can akıncılar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 872
- Bisiklet
- Salcano
3.4.5. karedeki yolların hemen hemen aynısını ve daha güzelini Fatsa-Akkuş-Niksar yolunda daha manzaralı şekilde gördüm,5 6 yıl önce Ordu Mesudiye üzerinden Erzincana giderken kanyon manzaralısını da gördüm.Hatta bırakın elin kayalık manzaralı Norveç yollarını daha bir hafta önce Niksar yolundan Sivasa geçerken araba içinde içime sıkıntı oldu Şimdi Yoldaş Maykılımla bir iniş yapsaydım sağlı sollu yollarda Akkuş ormanlarında sessiz sedasız pedalımı çevirip yol kenarındaki köy evlerini,hafif sisli havada kat edebildeydim diye içimden geçirdim.Bizim ülkemiz cennette İstanbullunun İstanbuldan,İzmirlinin İzmirden çıktığı yokki bu güzellikleri görsün.Akkuşun bu dağlık sağlı sollu ormanlık yollarından daha yeni haberim oldu,gerçi imkan,hava müsait etmiyor ki bulunduğumuz yerden buralara çıkmak.Ama bazı abilerim arabayla çıkıp iniş yapıyorlar bir kerede olsun gidecem.Ayrıca yolların asfaltı yeni dökülmüş,yol çizgileri hava çok sisli olduğundan yol daha belirgin olsun diye sarı renk asfatta beyaza yakın bi renk süper ya Memleketin her köşesi böyle zaten.