Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

@Hasip Çehre
Pardon ama sizin yaşınızı bilmiyorum ki. Bu nedenle size Bey veya Abiden hangisiyle hitap edeceğim konusunda kararsız kalıyorum. En azından Kudret Bey'in yaşının benden büyük olduğunu bildiğim için kendisine Abi diyebiliyorum.

Scudo
mr bike kardeşlerim aldığım istihbarat dahilinde karaburun taraflarına doğru pedalladığınızı öğrendim bende bu gün öğle sonrası hafif bir tempo yapayım.....
evet cumartesi çekirdek kadro buluşalım.....

@Cem Şentin

yahu yine gerilmiş ortam. :D arkadaşlar sakin olun.cem genç bir arkadaşımız.hasip abiyi daha önce görmedim,her hangi bir turda da karşılaşıp tanışamadık ne yazıkki.kısmet,bi gün mutlaka tanışırız umarım.duyduğum kadarıyla kudret baba kadar saygıdeğer biri.çok da karışmak gibi olmasın ama bence forumda sn yada bey bayan gibi kelimeler yerine abi kardeş sözcükleri geçsin.nede olsa spor yapıyoruz ve aynı camia da boy gösteriyoruz.hasip abi kusura bakma ben abi demeyi tercih ediyorum kızmazsan:) benden ufaklara kardeşim dostum büyüklere de abi demek daha bir hoş oluyor sanırım.cem yaşını bilse öyle hitap etmez sanırım tanıdığım kadarıyla.bi defa kendisiyle belgrat da tanışmıştık.gerginlik kırgınlık yok abilerim kardeşlerim dostlarım.herkese canı çıkana kadar bol pedallamalar :D :D

@enver avcı

enver dost...
cem konusunda ona bir bisiklet almak için kampanya başlatalım pamuk eller cebe bu forumda herkes ceme yardımcı olsun bu forumun cem dostumuza yardımı olur karşılıksız ona yaş gününde bir bisiklet hediye edelim evet bunun organizasyonu yapılabilir adam başı 50 ytl versek 50 kişiden toplansa para epey para yapar
2500 ytl ye ona güzel bir bisiklet hediye edebiliriz...

bu arada hasip aga 37 yaşındadır....

mr bike kardeşlerim kankalarım yol yoldaşlarım romalılar lejyonlar...
çekirdek kadronun asları.....
hasip aga
onur babo....
mayısa çok var bu kartepe antremanları kışın oldukça zor olur....
ama önümüzdeki aylarda aralık ocak şubat ve mart aylarında bizim haricimizde kartepeye soyunan olursa tabi gidiş trenle dönüş trensiz olacak şekilde...
eşlik ederek kılavuzluk yapabiliriz....
olmazsa kartepe antreman turu mayısa kalır mayıs sonu
etap bence çok iyi...
büyük derbent -otel kartepe- bostancı....
hemde dönüşü tekrar alma durumu yok bu benim açımdan iyi nedeni aynı yoldan dönmek konsantrasyonumu etkilemekte zor etaplarıın gidişi farklı dönüşü farklı olursa daha iyi olur diye düşünmekteyim....
şile dönüşü malum aynı yol olduğu için zevksiz olmakta ama gidiş zevkli
şileden dönüşü en ağır yoldan yapabiliriz evet eski şile yolu rampa var ama bi o kadarda iniş var özellikle ulupelitli inişi ve bıçkıderede bizi bekleyen rampalar tabi bunun için günlerin uzun olması gerekecek oldukça yol uzamakta ....
avrupa yakasına baktığım zaman öyle pek fazla anadolu yakası gibi rampalı yollar yok .....

