Scudo Sports

kawasaki bisiklet :)

Scudo
Kawasaki güzel olmuş :D

tahta olan harbi öylesine yapılmış ama kawasaki manyak olmuş yaw :)

motor olma kompleksi olan bisiklet ,özenti tiplemeler gibi bu ne ya:) (kesinlikle teknik bir yorum değildir)

Aaaa fikrimi hayata geçirmişler...Gerçi ben suzuki düşünmüşdüm :)
Hayabusa veya GSX-R 1000 :)

Ama benim hayal ettiğim böyle kaba değildi...Daha zayıf ve daha kaliteli...Motor gibi durmuyo ama bisikletde değil :)

bu kawasakinin pedallarını göremedim ben yav:rolleyes: vardır herhalde değilmi :rolleyes:

bisikletlerin tasarımı ilginç olmuşta kawasaki ye pedal koymayı unutmuş:eek:

ya arkadaşlar bende bisan force bisikler var bayabi tunıng düşünüyorum ses tesisatıyla uyraşıyorum bu arlar bu kawasakıyı görunce dusuncem vardı bunun gibi orjınal bir moturun parçalarını alsam iyi bir bisikletciye götürüp bisiklete göre yaptırabilrmiyim acaba bunu.

yav bugun bii bisikletciyle görüştük dalga geçti güldü yani içimden naısl adama karşı şey yaptıysam terbiyesizlik yapıyor aynen bu haha abim sen delimsin ya böle boş işlerle uyraşmasana git başımdan işim gücüm var dedi... aynen bu ve şevkim çok kırıldı.

harikaa olmuş yaa :D:D koptum görünce :D ellerine sağlık abicim, süper paylaşım :D

@sinan_07
bisikletçiye değilde kaportacıya gitsen sana daha fazla yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

bisikletçiye değilde kaportacıya gitsen sana daha fazla yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
çok sğlun.

Birde michelin xc road koysaymışş tam olurmuş :)

Geri