Scudo Sports

kaza sonrası aldıgım trek 8500

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geçmiş olsun. Yeni bisikletiniz çok güzel. Kazasız, keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
Scudo
bisiklette bu pazar siftah attım cok güzel bir bisiklet sedonamdan cok farklı geldi bana 1.5 ay spordan uzak kalmama rahmen 63km yol+ 3 saat paintball dan sonra tatlı bi yorgunluk vardı sadece:D

Kardeş böyle olmaz ama. Ayrıntılı fotoğrafları bekliyoruz en yakın zamanda. Bu arada geçmiş olsun. Kazasız belasız binersin inşaallah.

• Beğen
geçmiş olsun alkan abi kazasız sürüşler dilerim..

• Beğen
@ali karagönlü
herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürler ayrıntılı resimleri akşam eve gidince cekip yüklerim

Geçmiş olsun... Yeni bisikletinizde hayırlı olsun, güle güle kullanın... :)

• Beğen
öncelikle geçmiş olsun bende ilk bu bisikleti almak istiyordum ama 18.5 kadro bulamamıştım bende 6500 e karar vermiştim güle güle kullanın çok çok çok güzel bir bisiklet

• Beğen
bisiklet aşkı bu olsa gerek kaza bile yapsa vazgeçemiyor insan. hayırlı pedallar

@m.aşkıngüzelyurt
kesinlikle sadece bisiklet için değil ne işte olursa olsun bir hata yaptıgınızda hatta o hata sonucu zarar görürseniz o işi bırakdıgınız takdirde ilerde yapacak hiç bir şey bulamazsınız

Önce geçmiş olsun sonrada hayırlı uğurlu olsun diyeyim. Kazasız, belasız, güzel günlerde, sevdiklerinle beraber kullanmak nasip olsun.

• Beğen
ben geçirdiğm bir kaza sonucu ayak parmağım kırılmıştı ve tırnak kopmuştu. ayakkabı giyemiyordum onu geçtim ayağıma bile basamıyordum doktor 20gün demesine rağmen 1 hafta sonra alçıyı çıkarttırıp bisikletime binmiştim.Bu konuda bisikleti eve götürmemeniz en doğru karar olmuş kesin binerdiniz yoksa :)) Hayırlı kazasız sürüşler dilerim

• Beğen
Alkan kardeşim geçmiş olsun, o ne hal öyle ya, kolun sargılı görünce ayrı bir üzüldüm ama senin o önceki bisiklette biraz hırçın birşeydi hatırladığım kadarıyla, gölde görmüştüm :) hatta biriside uçmuştu hatırlarsan :) Yeni bisikletin hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri