Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Scudo
"sizinle cevirmek buyuk onur" dedin, ben de topun gelisine vurdum iste.. yeni uyandim zaten :)

gardaşlar
hemşolar.........
acaip bir rota buldum şimdi

üsküdar -yoros rampası-poyraz rampaları-
poyraza inmeden anadolu kavağına ordada rampalar..............
dönüş direk poyraz sapağına dönüş sağdan beykoza gider
soldan riva ...........

emme biz öyle yapmayalım.............
direk riva istikametine kaynarca sapağına girmeden riva rampasına ordan ömerli sapağından polinez girişindeki rampaya ..polinezden dudullu istikametine doğru tabi çavuşbaşından girmece ve tabi polinez çıkışı o biçim rampalar.............
çavuşbaşı istikametinden çekmeköye doğru giderkene gene 2 km lik bir rampa daha ve dudullunun rampaları dudulludan gümrüğe ve ordan bostancı tabi barış gelmez çünki barış ordan ta kanlıcaya gidecek ve bostancı bağdattan ben erenköye hasip aga ve onur baboda kadıköye iner ve turda biter bizde bitermiyiz acep .................

:D :D :D

hmmm bogaz rampalarindan sonra polinez nasil olur bilemedim.. bir de insanin cani duz yol da cekiyor arada.. neresi olur bilemiyorum. bayramda yokum, neyse baska bahara kaldi benim icin..

eger yalniz olsaydim, bisikletimi de gotururdum izmir e. oralarda surmek baska zevkli olurdu.. izmir den efes e gitmek isterdim mesela. evet cok isterdim. orasi benim mabedim gibi.. neyse lafi cok uzattim, baska yerlere gitti.

Mıstık geçmiiş olsun birdahakine sen iyileşmeye bak...
tura katılan arkadaşlar genel bir teşekkür ettikten sonra...
Barış seni özel olarak kutlamak isterim...
her turdan sonra daha fazla uyum gösterdiğin için ve arkadaşlığın için...
bir kaç eksiğin var lütfen onlarıda tamamla çok daha keyifli olacak...

buarada bayramda bi ara kopalımmı beyyyleerrrrrrrrr.........

nasıl görüntü ama :):):):):):):):):):):)

<script src='http://img413.imageshack.us/shareable/?i=grnt0696.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

bayramda nereye kopalım.................
....................

???????????????????????????????????

@Hasip Çehre
Hangi yoldan gittiniz merak etmekteyim. Ben, askere gitmeden önce 7 Nisan 2001'de İETT'den Üsküdar'dan aktarma yaparak Paşabahçe'ye girmeden sağda kalan Sultaniye Mahallesi'nden kalkan 137 nolu Beykoz-Riva (Resmi adı Çayğazı)-Cumhuriyet köyü (Eskiden bu hattın son durağı 1989'da Beykoz'dan Ümraniye'ye geçene kadar Ömerli'ymiş ve Cumhuriyet'ten dönüp, Hüseyinli, Sırapınar ve Koçullu köylerine uğrayarak geliyormuş) arabasıyla son durağa gitmiş, oradan Reşadiye köyü üzerinden Alemdar'a inmiş, oradan Sarıgazi üzerinden eve dönmüştüm. Bu arada söyleyeyim Cumhuriyet-Alemdar arasında bayağı rampa var.

bunu dışında 19 Mayıs 2001'de Kartal'dan Sarıgazi'ye geçip, oradan o zaman önce Üsküdar, 1989'dan sonra Ümraniye'den kalkan 134 nolu Üsküdar-Ömerli rabasıyla (Bir dönem Üsküdar-Cumhuriyet Köyü arasında giden bu hat, yerini 138 nolu ve günde 3 kere Cumhuriyet Köyü'nde duran Ümraniye-Ömerli-Hüseyinli Köyü hattına bıraktı) şimdi Çekmeköy'e (Doğduğumda Beykoz'a bağlıydı) bağlı Hüseyinli köyüne gitmiş, oradan Cumhuriyet-Polonezköy üzerinden Çavuşbaşı'nın Çengeldere Mahallesi'ne kadar yürümüş, oradan Kavacık Köprüsü'ne otostop çekip oradan Tuzla arabasıyla dönmüştüm. Elbette ayaklarım su toplamıştı.

cem dostum artık bir bisiklet alda sende bizle gel derim..........
ben otobüse binmeyeli yıllar oldu ayrıca yürüyemide unuttum bisiklete binmekten bu gün dragosa topukladım orası bana yakın bi güzel rampaları yedim gene ............
artık bir canavar oldum sayılır pazar ağır antremanın üstüne pazartesi kısa mesafe rampa çalışması ve bu hafta paso bisiklet
cem dostum benim mesleğim bisiklete binmek bu bir meslektir günün 24 saati bisiklet üstünde .............
dünyanın en zevkli mesleği bu ................
bu mesleği acaip sevdim ben müzisyenlikten emekli oldum ve yeni işim bisiklete binmek keşke herkezin işi bu olsa yada hergün istanbulda bu millet işine bisikletle gitse benim ne demek istediği anlar ...........
şimdi geçen pazar yapılan tur beşiktaştan demirciköye kilyosa yakın kilyosa gitmeden rumeli kavağına gittik plan yaptık yoros rampasını çıkacaktık rumeli kavağından vapurla karşıya geçtik ve yoros rampasından poyraz rampalarına bağlandık bu yolu ilk kez gittim tam bana göre delirten rampalar, benim düz yolda uykum geliyor artık bana 1000 km lik rampa lazım ........
evet poyrazdan çıkarak geldiğimiz yoldan geri döndük ama yorosa çıkan yola girmedik beykoz istikametine indik ordan beykoza devam hiç durulmadı ..
mola hiç yok molamızı balık ekmek yiyerek kutladık

yapılacak rota aşağıda....ne vakit olursa.........

