Kim demiş bisiklet hevesi geçti diye (kafkas pedal grubu)

kafkas

Üye
Kayıt
21 Ekim 2014
Mesaj
61
Tepki
70
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Scott
Merhabalar değerli forum üyeleri. Tarih öğretmenliği yaptığım okulda bisiklet grubu kurma aşamasındayım. Öğrencilere haber saldım hiç de azımsanmayacak bir sayı çıktı. İlgi üst düzey, hafta boyunca ne zaman çıkıyoruz hocam diye soruyorlar. Aksesuar alanlar bile var. İki haftadır ufak şehir turları atıyoruz. Tabi ufak olmasının birinci sebebi öğrencilerimizin yaşları küçük. Genellikle okul bahçesinde ve çevresinde tur atıyoruz ya da özel bisiklet kiralama yerlerinde bisiklet kiralayıp durum değerlendirmesi yapıyoruz. Sizlerden ricam şudur ki, öğrencilerine hayatın bilgisayar oyunundan ibaret olmadığını, takım ruhu ne demektir bunu anlatmayı, sporu sevdirmeyi ve nefes aldırmayı hedeflediğim bu yolda değerli tavsiyelerinizi beklediğimi bildirmek isterim.
Öncelikli olarak güvenlik ve basit tamir konusunda gelişme yoluna gitmek istiyoruz. Bakü'de 3-4 güzel alan var sadece bisiklete ayrılan, buralara gidip güvenli sürüşler yapmak istiyoruz. Bu konuda ve diğer konularda tavsiyeleriniz beklerim.
 

Dosyalar

Scudo

Fevzi Orak

Daimi Üye
Kayıt
5 Haziran 2014
Mesaj
246
Tepki
252
Yaş
30
Şehir
Mersin
Bisiklet
b'Twin
Ne güzel birşey yapıyorusunuz hocam ... Öğrencileriniz çok şanslı sizin gibi bisiklete teşvik eden bir öğretmene sahip oldukları için ..
 
  • Beğen
Tepkiler: kafkas

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
Hiç böyle bir grubum olmadı :agla: Tecrübeli arkadaşlar birazdan doluşurlar :D