avrupa sınırları içinde yaşamıyoruz doğu sınırında ırakta daha yeni savaş bitti her an karışır oraları.....
bu ülke kuzeyden güneye doğudan batıya gelişecek fabrikaları ile teknolojisi ile gelişecek ve türk halkının satın alma gücü yükselecek bunun iksiri üretmekten geçer sadece sırtını borsaya dövize faize vererek dünyada kalkınmış tek bir ülke yoktur suni kalkınmalar beni ilgilendirmez onun bunun makineleri almak beni ilgilendirmez ben yapacağım arkadaş ben üreteceğim arkadaş avrupa amerika ve bütün dünya devletleri benden korkmalı vede korkacak .....

Belki Cem Şentin kurtarır bu ülkeyi Kudret Abi. Büyükadam gibi konuşuyor. O sınavdan bu sınava koşturuyor.

@krankmili

yok dostum yok
cemi seviyorum o gerçekten harcanmış bi değer ona değer veriyorum bu insanı bu ülke kesinlikle değerlendirmeli daha ne nice beyinler varda yok oldu gitti kendi kuşağımdan bahsediyorum .....

Kudret Abi'nin ülkenin gelişmesi için kendimizin ülkenin dört bir yanında üretim yapmamız gerektiğiyle ilgili düşüncesine sonuna kadar katılıyorum. Ama öncelikle nitelikli bir eğitim programı geliştirilme, kjalite artışınıu sağlasa da ticari açığa neden olan AB'yle Gümrük Birliği'ni feshetme, Doğu'da toprak reformu yapma ve ağalığın yasaklanmasından tut, ülke çapında siyasi bir güç hale gelen tarikatların ve cemaatlerin yasaklanmasına ve bunlarla etkili bir mücadeleye girişmeye kadar birçok adım atılmazsa bu çok zor.

Bu referandumda hayır verdim. Çünkü AKP, 2002'den 2007'ye kadar mutedil bir yol izlediyse de o seçimde oy oranı artınca 1954'te oyu artan DP'deki gibi partinin otoriter eğilimleri ortaya çıktı. Hele bu otoriter eğilimleri nedeniyle 2009 yerel seçiminde oy kaybedince, daha da hırçınlaştı AKP ve eline geçmeyen kurumları almak için manevralar yaptı ve çoğunda da başarılı oldu.

Yukarıdaki nedenlerden dolayı 12 Eylül'le hesaplaşmayı vaat eden ve gerçekte Anayasa Mahkemesi ve HSYK'yı ele geçirmeyi amaçlayan bu referandumda hayır dedim. Çünkü; 12 Eylül'ün palazlandırdığı bu kesim niye hesaplaşsın ki 12 Eylül'le ? Ayrıca 12 Eylül 2010'da zamanaşımı oldu.

Bu arada bu referandumla memurlara verilen toplu sözleşme hakkını, sendikal haklardaki genişlemeleri, kadınlara verilen bazı haklarını ve çocuk istismarını önlemeye yönelik maddeyi yetersiz, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruyu ve parti kapatmalarının zorlaştırılmasını yanlış buldum. Çünkü;

a) Sendikal haklar genişlese de onlara genel grev hakkı verilmiyor.

b) Memurlara verilen toplu sözleşme hakkı bir sendikal haktır. ama onlara en önemli sendikal hak olan grev hakkı verilmiyor. O olmazsa nasıl pazarlık gücüne sahip olacak memurlar ?

c) Ülkemizde kadın hala 2. sınıf vatandaş. Toplumdaki erkek egemen yapıya son verilmezse ne kadın 2. sınıflıktan çıkar, ne de çocuk istismarı yok olur.

d) Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru tamamen AİHM'e giden yolu kesmeye yönelik. Bir devlet memurunun bir vatandaşa yaptığı haksızlığın, bu referandumla iktidar yanlısı bir yapıya bürünen Anayasa Mahkemesi'nde giderilmesi çok zor. Çünkü devlet, yanlış ta yapsa memurunu gözeten bir tavır sergiliyor ve bu nedenle vatandaş mağdur oluyor. Eğer olur da buna benzer bir olayı yaşayıp dava açarsam ve davada iç hukuk yollarını tüketirsem, bu nedenle Anayasa Mahkemesi'ne başvurmam, AİHM'e giderim. Orası daha adil davranıyor bana göre.

e) Ülke bütünlüğüne veya rejimine karşı politika izleyen parti kapatılmazsa asıl bu ülke için felaket olur.