üsküdar -yoros rampası-poyraz rampaları-
poyraza inmeden anadolu kavağına ordada rampalar..............
dönüş direk poyraz sapağına dönüş sağdan beykoza gider
soldan riva ...........

direk riva istikametine kaynarca sapağına girmeden riva rampasına ordan ömerli sapağından polinez girişindeki rampaya ..polinezden dudullu istikametine doğru tabi çavuşbaşından girmece ve tabi polinez çıkışı o biçim rampalar.............
çavuşbaşı istikametinden çekmeköye doğru giderkene gene 2 km lik bir rampa daha ve dudullunun rampaları dudulludan gümrüğe ve ordan bostancı ...........

hakkaten yaCem bey sizibirkaç yerde daha okudum tarihler ayrıntılar çok güzel acayip keyifli yazıyosunuz ama bize hitap etmiyorsunuz kusurabakmayın konseptibozuyor otobüs yürümek falan ama başka yerlerde sizikeyifle okuduğumuda söyleyebilirim teşekkürler...
bisiklete binmeye karar verirsenizsizinletur yapmaktan çok mutlu oluruz...

@Hasip Çehre
Haklısın Hasip. Geçmişte Gebze, Darıca ve Sarıgazi'ye sürmüş biri olarak elbette bisiklet alacağım. Ancak Aralık'ta gireceğim KPDS ve ALES ve Ocak'ta mutlaka vermem gereken yeterlilik nedeniyle Ocak'tan öncesi çok zor. Siz benim için dua edin de bu sınavları rahatlıkla vereyim. Son olarak daha önce gitmediğim bir yere gittiğimde onu ne zaman ve hangi güzergahtan gittiğimle birlikte uzun zamandan beri tuttuğum bir günlükte kaydederim. O nedenle o tarihleri verebiliyorum. Size iyi bayramlar dilerim.

SN. Şettin size başarılar diliyorum...
dualarımız sizinle umarım girdiğiniz sınavlar iptal olmaz çünkü günümüzde sınav iptal etmek modaoldu:):):):)

sizinle turlar yapmak çok keyifli olacak....
arşiv sorumlumuz olursanız çok memnun oluruz...:):):):):):):)
görüşmek dileğiyle saygılar ....

bu topiklerin yıldızları bence birde kalmalı üç fazla bize öyle değilmi hasip aga biz öyle NORMAL tur yapmıyoruz tek yıldız bize yeter şimdi kendi yıldızlarımı indireyim teke düşşün bakalım inecekmi...

tüh unuttum bu topiğe yıldız vermiştim emme ikiye düşmüş ama tek olması lazım hasip aga şunu tekle .....

tekrar üç oldu normale döndük...

5 yıldız....***** MÜKEMMEL
BİZ MÜKEMMEL TUR YAPMIYORUZ
4 YILDIZ **** İYİ
BİZ İYİ TURDA YAPMIYORUZ...
3 YILDIZ *** NORMAL
BİZ NORMAL TURDA YAPMIYORUZ..
2 YILDIZ ** KÖTÜ
BİZ KÖTÜ TURDA YAPMIYORUZ...
1 YILDIZ *
BİZ TEK YILDIZLI ANTREMAN TURU YAPIYORUZ
YANİ,BERBAT AĞIR ANTREMANLAR YAPIYORUZ BU TOPİKLERİN TEK YILDIZDA KALMASI BİZE YAKIŞIR....

@Hasip Çehre
Pardon Hasip, ama soyadım Şettin değil Şentin. Biliyorum koıpya nedeniyle yapılan sınav iptallerini. KPSS'deki skandal nedeniyle geçmişte yapılan sınavların da mercek altına alınması gerekirdi aban göre. Normalde KPDS ve ALES'in bu ayda olması gerekiyordu.

performanstanbul -
kurucusu.....hasip çehre....başkan
üyeler.....
türkiye.....
1- onur berberci......
2- kudret kurtcebe.....
almanya .....
3- volkan akboga......

5 yıldız....***** MÜKEMMEL
BİZ MÜKEMMEL TUR YAPMIYORUZ
4 YILDIZ **** İYİ
BİZ İYİ TURDA YAPMIYORUZ...
3 YILDIZ *** NORMAL
BİZ NORMAL TURDA YAPMIYORUZ..
2 YILDIZ ** KÖTÜ
BİZ KÖTÜ TURDA YAPMIYORUZ...
1 YILDIZ *
BİZ TEK YILDIZLI ANTREMAN TURU YAPIYORUZ
YANİ,BERBAT AĞIR ANTREMANLAR YAPIYORUZ BU TOPİKLERİN TEK YILDIZDA KALMASI BİZE YAKIŞIR....

http://img529.imageshack.us/img529/9317/adszrqn.png

@Cem Şentin

Pardon Bay Şentin özür diliyorum....
sizde bey , sn veya bay gibibaşlarsanız sevinirim aksihalde sizimuhatap almayacağım....üzgünüm ama herkesin birkuralı var mesela beni turuna katılmadığım sayın üyelerde biri muhatap almıyor...
benim kuralımda birlikte çevirene kadar belli bir mesafede durmak lütfen anlayış gösterin prensip meselesi...
başarılar....

@Hasip Çehre

hasip hocam ....
şimdi cem dostumuza yardım etsek bisiklet alması için
bu forumda bir kampanya başlatalımmı ne dersin ...

Geri