Teşekkürler yorumlarınız için. Tilt 5 modelini yerinde de görmek üzere haftasonu decathlon'daydık. 1 saat boyunca katlama açma denemeleri yaptım ve oldukça kolay ve pratik olduğunu söyleyebilirim. Uzun bir düşünmeden sonra bisikleti aldım. Teknik elemanlar raftan hiç açılmamış bir modeli son ayarlarını yapıp teslim ettiler. Satın aldıktan sonra açık alanda bir tur attım. Daha sonra katlayıp götürmeyi denedik. Ancak katlandığında yalpalayarak ilerlediğini gördük. Neyse ki mekan hala açıktı ve doğrudan atölyeye götürdük. Ancak teknik elemanlar ürünün bu şekilde gitmesinin normal olduğunu iddaa ettiler. Oysa 1 saat boyunca denediğimiz teşhir ürünü o kadar yıpranmış olmasına rağmen katlandığında da dümdüz ilerleyebiliyordu. İkisini yanyana katladık, test ettirdik, yine de sorun olmadığını söylediler. Ancak ısrarlarımız sonucu ertesi gün atölye şefinin mekanda olacağını, bir de ona sormamız gerektiğini söylediler. Ertesi gün gittiğimde atölye şefine de ürünün bozuk olduğunu inandıramadım. 15 yıldır bu işi yapıyormuş, bu işin eğitimini almışmış. Bu zaten yeni çıkan bir ürün ve bu ürün katlandığında tekerlekleri üzerinde düzgün bir şekilde ilerlediği şekilde pazarlanıyor dedim. Biz katlanmadan önceki halinin düz gitmesinin garantinisini veririz bu bir hata değildir dedi. Ürünü iade etmek zorunda kaldım. Başka bir ürün olmadığı için değişim de yapamadım. Sıfır ürün geldiğinde bizzat aramalarını tembihledim ancak bu kadar olaydan sonra güvenemiyorum. Ayrıca o ürünü hatasız diye satacaklar bir başkasına o da başka bir olay...
Aşırı moralim bozuldu, 2 senedir hayalini kurduğum bisiklete tam kavuşmuştum ki, bu sinir bozucu olaylarla karşılaştım. Bu durumda ne yapacağım cidden bilmiyorum. Olay forum istanbul şubesinde yaşandı, acaba merter'deki şubesinde de aynı model var mıdır?