Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kenhill MTB (Bedava)

Can Özbek

Forum Demirbaşı
Tepki
397
Ihtiyaci olan biri gelip bisikleti ucretsiz olarak alabilir. Lutfen gercekten ihtiyaci olan biri alsin, bisiklet uzerindeki butun parcalar sokuldu bir kismi duruyor alan arkadasa elimdeki parcalar verecegim ama bisikletin tamamen elden gecerek eksiklerin giderilmesi gerekiyor...
Caddebostan' da tarafindayim.

http://img401.imageshack.us/img401/5220/dsc02097t.jpg

Scudo
Gerçekten örnek olacak bir davranış .sizin gibi forumda ihtiyaç sahiplerine bisiklet yada parça veren arkadaşlar vardı sanırım konusu silinmiş...Takdire şayan hareket..İnşallah gerçekten ihtiyaç sahibine gider.. Tekrardan tebrik ederim..

bircok kisi msg atiyor, Tolga msg larini aldim
fakat ben hafta ici calisiyorum gec saatte geliyorum o yuzden bisikleti kargoya goturmem falan imkansiz gelip alabileceksen tabiki alabilirsin

Can selam. Çok güzel bir davranış tebrik ederim. Bu arada benim merak ettiğim, bisikleti astığın o boru ve mekanizmayı nereden aldın?

bikac kisi daha sordu ayni soruyu Alican abi :D
aktif pedal' dan aldim marka minoura..

@Can Özbek

Can bisikleti verince boşa çıkarsa göderebilirsin:D :D

Şaka bir yana saol. Daha önce Mustafa'nın resimlerde görmüştüm ama sormayı unutmuştum.

bende buna benzer bir duvar askısı kullanıyorum bisiklet ölçüsünü gönderirsen kendim bu tarz şeylerin imalatını yapıorum nasıl bir malzemeden istersiniz bunu siz seçin çok fazla bi maliyeti yok kargolayabilirim...

bu tarz bir bisiklet askısı bende kullanıyorum hatta kendim yapmıstım bisiklet ölçüsünü verirseniz birkaç modelle yardımcı olabilirim ama resimdeki biraz detaylı bendekiler duvara monte

kargolayabilirim çok masraflı bişi değil

Gerçekten çok çok örnek alınacak bir davranış, gönülden tebrik ediyorum sizi. Arada birde olsa bu tür hayır işlerini görmek/yapmak çok çok güzel. :)

İnşallah gerçekten ihtiyacı olanlar alır. Bu konuda lütfen duyarlı olalım, gerçekten ihtiyacı olanlar alsınlar lütfen...

Can bey sizi tebrik ederim,
Birçok insanın yapamadığını başarmışsınız. Hırsın, menfaatin, açgözlülüğün gözümüzü kararttığı bu dünyada sadece kullanmadığınız bir bisikleti ihtiyacı olan birine vererek hem bir hayır yapmış, hemde biz aydınlatmış oldunuz. Gerçekten teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun.

ilan gunceldir arkadaslar, bisikleti isteyen gelip hemen bu hafta sonu alabilir

Örnek alınması gereken bir davranış. Sizi gönülden kutlarım. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider.

@Can Özbek

adres verirseniz bugün almak isterim, bisikleti olmayan bir arkadaşım var, ona güzel bir hediye olur

@Can Özbek

bisiklet için olumlu yada olumsuz geri dönerseniz memnun olurum, ona göre tura çıkacağımda :D bisikleti gelip alın derseniz turu iptal edeceğim. sizden haber bekliyorum. mesaj kutunuz dolmuş

kenhıll ile ilgili mesaj atmıştım daha önce ama dönüş yapmadınız sanırım mesaj kutunuz dolu

yıldız sporcularımıza gençlik spor klubü için hibe edebilirsiniz diye bir fikir sunmuştum hatta hem cuma hem pazar ordaydım ama telefon vs bi iletişim olmadıgı için ulaşamadım size

olumlu olumsuz cevabınızı bekliyorum tebrikler ..

arkadaslar ilk msg da yazdigim uzere de bisikleti ucretsiz vermekteki amacim, bisiklete binmeyi seven fakat maddi zorluklardan dolayi bisiklet alamayan arkadaslarin isini gormesidir. lutfen bunun disindaki arkadaslar sirf ucretsiz diye bisiklet icin bana msg gondermesinler...

Gönülden tebrikler :) Umarım gerçekten ihtiyacı olan bir kardeşimize nasip olur.

Geri