Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kırklareli bisikletli denge ve yetenek turnuvası

Scudo
güzel bir etkinlik olmus düsünenin uygulayanın ve katılanların hepsıne tesekkurler.

bu etkinliği başta ben ve bisiklet gönüllsü değerli bir büyüğüm ile gerçekleştirdik. tabi Gençlik Spor İl Müdürlüğü,İl sağlık Müdürlüğü ve sponsorlar vasıtasıyla gerçekleştirdik ve devamı grelecek.bunu yapmaktaki amacımız bisikleti kırklareli gençlerine ve diğer yaş gruplarına sevdirmek ve kurallara uygun bisklet kullanımını göstermektir

Gerçekten güzel bir gelişme, iyi bir başlangıç diye düşünüyorum. Malum en uzun yolculuklar dahi bir adımla başlar.
Ellerinize sağlık...

Güzel verimli bir etkinlik.kutluyorum,farkedebildiğim birşey de her geçen gün yeni illerimizi bu forumda değişik etkinliklerle duyuyor olabilmek.sokaklarımızı daha çok doldurmalı,eldivenimizden,gözlüğümüzden ve kaskımızdan vazgeçmemek dileği ile...
Sevgiyle

akrep kral merhaba çok güzel bir düşünce ile bu etkinliği düzenlemişsiniz sizler büyükler olarak bu taze gençleri bisiklet sporunu aşılayınki onlarda bayrağı ileri taşısınlar sen ve metin bey bisiklet sevdalısı olarak bu tür etkinlikleri her zaman yaparsınız sizin yazı ve resimlerinizi her zaman burada görmek isteriz sizlere bol pedallı günler hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Kırklareli'li bisikletseverler,
Böyle güzel bir yarışmayı düşünüp organize ettiğinizden dolayı sizleri kutluyorum.
Bu tür etkinlikler bu sporun özellikle gençler arasında yaygınlaşması açısından
çok büyük değer taşımaktadır.
Yarışmalar rekabeti, rekabet yarışma ve kazanma azmini artırır. Bu olguda toplumun ilgi ve alakasını çoğaltır.
Bu tür organizasyonları her sene geleneksel hale getirilmesi değişik kategorilerde olanlarıyla çoğaltılması temenni eder, hepinize bol pedallı günler dilerim.
A.Bülent Yamaner

Geri