etkiliadam
Daimi Üye
- Tepki
- 314
- İsim
- Oktay Yörük
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Geçen bende baktım yukardaki arkadaş bahsetmiş.Bir hafta önce kayak bilen arkadaşlarla gittik ki ben bu arkadaşlardan biri hem iyi kayıyor hem de bana öğretmeye çalıştı.Haftada iki gün üç gün bisiklet süren ve vücudu sağlam olan ben kayak öprenmeye çalıştım bayağı bir uğraştım .Ertesi gün 1 hafta belim tutuldu her tarafım ağrıdı.Hatta arkadaş soruyordu kayak mı bisiklet mi diye .Belki adrenalin kayakta daha fazla ama daha sağlıksız geldi bisiklete göre ve bisikletin vücuda etkisi tartışılmaz.Ama yine kayaklada uğraşmaya çalışacağım.Uzun yazdım biraz affola😉
skiciyiz.biz
yıllardır takip ederim. tavsiye ederim.
Ben belki 10 sefer gitmişimdir 2-3 senede. Ben bile bu sene adam akıllı dönüş ve slalom yapmaya başladım usta. Gerçekten zor. Ama dediğin gibi adrenalin gerçekten çok fazla ve hiç bitmiyor. İstediğin kadar iyi öğren daha dik daha dönemeçli pistler var. Sürekli daha üst seviyesi var ve monotonlaşma ihtimali yok. Umarım şu skipass ücretleri azalır da günlük 150-200tl gibi uçuk rakamlar ödemeye devam etmeyiz.Evet hocam zor ikinci gidişim ilk sefer yapamıyorum diye bıraktım ikincide düşmüyorum acemiler için ayrılan pistten aşağı iniyorum. Ama halen ne tam kar sapanı yapıyorum ne de dönüşlerde iyiyim