Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kış olimpiyatlarında bayan sporcu taciz edildi

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
(link)
Kusura bakmayın ama bu ülkede ne bisiklet sporu gelişir ne atletizm.

• Beğen
Tepkiler: Can Kandiyoti
Scudo
Bu Türkiye'nin acı bir gerçeği kardeş..Konsere de gitsen ,yolda da yürüsen her yerde böyle hödükler mutlaka var olacaktır.Ama sporun gelişimine çok büyük etken olmamalıdırlar.

Bilgilendirme için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@sadana

Mesela ben o sporcunun yerinde olsam hayatta gelmem bir daha bu ülkeye.

Evet hoş bir şey olmamış.Üzüldüm açıkçası.
Ama yorumları okuyunca milletimizin düştüğü hale daha çok üzüldüm.Çoklu bir toplumuz tv ve benzeri şeyler bizi yozlaşmaya götürüyor.Bu nedenle böyle şeyler çıkmıyor değil.Ama halkımız Allah ıslah etsin demek yerine zaten Erzurumluların hepsi böyle sorsan en dindarı onlar falan diye yorumlar yapıyor.Kütahya daki halkımıza verip veriştiriyor.Başka şekilde başkalarına laf atıyor.Arkadaşlar bir toplummda bir insan hata yapabilir ama bu toplum onların hepsinin öyle olduğunu göstermez lütfen.İllaki bir iki tane çürük elma çıkacaktır içlerinden.Sebebi yine biziz ve yine bizim medyamız.Ama böyle verip veriştirmeden önce (yanlış anlamayın abilerim forum arkadaşlarım sözüm forumdan kimseye değil)düşünün.Genelleme yapmak ne kadar doğru sizce?
Ve o sitede bu yorumları yapan insanlar ne kadar doğru?
Acaba yürüyen bir kızın orasına burasına bakmıyorlarmı?
Yada ne biliyim;
Adult içerik izlemiyorlarmı?
İzliyorlarsa yüzüne çarptığınızda;
İnsani bir ihtiyaç derler...
Neyse.

Bak Haruncum.Kimseye laf söylemedim ben forumda.Ben sadece ht sitesindeki yorumlara kızdım.Kimin ne zaman ne yapacağı belli olmaz demekle kendine de laf söylüyorsun.Dikkat et.Ve düşünerek cümle kur.
Amacım kalp kırmak değil.Sadece genellemelerin önüne geçmek.Erzurumda bir insan böyle birşey yaptı diye bütün bir halkı suçlayamassın!

• Beğen
Tepkiler: sadana
Ne yazık ki bu tarz eylemler genelde gelişmemiş beyinlerin sürü halinde sosyal yaşama sürüldüğü tüm topraklar da vuku buluyor. Seneler önce Türkiye için sosyal patlama yaşıyor demişlerdi hükümetler değişti ancak sistem aynı yani Allaha uzak olmak ya da yakın olmak değil mesele. Büyük düşünürün dediği gibi eğitim şart...

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
bizim icin magazin, karalama olsun da baska bisey olmasin... ancak bu sekilde dikkatimizi ceker. Yoksa o kadar organizasyon, verilen emek hic de onemli degil. Aslina bakarsaniz; Asil biz bundan gelisemiyoruz. Bakis acimiz, olaylardan beklentilerimiz farkli..

Taciz istenmeyen birsey fakat uzulerek soylemek gerekir ki insanoglu var oldugu surece dunyanin her yerinde her zaman basa gelebilecek bir durum.

Ve son olarak haberde olayin asilsiz oldugundan bahsedilmis.. Umarim daha kotu haberler olmadan alnimizin akiyla, basariyla bu organizasyonu tamamlariz..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
Bu haberi görünce ben utandım.
Ülkemizi güzelce tanıtalım diye çabalarken
bazı kendini bilmezler ülkemizin adını lekeliyorlar.

Geri