Scudo Sports

Katlanır Bisikletle 0'dan 1560 rakıma (Antalya Korkuteli Tefenni Karamanlı Yeşilova Salda Burdur)

@hidromek teşekkür ederim MR sonucunu bekliyorum

Scudo
Tebrikler güzel bir tur olmuş.daha nice güzel turlar yapmanız dileğiyle.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Sinan H.
burdur şişteki pilav miktarı :ssrtcbya:

İlk defa bir tur yazısından sonra bisiklet sürmek değil, yemek yemek istedim :D keyif alarak okudum. Sağlığınız ne durumda?

Ne yemekler yemişsiniz hocam... Bu arada turda güzelmiş [emoji23]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@OsmaniyeRehber @isosel @Mustafa Zeybek @C.Koc

teşekkürler gecikmeli yorum için kusura bakmayın, burdur şişin yanındaki pilav usulden :) şiş takviye ederken onuda koymuyorlar :) bu turdan sonra malesef bisiklete süre ara verdim menisküs yırtığı nedeniyle, neyseki ameliyat boyutunda değil 2018 nisan mayıs itibarı ile umarım yeni turlarda karşınızda olmak ümidiyle :)

@Sinan H.
Geçmiş olsun

• Beğen
Şimdi bu konuyu okuyunca bidahaki ratayı burduramı çevirsek acaba,ayağınıza yüreğinize sağlık bu arada

• Beğen
Geçmiş olsun...

• Beğen
Bidahak yaza bu seçeneği ekledim. şimdiden bu yıl düşünmüşdük bu rotayı ama kıbrısı gezdik 13 gün inşallah bidahakine

• Beğen
ayaklarınıza sağlık.biz de bergama antalya yapmayı düşünüyoruz.Oldukça faydalı oldu.teşekkürler tekrar.

• Beğen
Tebrikler.Katlanırla güzel bir tur olmuş.Katlanır yokuşlarda sizi biraz zorlamış eklem ağrısı olmuş.
Bende bol rampalı bir tur sonucu bacağı ağrıtmıştım.Her adımımda sağ dizim korkunç ağrıyordu.
Dr a gittim emar vs çektiler,epey korkmuştum.Eklem ağrısı çıktı.Bacağa dizlik ve 1-2 ay krem sürerek düzeldik.
Bu sürede bisiklete binemedim.Muhtemel senin durumda aynı.

0 rakımdan başlayan tırmanışlar hep ilgimi celbetmiştir. Doğa yol boyunca bin bir renge bürünür, bitki örtüsü habire değişir, iklim yazdan kuru yayla iklimine doğru bir geçiş yapar.

Bisiklet için düz yol ya da yokuş aşağı yollar olacak, tırmanış bisikletler için değil.:D
Merak ettiğim nokta, üzerinize silah aldınız mı?

@ulsbyrm teşekkürler,
@Metin S. öncelikle teşekkürler, bisiklete bir süre ara verip böyle bir tur yapma sonucunda menisküs yırtığı meydana geldi neyseki ameliyatlık boyutta değil, tekrar tura hazırlık için bacağı güçlendirme çalışmaları ve tedavisi devam ediyor
@mehmetsunu kesinlikle hemde yaz aylarında yapılan bir tur ve antalyada yanarken yaylada serinlemek ayrı bi keyifti
@Raptor8 sahilde yaşamanın dezavantajı da bi yerlere gitmek isteyince elbet tırmanış oluyor :) bugüne kadar hiç bir turda silah bulundurmadık, 4 ayaklı dostlarımızla bi sorun yaşamadık ama 2 ayaklılarla bu turda olduğu gibi şeyler olabiliyor umarım daha beteri yaşanmaz

Geri