Scudo Sports

Kategori önerileri

Evet spor olarak ayrı bi katagori açılırsa güzel olur

Mesela futbol, alt konu olarak turkcell süper lig bank asya ligi vs...

Basketbol, alt konu ULEB,Euroleague ve TBL, NBA & NCAAB gibi olabilir mesela :p

• Beğen
Tepkiler: Selay Yaman
Scudo
@SoldieR52

OLDUUUUUU futbol eksikti tek allam yaa :D

Not: şakaydı arkadaşlar futbolu sevmeyen biri olarak :D

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
@pırtık

Sahsen ben de boyle dusunuyorum. Zaten butun spor dallari futbol, basketbol ve voleybolun golgesi altinda. He bir de geldigi zaman F1'in, malum buyuk "sermaye" donuyor orada... Simdi bir de onlari kendi icimize sokmaya hic gerek yok. Futbol severim sahsen, ancak Bisiklet Forum'da yeri olmadigini dusunuyorum. Hele ki futbol tartisacak 14742341657562413 baska forum varken...

@HaliliOzturk

Katılıyorum ,katılmakla birlikte Destekliyorum futbola HAYIR :D bunun yerine şöyle daha fazla aşkla ,sevgiyle,romantizmle ilgili konular açılsa mesela dermişim..

NOT: KIRMIZI ile vurguladığım yerlerde şakaydı.:D

Ya bence bilgisayar ve ekonomiden daha yakin bisikletle iligili bir forumda futbol konusulmasi. Ben Futbol ok'dir diyorum ama tabi demekle olmuyor :D

Bilgisayar da ekonomi de bu forumdaki uyelerin hayatini %100 etkiliyor ne yazik ki, ama futbolla hic ilgisi olmayan bir suru uye bulabilirim ;)

@HaliliOzturk

valla ben koyu bi es-es taraftarı olarak futbol bölümün olmasını isterim fakat futbol konusunun özellikle dort buyukler konusunda forumlarda gruplaşmaya gittiğini görmüş ve yaşamış bulunmaktayım o yuzden bencede futbol olmasın...

Şimdilik gerek görmüyoruz.Tavsiyenize teşekkürler.

Bilgisayar da ekonomi de bu forumdaki uyelerin hayatini %100 etkiliyor ne yazik ki, ama futbolla hic ilgisi olmayan bir suru uye bulabilirim

Vallahi fevkalade öznel bir yaklaşım. Şimdi kanaat getirdim bu yaklaşımda yöneticisi olan forumda futbol konu olarak gerçekten açılmaz ; )

@Infinity

Yo rica ederim, hemen aciklama yapiyim oznel olmadigini hep beraber gorelim ;).

Bilgisayar hayatimizi %100 etkiliyor, cunku bu forum bilgisayarlarla baglanilan sanal bir ortamda varligini surduruyor.

Ekonomi hayatimizi %100 etkiliyor, 2. el bolumune olan talebe bakarak veya bisiklet tercihi bolumlerine goz atarak bunu gorebilirsiniz.

@bozuk_para

bu bence gayet mantıklı bir sebep futbol olmaması için..

Gerçekten de futbolla ilgili birçok forum vb. site var ;)

Şimdi o zaman düşünüceksek sadece bilgisayarda foruma girmek bilgisayar ile bizi %100 bağlıyorsa ve belli bir maaşla işte çalışan biri ekonomi ile alakalı tanımlamasına karşı geliyorsa bu ekonomi ile alakalı arkadaş hangi ekonomi kuraminda forumda paylaşımda bulunucak merak ediyorum. % 100 tanımı bence çok iddialı oldu.

Şunu söyleyeyim burda ki herkezi toplayalım inanın ekonomi ile ilgili ve bilgisayarla ilgili 3. cümleyi kuramayabilirler ama bu futbol için böyle değil. Hee ben futbolla pek alakadar biride değilim ama sporun her dalının bu foruma gidiceğini düşünen biriyim. Bunu düşünerek başlattım bu konuyu yanlış anlaşılmasın.

@Infinity

Tamam işte sizin söylediğiniz doğru, futbol geniş bir konu,oldukça geniş, onun için uygun değil..

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz ve dodo
@fatihgüven

son nokta konulmuş bence:) halil abinin de dediği gibi

bence herkezin yaşadığı yerleşim yerini tanıtacağı bir bölüm olmalı bu bölüm gezi bölümüne açılabilir çünki gezerek hem eğlendirme hemde bilgi verme olabilir ben zaten murat reise bu konuyu mesaj ile bildirdim bence böyle bir konunun herkeze faydası olur mesela ben buradan çıksam ve samsuna gitsem nereleri gezeceğimi bilmiyorum gibi bişi işte anladınız siz onu

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
Dertleşme diye bir bölüm olsa, başınada bir tane böyle Güzin Abla modunda birini koysak :rolleyes: , dinlese, öneri verse, nasihatda bulunsa. Fena mı olur be ya ? :D Ehüehe !

7/24 yardım,destek bölümü nasıl olur?
acele işi olanlar için iyi olur bence.8 moderatör verilir bölüme,oylama yapılır ilk önce tamir,montajdan en iyi anlayan moderatörler bu bölüme koyulur.görev değişimi olur,her moderatöre 3 saat düşer.nasıl fikirr?biliyorum yardım destek bölümü var ama 7/24 olsa çok iyi olur bence.hem bilgilerimiz çoğalır,farklı teknikler ortaya çıkar??

• Beğen
Tepkiler: ahmedseref
@hayko-cepkin

Forumda zaten sorulan bir soruya cevap verilmesi fazla sürmüyor ki. En fazla 24 saat içerisinde cevaplanıyor ( istisnalar olabiliyor tabii ki ). Bir de foruma kim sabahın 4 ünde girecek ki? ( bunda istisna var mı bilmiyorum :D )

Geri