Scudo Sports

Kırmızı Giant Xtc 3

Scudo
@Samet Şenel

Teşekkürler Samet Bey, bir boy büyük 17 olması gerekiyordu ama yok bu boy 18 kadro oldu. ama üzerinde rahatım :) bir kez daha teşekkürler....

@Yunus YILMAZ

Teşekkürler Yunus Bey, bu günle birlikte 12KM yol yaptı toplamda, devamı Haziran başında olacak malesef :S yurt koşulları saolsun...

@Goflet

Teşekkürler Goflet, çirkin durduğu dikkatimi çekmemişti, şimdi bakınca güzel durmadığını fark ettim, teşekkürler çıkaracağım :)

@Alper Üste

Teşekkürler adaşım Alper Bey...

@Doğukan KARBAL

Teşekkürler Doğukan Bey, umarım çok daha iyileri sizlerin olur... Neden olmasın belki tatilde yolum o taraflara da düşer, düşerse haberleşiriz :)

@Burak ÖZBEK

Teşekkürler Burak Bey, size de kazasız sürüşler dilerim...

@oguzhanzed

Teşekkürler Oğuzhan Bey, daha iyileri sizlerin olsun...

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Teşekkürler Ömer Bey...

@Kaan Bayhan

Teşekkürler Kaan Bey, biraz turuncumsu çıktı fotoğraf makinesinden dolayı ama :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
@Emir Alaca

Teşekkür ederim Emir Bey...

@Kadir AYINTAP

teşekkürler Kadir Bey, ne yazık ki Haziran ayı olup okullar, finaller bitene kadar yatacak (belki yatmaz babam biner ::p ) Benimde aklım kalıyor, içim gitmiyor değil, tam bisikleti bulmuşken bırakıp gidesim gelmiyor ama yurtta başına gelecekleri biliyorum. Jantlar tekmelenecek, vitesler durduğu yerde deli gibi oynanacak, dur bir koridorda bineyim tarzı düşünceler olacak...

Kısacası bisiklet için hayırlısı bu 4-5 ayı yatarak geçirmek olacak :D

Çok doğru bir tercih yapmışsınız. Pişman etmeyecek bir bisiklet. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
@Alper Yıldırım

Rica ederim.Benim eski bisikletim kırmızıydı.Yıllarca kullandım,bence de güzel renk...Kırmızı kadroda güzel duruyor...

• Beğen
@emre ersoy

Teşekkürler Emre Bey...

@akifberkant

Teşekkürler Berkant Bey, umarım pişman etmez dediğiniz gibi :) ama sevdim ben bisikletimi etmeyeceğine eminim..

@ahmet hamdi alsat

Ahmet Bey, foto makinem köyü idi o yüzden az çektim daha sonra güncelleyeceğim...

@Cihan Aydan

Doğru bencede güzel duruyor...

• Beğen
Tepkiler: Cihan A.
aynı kadronun xtc2 donanımlı sını 3-4 ay önce bende almıştım. forumda da fotoğraflarını yayınlamıştım. çok güzel bisiklet.kesinlikle doğru tercih.güle güle kullanın..

• Beğen
@atakibrahim

Teşekkürler atakibrahim....

@Sait Hasançufadaroğlu

Teşekkürler Sait Bey...

@Özcan ÇAKAR

Teşekkürler Özcan Bey, evet bisikletinizi gördüm, sizin bisikletiniz de gerçekten çok güzel gözüküyor. ileride parçalar eskidikçe bende donanımı üst seviyelere taşımayı düşünüyorum...

@mustafa-38

Teşekkürler Mustafa Bey, detaylı fotolar ne yazık ki yaz aylarında gelebilecek...

@muratuste

Teşekkürler Murat Bey...

Güle Güle kullan Alper Abi. Çok şık duruyor umarım kullanımıda göründüğü kadar güzeldir ki GIANT iyidir öyle olduğunu düşünüyrum... Artık beraber pedallayabiliriz, haber bekliyorum... :)

• Beğen
Geri