Bana göre parti kapatmayı zorlaştıran madde kaldırılmalı, aksine kapatılan partinin yerine parti kurmak zorlaştırılmalıdır. Çünkü kapatılan partinin yerine kurulan partiyi kuranlar genelde yasaklanan partililerin yakını oluyor ve genellikle onlarla aynı görüşte. Bu nedenle bu kişilere yakın olanlara siyaset yolu kapanmalı.

şu an haber türkü dinliyorum büyüme hızı yüzde 5 lere düştü evet birilerin sonu geliyor artık bu halkı yeri geldiği zaman eleştiririm ama bu halkın sevdiğim tarafıda yeri geldiğindede adamı indirmesini çok iyi bilir ..................

kjalite artışınıu sağlasa da ticari açığa neden olan AB'yle Gümrük Birliği'ni feshetme, Doğu'da toprak reformu yapma ve ağalığın yasaklanmasından tut, ülke çapında siyasi bir güç hale gelen tarikatların ve cemaatlerin yasaklanmasına ve bunlarla etkili bir mücadeleye girişmeye kadar birçok adım atılmazsa bu çok zor.

bu düşüncelerin altına imzamı atarım ama karamsar değilim aydınlık günleri bu toplum haketmektedir yeri geldiği zaman halkıda yöneticileride eleştiririm ama bu halk benim halkım arkadaş bu halkı seviyorum....
çünki norveçlilerin nasıl eksik bir toplum olduğunu gördüm onlarda misafirperverlik ,dostluk anlayışları zayıflamış insanlar sokakta pek birbirleri ile igilenmiyor herkes kabuğuna çekilmiş bu iyi değil gerçi istanbuldada aynı durum söz konusu insanlığımız ve komşuluk ilişkilerimizi kaybetmeyelim ve bu millet birbirine saygılı olmalı ve dost olmalı....

a) Sendikal haklar genişlese de onlara genel grev hakkı verilmiyor.

b) Memurlara verilen toplu sözleşme hakkı bir sendikal haktır. ama onlara en önemli sendikal hak olan grev hakkı verilmiyor. O olmazsa nasıl pazarlık gücüne sahip olacak memurlar ?

c) Ülkemizde kadın hala 2. sınıf vatandaş. Toplumdaki erkek egemen yapıya son verilmezse ne kadın 2. sınıflıktan çıkar, ne de çocuk istismarı yok olur.

d) Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru tamamen AİHM'e giden yolu kesmeye yönelik. Bir devlet memurunun bir vatandaşa yaptığı haksızlığın, bu referandumla iktidar yanlısı bir yapıya bürünen Anayasa Mahkemesi'nde giderilmesi çok zor. Çünkü devlet, yanlış ta yapsa memurunu gözeten bir tavır sergiliyor ve bu nedenle vatandaş mağdur oluyor. Eğer olur da buna benzer bir olayı yaşayıp dava açarsam ve davada iç hukuk yollarını tüketirsem, bu nedenle Anayasa Mahkemesi'ne başvurmam, AİHM'e giderim. Orası daha adil davranıyor bana göre.

e) Ülke bütünlüğüne veya rejimine karşı politika izleyen parti kapatılmazsa asıl bu ülke için felaket olur.

Bana göre parti kapatmayı zorlaştıran madde kaldırılmalı, aksine kapatılan partinin yerine parti kurmak zorlaştırılmalıdır. Çünkü kapatılan partinin yerine kurulan partiyi kuranlar genelde yasaklanan partililerin yakını oluyor ve genellikle onlarla aynı görüşte. Bu nedenle bu kişilere yakın olanlara siyaset yolu kapanmalı.

destekliyorum cem dostum he babam vucüd jimnastiği yapacak halimiz yok arada sırada beyin jimnastiği yapmalıyız....

Bu referandumda hayır verdim. Çünkü AKP, 2002'den 2007'ye kadar mutedil bir yol izlediyse de o seçimde oy oranı artınca 1954'te oyu artan DP'deki gibi partinin otoriter eğilimleri ortaya çıktı. Hele bu otoriter eğilimleri nedeniyle 2009 yerel seçiminde oy kaybedince, daha da hırçınlaştı AKP ve eline geçmeyen kurumları almak için manevralar yaptı ve çoğunda da başarılı oldu

tarih tekerrürden ibaret gibi olsada nihai cevabı halk verir hiç tasalanma bu halk doğruyu bulur....

Geri