Kilolara Bisikletle Çözüm. Geotech Fun vb Ayarda Bisiklet Önerisi

Mert96

Üye
Tepki
0
İsim
Mert
Evet arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Bisiklet yaz aylarında denizden sonra en çok zevk aldığım 2. şey. Ama son 5 senedir sbs-ygs -lys derken kilolar uçtu kondisyonlar düştü. Ben de bisikleti günlük aktivitem haline getirerek hem kilo verim hem de eğlenim diye düşündüm. Boyu 170 kilosu 95 olan bir arkadaşınız olarak bana önerebileceğiniz bisikletleri öğrenmek istiyorum. Bütçe kask eldiven vs ile beraber max 750-800. Günlük 35 km hedefliyorum. (17,5 sabah evden okula,bir de dönüşü var. Ev Alibeyköyde üniversite bebekte iş beşiktaşta :D 35 lik yolun 12-13 km si tünellerde yani düzlük. ) Ayrıca Geotech fun forumda baya güzel anlatılmış. Açıkcası f/p düşünüldüğünde cazip bir ürün.

Scudo

MertAG

Forum Bağımlısı
Tepki
588
Bisiklet
Kron
Geotech fun al yanına kask mataranı km saatini al beyin bedava bedava ya :).

Furkan TK

Forum Bağımlısı
Tepki
2.179
Bisiklet
Cube
Geotech fun dağ bisikleti seni şehir içinde yorar ama yinede almak istersen 1.50 lastik takarsın bisiklet 1 kademe daha hızlanır.

Geotech fun f/p bisikletin yanına yine f/p bir lastik yakışır.

(link)

Mert96

Üye
Tepki
0
İsim
Mert
@Furkan TK

Ben yol bisikletine ağır geleceğimi düşündüğümden ve açıkcası bütçemi o kadar yükseltemeyeceğimden (belki 2. el bulabilirim) dağ bisikletlerine yöneldim. Bu arada teşekkürler önerinizş dikkate alıcam eğer geotech i alırsam.

MertAG

Forum Bağımlısı
Tepki
588
Bisiklet
Kron
Geotech fun slick lastik değilmiydi ya? Hybrid bisiklet sanıyordum ben onu..