Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Scudo
evet benim açtığım bu topiğin demirbaşı olan hasip beye konsey adına teşekkür ederim .....
kendisi ile yıllar önce tanıştığımızda kardeş gibiydik sanki.....
kısa süren tartışmalar dostluğumuzu koparmamış perçinlemiştir...
hasip bey bu istanbul camiasının yetiştirdiği en iyi ve en güçlü bisikletçidir kendisini ,kendisi yetiştirmiştir daha dün o yağmurda floryada antreman yaparak deliliğini kanıtlamıştır....
hasip beyle pedallarken vakit nasıl geçer anlamam.....
ayrıca volkan akboga dostuma da teşekkür ederim bu topiği şereflendirmiştir kendisi bir günde 270 km kartepe turunu bostancı kartepe bostancı etabını tamamlamıştır hasip beyle ....
bir ara hasip bey bana artık kendine başka bir deli bul dediği vakit açıkçası yalnız kaldığımı anlamıştım ama öyle olmadı tabi dostlar buluştu.....
ilerlemiş yaşımıza rağmen hasip beyin çoşkulu temposunu elimden geldiğince yakalayama çalışıyorum.....
salı günkü o yağmura rağmen temponun yüksek olması ta suadiyeye kadar
beni yormadı .....
suadiye rampalarında serbest grekomene geçildi orda tempomu çektim mecburen dönüşü düşünüyordum emme yağmur işi bozdu ve dönüş benim açıdan riske girdi....
beşiktaştan kilyosa kadar yüksek tempoda pek yorulmadım ama kilyosdan rumeli fenerine giderken koç üniversitesinde durumumu anladım ...
ve tempo düştü...şimdi 9 kiloya geçince durum biraz daha iyi olacak......
bu bisiklet large kadro yani geniş dez avantaj uzun yol için ve yorucu olmakta ....
evet antremanlar devam edecek.....yol gelecek.......

ayrıca onur kardeşimede teşekkür ederim
o da bu topiğin şeref üyesidir.....ve hatta onursal konuğudur....
naziler basmadı onur
naziler dışarı out out ...
onur ben ve hasip bey ile yaptığımız kartepe zirve tadı damağımda kaldı.....

Sizin turunuzdada kamyona tutunup bisiklet sürmek serbestmi acaba?

peşimizden geliyolar.....:):):)::):):):):):):)

http://img168.imageshack.us/img168/1494/grnt0579.jpg

@Zafer Ünlü

hocam bu mesajı başka yerdede gördüm...fena güldüm...:D :D :D
valla bizde şöyle bir durum var bu olay gerçekleştirildi ama ben uyanamadım meseleye ...
olay iznik turunda oldu orhangazi rampasında hasip bey ve alper temircan bir anda arkadan gelen kamyonu yakalayarak ensesinde boza pişirdiler ..
kamyonun vakumunu yakaladılar aslında uzun yolda şık bir hareket ...
ama biz onur dostumla bu hareketi yapmakta geçiktik evet böyle durumlar olmakta uzun yolda ama bu kamyona tutunmak değil arkasından pedallamak rampada ....
bence akıllı bir hareket.....az enerji kaybı....

http://img168.imageshack.us/img168/1494/grnt0579.jpg

helalos
kampanos......

:in: :in: :in: :in: :in: :in: :in:

ŞUandan itibaren yağmur yağmazsa tur yapılır gibi görünüyor...
Volki yok....
Katılacaklar listeye adını yazsın...
Beşiktaş Barboros Hayrettin Paşa Heykeli önü 09:00 zamanıda HAREKET...

1) Ben...

@Hasip Çehre

2-kudurettin paşa

hasip hoca piyasaya baktım bir adet sedona 611- 1500 ytl yol bisikleti 8.8 valla benim bu bisikleti 1500 yurodan hemen okutacağım ...inşallah vede maşallah ..

Yağmur yağmasa bile yerler tam kurumaz bu saatten sonra ama turu engelleyecek kadar ıslak olmaz heralde.

