Scudo Sports

Katlanır Bisiklet Markaları nelerdir?

Tepki
11
Başlıkta da belirttiğim üzere şehir içi kullanım için katlanır bisiklet marka ve özellikleri nelerdir? bunları bu başlık altında sıralamanızı rica ederim. :in:

* Dahon
* Easy lux
*

Scudo
Kendiniz bu site içinde arama yaparsanız istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz :)
Türkiye' de marka olarak Dahon, Salcano, Bianchi, B'twin bulabilirsiniz.
Hepsi şehir içi kullanıma uygun.

ben de katlanır bisiklet markalarını araştırıyorum...
işte google olsun, bisiklet forum detaylı arama seçeneği olsun... bisiklet markalarının kendi siteleri olsun... olukça işe yarıyo... tavsiye ederim...

Birde uygun fiyatlı olması acısından kron markasına da bakınız..[emoji4]

genel olarak dörte ayırabiliriz
1- bike friday, brompton, birdy gibi üst seviye markalar ki bunları Türkiyede bulmanız oldukca zor çünkü çok pahalı
2- dahon, tern gibi sadece katlanır bisikleti iş edinmiş firmalar ki bunların çoğu modelini Türkiyede bulamazsınız
3- btwin, giant gibi katlanır bisiklet de üreten firmalar ki bunlarda çok da seçenek olmuyor
4- salcano, kron gibi nispeten ekonomik modeller
katlanır bisikletler 5000 liraya da var 500 liraya da bu nedenle öncelikle bütçenin belirlenmesi gerekiyor

Videodakini almayında :) Alabileceğiniz ve Türkiye de bulabileceğiniz en iyi en geniş seçenek Dahonda hiç kafanızı karıştırmayın başka markalarla.

Not Videoyu dileyen 8.35 snden itibaren izleyebilir :)

@Serkan HODANCI
Evet Kron' u unutmuşum pardon :)

Yaklaşık üç buçuk aydır kron FD500 kullanıyorum toplamda 500km yol yaptım ve bisikletimden son derece memnunum... Eğer imkanınız varsa tabiki tern,dahon gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim ancak FD500 hem fiyat hem kalite olarak çok başarılı bir model.Tern Link ve Dahon eco serisinden modellerde denemiş biri olarak şahsen çok çok büyük farklar görmedim kısaca bütçeniz kısıtlı ve kaliteli bir katlanır arıyorsanız FD500 ü inceleyin derim :in:

Geri