Scudo Sports

Kırık Gözlük(Colourmen Hafta sonu freeride kaçamağı)

yine çok güzel bir tur yapmışsınız bu sefer action biraz fazla olmuş adrenalin katmış(süperr). yanınızda olmayı çok isterdim. değerli paylaşımın için teşekkür ederim.

Scudo
@umutkahraman
Evet aynen size katılıyorum umut bey eğer bisikletten düşmüyor ve bisikletinizde sık sık teknik problemler yaşanmıyorsa bencede bisiklet sürmüyorsunuz demektir yorumunuz için bonus colourmen teşekkürr

@G. Akpınar

yorum için bol teşekkür

• Beğen
Tepkiler: ugurcuum
@UĞUR VURAL.
Yüksel Ablaa! :)
aynı hastanede çalışıyoruz Yüksel Ablayla, dünya tatlısıdır, çok severim..
ne hoş rastlantı oldu

@oyaa

Ne kadar güzel ve tesadüfün böylesi teyzem gerçekten dsadece dünya değil evreninde en tatlısıdır uzaylılar diyor:D bu arada teyzem sizin gibi bisiklet sever bir arkadaşı olduğu için çok şanslı katılım için teşekkür diğer gezilerimizdede görüşmek üzere :Skull-175

Yakında iki süper gezi sizler
1.Islak Ayak(140km lik efsane gezi)
2.Asar Kalesi efsanesi(Ormanda Bayram)

İŞTE COLOURMEN FARKIYLA ORMANDA BAYRAM YADA ASAR KALESİ EFSANESİ(Tarihte ilk defa bir bisiklet grubunun(colourmen) asar kalesi keşfini anlatan içinde muhteşem tarih ve doğa kokan bir gezi değerli MACERAPEREST Colourman3 Uğur abinin anlatımıyla sizlerle :Skull-175 :Skull-175
(link)
(link)

Colormanlar Colormanlar Colormanlar Yİne MuhteŞemsİnİz BaŞta UĞur Fatİh DİĞer UĞur Ve Murat Hepİnİz Harİkasiniz Sİzİn Muhabbetİnİz EĞlencenİz GÜzellİĞİnİz Yeter AyaĞiniza Pedaliniza SaĞlik .

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
fotolar ve mizahi anlatım süper gülerek baktım tüm fotolara hele yamacı düşmeden inipte çekilen o foto bitirdi beni ellerinize sağlık süper:D:D

• Beğen
Tepkiler: Uğur Vural
@Özkan APAYDIN
Teşekkürler canım colourman im senin gazınla biz çine de gideriz ayada :D öpüyorum colourman b alıkesir

@mustafa kemal güler
Nekadar güzel sizi mutlu ettiysek amacımız colourmenler olarak siz bisiklet sever arkadaşlarıda mutlu etmek ve eğlendirmek hayatta hep gülün ve bol renkli günler arkadaşım :D

(link)
Colourman Balıkesir işte güzel bir gün güzel bir gezide beraberdiler
Konya colourmenler seni hiç unutmadılar canım arkadaşım Özkancım

• Beğen
Tepkiler: Özkan APAYDIN
@UĞUR VURAL.

seneye okulların açılmasıyla birlikte ben de Konya'dayım inş. (derebucak ilçesinde) birlikte pedallamak nasip olur umarım...

Geri