Scudo Sports

Kayak Forumu Biliyor musunuz?

etkiliadam

Daimi Üye
Tepki
314
İsim
Oktay Yörük
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Yol bisikleti
2-3 senedir ufak ufak kayak yapıyorum, önümüzdeki sene ikinci el bir kayak dizmeyi düşünüyorum. Bisiklette olduğu gibi kayak konularının konusulduğu, tavsiyeler verildiği kaliteli bir forum ya da mecra biliyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Scudo
Ben bir ara kediforum kurmaya niyetlendim. Kayak güzel ama talepkar bir spor. En azından kar istiyor.

Geçen bende baktım yukardaki arkadaş bahsetmiş.Bir hafta önce kayak bilen arkadaşlarla gittik ki ben bu arkadaşlardan biri hem iyi kayıyor hem de bana öğretmeye çalıştı.Haftada iki gün üç gün bisiklet süren ve vücudu sağlam olan ben kayak öprenmeye çalıştım bayağı bir uğraştım .Ertesi gün 1 hafta belim tutuldu her tarafım ağrıdı.Hatta arkadaş soruyordu kayak mı bisiklet mi diye .Belki adrenalin kayakta daha fazla ama daha sağlıksız geldi bisiklete göre ve bisikletin vücuda etkisi tartışılmaz.Ama yine kayaklada uğraşmaya çalışacağım.Uzun yazdım biraz affola😉

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Geçen bende baktım yukardaki arkadaş bahsetmiş.Bir hafta önce kayak bilen arkadaşlarla gittik ki ben bu arkadaşlardan biri hem iyi kayıyor hem de bana öğretmeye çalıştı.Haftada iki gün üç gün bisiklet süren ve vücudu sağlam olan ben kayak öprenmeye çalıştım bayağı bir uğraştım .Ertesi gün 1 hafta belim tutuldu her tarafım ağrıdı.Hatta arkadaş soruyordu kayak mı bisiklet mi diye .Belki adrenalin kayakta daha fazla ama daha sağlıksız geldi bisiklete göre ve bisikletin vücuda etkisi tartışılmaz.Ama yine kayaklada uğraşmaya çalışacağım.Uzun yazdım biraz affola😉

Ben de iyi diyebileceğim seviyede kayak kayabiliyorum, bu sene ilk kez snowboard denedim. Şunu söyleyebilirim, kayak sporlarında öğrenme aşaması çok eziyetli ve yorucu. Snowboard kaydığım günün ertesi her yerim ağrıyordu. Ama bildiğiniz zaman çok basit ve yorucu değil, aynı zamanda çok eğlenceli. 8-9 saat kayak yaptıktan sonra bile aralıksız kaymaya devam edebilirim diyorum kendi kendime.
skiciyiz.biz

yıllardır takip ederim. tavsiye ederim.

Okanın programındaki değil mi bu :D

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Evet hocam zor ikinci gidişim ilk sefer yapamıyorum diye bıraktım ikincide düşmüyorum acemiler için ayrılan pistten aşağı iniyorum.Ama halen ne tam kar sapanı yapıyorum ne de dönüşlerde iyiyim

Evet hocam zor ikinci gidişim ilk sefer yapamıyorum diye bıraktım ikincide düşmüyorum acemiler için ayrılan pistten aşağı iniyorum. Ama halen ne tam kar sapanı yapıyorum ne de dönüşlerde iyiyim
Ben belki 10 sefer gitmişimdir 2-3 senede. Ben bile bu sene adam akıllı dönüş ve slalom yapmaya başladım usta. Gerçekten zor. Ama dediğin gibi adrenalin gerçekten çok fazla ve hiç bitmiyor. İstediğin kadar iyi öğren daha dik daha dönemeçli pistler var. Sürekli daha üst seviyesi var ve monotonlaşma ihtimali yok. Umarım şu skipass ücretleri azalır da günlük 150-200tl gibi uçuk rakamlar ödemeye devam etmeyiz.

Geri