1. Hasip Çehre
2. Kudu Çavuş
3. Onur Berberci

@Kudret Kurtcebe

İyi edersin çavuş ama keşke mtb yi satmadan alabilsen ikisinin de yeri ayrı çünkü. Ben de önümüzdeki yaza kadar bir yol bisikleti alacağım inşallah. Yurtdışından getirmeyi düşünüyorum burada çok fark var. Sürekli yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar var onlardan yardım alacağım artık. Düşündüğüm modeller:
Pinarello FP1 Xenon 2010: 1100€ (link)

Giant TCR Alliance: 939€ (link)

Cube Agree GTC Pro : 1020€ (link)

Tabi bunlara %18 de gümrük var. Yaza kadar araştırmaya devam.

Kafayı yemişsiniz yaaaa biri SEDONA diyor biri Yurt dışından alacam diyor uçuracaklar şimdi sizi:):):):):)::):):):)::):):):):)::):):)::):):):):):)

bu arada bence üstadlara sorun yerlerini biliyosunuz:):):):):):)::):)

birde yarına kadar yağmazsa kesin kurur yerler çamurluk takmaya gerek olacağını sanmıyorum ama yinede sabahki duruma göre karar vereceğim + yarın turdan sonra biraz oyalanıp karşıya kıritikıl mes e mi katılsak acaba :):):):):):):)

bi şansımızı denemiş oluruz nediyosunuz Sn.Berberci...:):):):)::):)
ona göre yanıma sırt çantası ve giyim alacağım:):):):):)):)

bune ya çok güldüm diye mesajı almıyo forum

yöneticilerin dikkatini çekiyorum bu durumu düzeltmelerini rica ederim...
ben esprili biriyimdir ayrıcada neşeliyim benim mutluluğumu ve keyfimi sınırlamayın lütfen.....

evveett bisikleti bitirdim ... pazar günü ne yapıyoruz ???

onur babo ,,,,
valla ben bıktım mtb den artık yeter yahu 88 den beri aynı hikaye ...
70 lere döneceğim artık yaşasın yol....
hasip hoca ne edek yani paramız ona yetiyor sedonayı gittim gördüm kırmızı beyaz fena değil ..8.8 bana yeter ne edecem karbonu...vede pahalı yol bisikletini
yarın sabah mesaj atıyorum arkadaşlar.....
yere bakacağım kuru ise sorun yok....
ama yarın yağmur yok gibi....
bu arada c.m uyar ama yarın 14 derece olacak kimse gelmez artık millet kış uykusuna yattı herkes bizim gibi delimi.....
katılan adaşlar vede dadaşlar üçlüsü...

1- hasip
2-kudurettin
3- onur
saat 09.00 barboros....

soner pazara bi program yok .......

cm bana da uyar. Gideriz. :) Ayrıca masaüstümün sağ üst köşesine baktığımda yarın öğleden önce yağmurlu ve 14 derece gözüküyor en azından arka çamurluk takılabilir. Yarın görüşmek üzere.

@Onur Berberci

o.k görüşmek üzere bende çamurluğu takayım....

@Hasip Çehre

hasip hocam ..
bel çantasındaki çamurlar hala duruyor yeni farkettim süngerle sildim bu çamur değil katran katran ....

:D :D :D

@saint poussin

barış kaygılı olman doğal aslında yol bisikletinde sorun olabilir
galba ben vazgeçeceğim satmıyorum arkadaş bisikleti işte almayacağım yol sakın bana gülmeyin ben böyleyim işte....
sürekli değişir yanar döner ...

:D :D :D

@saint poussin

yok aslında en doğrusu iki tane olacak bir yol birde şehir bisikleti...
valla 1500 ytl fazla para değil sedona ağırlık 8.8 ....
bakalım kısmet bi yerden toplu para bulacağız bisiklet forumun ikinci el satışına vazgeçtiğimi yazdım en doğrusu bu olacak...

Geri