@Kudret Kurtcebe
Kudret Abi. Sayenizde en iyi arkadaşlarınızdan birine Hasip Abi demem gerektiğini öğrenmiş oldum. Bense bisiklet için Geotech'in Atlas veya Energy modellerinden birini almayı düşünüyordum yeniden başlangıç için. Elbette onla birlikte kask ve eldiven, ondan sonra geceye kalınırsa lazım olacak aydınlatma tertibatı (farlar veya led fenerler) ve ne kadarlık performans gösterdiğimi bilmemi sağlayacak kilometre saati almam gerekecek. Bir de bisiklet bakımı kursu aldım mı beni kimse tutamaz.:D

cemşo sen rahat olbizdensin :):):):):) abi falan demenede gerek yok Hasip demen yeter....
bisiklet olayındada başarılar dilerim elimden geleni yapmaya çalışırım...

ama sen önce sınavlarına motive ol....

görüşürüz...

bu arada sevgili arkadaşlar işimiz dostluk arkadaşlık spor makara kukara her şeyi ciddiye almayın...

herkes kendi için binsin kinse bi başkası için binmesin nasıl iyi hissediyosanız öyle çevirin...

Not: bu cumartesi yan yatıp çamura batabilirim::)::):):):):)
işler karışık kimseye söz vermeyeyim zaten herkes tatilde gurup toplamak kolay olmayabilir....

@Hasip Çehre

o.k merkez anlaşıldı
harekat için emir bekliyoruz....

gerek hafta sonu gerekse hafta içi antreman topikleri mart ayının sonunda son bulacak ve nisan ayından itibaren iki yeni topik açılarak yaz programları antremanlarına devam edeceğiz....
saygılarımla....

ayrıca bu kış çok çetin antremanlar yaşayalım derim....

evet bu gün deltaya uğradım turan hocamın dahihane buluşuyla bisikletin ön didonunu indirdik ve iki adet asılmak için aparat takıldı evet şimdi rampalarda ayağa kalkacağım ve inişlerde yatma imkanım olacak bisiklet önden çok iyi oldu bu işi boruyu kesmeden hallettik sağol turan hoca ...

:in: :in: :in:

sevgili mr bike kardeşlerim yarın ne yapmalı...

??????????????????????????????????

Florya - Küçükçekmece gölü...
Tavsiye ederim. Özellikle Bakırköyden sonra tam, hız yolu.
Ben bu gün Emirgan - Eminönü - Sahilden Bakırköy - Yeşilköy, Florya ve Küçükçekmece gölü rotasını izledim. Göl kenarında hesaplı ve çok güzel yeme-içme yerleri de var.

Sağlıcakla kalın.

bahadır sağol ben pek yeme içme yapmıyorum yanımda kuru üzüm taşıyorum bu arada aytekin erzanla face den görüşüyorum kaptan rota belirliyor ve onur ben aytekin basıyoruz bu aralar aşırı derecede çalıştık bütün bayramda gerek ben ferdi çalıştım paso rampalar ve aytekin ,onur birlikte avrupa yollarında ter
döktüler
evet işimiz gücümüz çalışmak bizim .....

sevgili mr bike kardeşlerim...
hasip aga
onur babo...
geçen hafta içi çok ter döküldü....
bu hafta sonu cumartesi ve pazar nadas oldu gerçi hasip aga bu gün durmaz gene bir şey yapar...
cumartesi bisiklet bakıma gitti ön didonun yüksekliği indirildi ve iki adet boynuz takıldı evet adam gibi oldu bisiklet ....
bu gün hava kapalı gibi öğle sonrası acarsa her zamanki rampama büyük çamlıcaya doğru bir basarım...

sabah karşıya geçtim Alper ısrar etti gittik hiç gidesim yoktu zaten Muhammed te yoktu bi daha gidersem ne olayım bu nedir ya adamların bidayak atmadıkları kaldı ben böyle terbiyesiz adamı biarada görmedim neyse olay bu...önümüzdeki hafta yağmur var diyorlar yağmurda orman off road iyi gider...

Evet ya ben de haftaya araziye dalalım artık dicektim. Özledim araziyi yarışlar da yaklaşıyo :)

ormanlara dalın derim bende asfalta
salı dan itibaren yağış var...
yarışların ilki galba 20 aralıkta çekmeköyde
ben seyirci olarak giderim...

arazi +1 :D
ali emre abimde dişli lastiklere geçmiş oda kesin gelir
hasip ağa yapalim bi org.

cumartesi belgrad derim siz ne dersiniz. bu arada yarışlar ilki kaçkar 12 aralıkta bi sonraki hafta 19 aralıkta da bo-ce gece yarışı var.

belgrat iyi olur.
çoğunluğa göre bir gün koyalım hava durumunada bir bakalım derim .

Geri