Scudo Sports

Kilo vermek için yardımlarınıza ihtiyacım var.

Yaş 33, boy: 1.68, kilo : 75
1 Haziran - 30 Haziran Arası diyet ile 9.5 kg verdim. 85 kg dan 75.5 kg düştüm. Normalde plana sadık olarak ayda 5 kg vermem gerekiyordu.
Haftaiçi hergün sabit olarak 5 km hızlı yürüyüş, 5 km koşu olmak üzere düzenli spor yaptım.
C.tesi - Pazarda bisiklete bindim. Gezdim. sanırım 4 kg da bisiklet sayesinde gitti.

Günlük almam gereken kalori miktarını 1300 kcal olarak belirledim.

Sabah Kahvaltısı :
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 kepekli ekmek , 6 tane zeytin, 2 yumurta ( biri bütün, diğerinin sadece beyazını yedim)

Ara öğün seçenekler : 1 meyva , 2-3 adet galata yada 3-5 adeti geçmeyen kuruyemiş

Öğlen : Az çorba, yemeklerin çoğu az dı :p , Almam gereken kalori miktarını 5 öğüne böldüm.
Yemekhane de gıdaların kalori yazılı olduğundan pek zorlanmadım. seçici ve sebze ağırlıklı beslendim.
yağlı besinden uzak durdum. Şeker, Tuz, Un mamüllerinden kesinlikle kaçtım.

Ara Öğün : Salata, yada kuruyemiş götürdüm.

Gün içinde 8 bardak su içtim. yeri geldi 3-4 bardak su ve şekersiz çay tükettim.
Genelde bitki çaylarından içerim. şeker ilave etmeden faydası büyük.

Akşam yemeği : hafif, sebze ağırlıklı yada sadece çorba oldu.
Kesinlikle 19:00 dan sonra yemek yemedim. 22:00 gibi elma yada muz meyva yedim.

Önceden 21:00 - 21:30 yemek yerdim.
Birde üstüne 22:00-22:30 civarları kraker, büskivit, çerez, gazoz, çikolata gömerdim.
kemer sıkmaya başlayınca ve merdivenleri çıkarken nefes kesilmesi başlayınca, böyle bir karar aldım. Bu benim 2 kez zayıflamam.
Öncesinde 105 kg dan 9 ayda 70 kg düşmüştüm. O zaman fitness ile ilgileniyordum. Spor şart, sadece yemeyi kesmekle olmuyor. Aç kalmayacaksın da
Az ama sık aralıklarla sağlıklı beslendikten sonra, her türlü kilo verirsin. Ancak ben diyestisyene gözükmeni tavsiye ederim. Başka sebepleri de olabilir.

Başarının anahtarı : irade ve sağlıklı beslenme, iraden zayıf ise ve olmadık yerde pes edersen, verdiğin kilonun fazlasını daha çabuk alırsın.

http://m1307.hizliresim.com/1c/k/qdhnm.jpg

Scudo
Önce inanmak gerekiyor.
128 kg. ile yürüyüşe başladım. 1.5 ayda 120kg. indim.
120kg ile salonda kardio yapmaya başladım. Şubat ayından ramazan ayına kadar 106kg indim.
sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek her çeşit kahvaltılık
öğle yemeğinde her çeşit yemek ekmeksiz.
akşam yemeğinde arada 1 dilim ekmek 1 tabak yemek ( her çeşit)
aralarda meyveli ara öğünler.
çayda şekeri kaldırdım.
kendimle barışık hale geldim.
göbek bölgesi yağlardan da kurtulabilirsem :D hayırlısıyla. benden iyisi yok.
şimdi bisiklet turları da başlayacak nasipse.
Boşuna Hamallık Yapmışız yıllardır :D

(link)

destekleyici olarak kullanabilirsiniz

Hardline Nutrition Claone 100 Jel Kapsül (1000mg. Cla)

Biraz pahalı değil mi ? Ben eskiden tr power kullanıyordum. Bunun şişede olanı, çok güzel etkisi olmuştu.
Bunu biraz bozmuşlar ama yine de iş görüyor. Bulabilirseniz şişe portakalllı tavsiye ederim. şişesi 50 TL den satılıyordu.
Yağ yakmak için birebir. Doğru kullanıldığı takdirde çok işe yarıyor.

Bunlar benim 2 sene önce kullandığım takviyeler, dediğim 2. şişe, bozdukları ise 1. şişe.
http://t1307.hizliresim.com/1c/m/qhlxq.jpg

Geri