kask

Scudo

zeyfer mir

Aktif Üye
Kayıt
30 Nisan 2010
Mesaj
101
Tepki
23
Şehir
kayseri
ben 5 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım ve model olarak ta güzel bence prowell kasklar. daha iyi bilgisi olanlar da yazacaktır bir süre sonra...
 

Alper Yıldırım

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Haziran 2009
Mesaj
609
Tepki
450
Şehir
Antakya
Bende henüz yeni aldım daha bir kez kullandım fakat forumda çok kullanıcısı var ve çok büyük kısmı memnun olduklarını söylüyor ve tavsiye ediyorlar.
 

H.ibrahim Erdemir

Daimi Üye
Kayıt
4 Nisan 2011
Mesaj
283
Tepki
120
Şehir
Ankara
Bende prowell F-59 alacağım inş, internette araştırdım ve uygun fiyatlı güzel kask modelleri var.
 

Murat Uluoğlu

Daimi Üye
Kayıt
28 Kasım 2010
Mesaj
223
Tepki
145
Şehir
Konya
eşim için f38 modelini aldık ama biraz ağır gibi. belki de benim kaskım daha hafif olduğundan bana öyle geldi. 7-8 saatlik uzun süreli sürüşler için rahatsız edici olabilir. ağırlığına bakmadan almayın.
 

Göker Gülay

Daimi Üye
Kayıt
16 Temmuz 2010
Mesaj
208
Tepki
83
Şehir
izmir
Prowell kaskların içindeki süngerimsi malzeme bir süre sonra özelliğini kaybediyor doğal olarak ve değiştirmek için ayrı olarak satıldığını da görmedim. Bunun dışında o fiyata, özellikle mat renkleriyle şık ve kullanışlı bir kask.
 
  • Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan

İbrahim Aslanhan

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Temmuz 2008
Mesaj
2.016
Tepki
814
Şehir
Diyarbakır
Bisiklet
Scott
@Göker Gülay


Bunu öğrendiğim iyi oldu. vazgeçtim bu markadan :) teşekkür ederim.
 

silverfox

Üye
Kayıt
16 Ekim 2009
Mesaj
57
Tepki
37
Şehir
Eskişehir
açıkçası fiyat performans olarak düşünüldüğünde ben sünger kısmını pek dert etmedim. çünkü kask takarak yapılan birçok spor yapıyorum, hepsinde de süngerler terden deforme oluyor.
ben hep catlike kaskım olsun diye özenmiştim. onu alana kadar prowell ile idare ederim dedim. ama catlike görünce dedim ki prowellim buna bin basar. fiyatı da 6 da biri..
 

Tolga Yücel

Forum Demirbaşı
Kayıt
12 Ekim 2009
Mesaj
508
Tepki
328
Şehir
Bakırköy, İstanbul
Bisiklet
Salcano
@Göker Gülay

O zaman 250TL gibi bir fiyat verir paşasını alırsın arkadaşım,40tl ye prowell aldım 6 7 aydır kullanıyorum hiç birşey olmadı habirede kafamda.. O kullanış tarzına bağlı bi durum.. Prowelli öneririm hem rahat hemde estetik ;)
 

Göker Gülay

Daimi Üye
Kayıt
16 Temmuz 2010
Mesaj
208
Tepki
83
Şehir
izmir
@Tolga Yücel

Prowell kask nasıldır diye sorulmuş, kullananlar olarak cevabını veriyoruz. Elbette ne kadar para verirsen o kadar iyi ürün alırsın. Kullanış tarzıyla ne alakası var anlamadım. Kask kafaya nasıl takılabilir başka türlü? Sen belki sakin kullanıp az terliyorsundur o zaman süngerler daha uzun dayanır, olabilir. Ben kendi tecrübemi anlatıyorum. Son 6 aydır kullanıyorum demişsin ama o dediğim olay yazın aşırı terleme nedeniyle oluyor, kışın zaten birşey olmaz. Ayrıca kendi fikrinizin dışında bir şey söylenince neden agresif mesajlar yazıyorsunuz onu da hiç anlamıyorum.
 

Muratcan Gümüş

Daimi Üye
Kayıt
30 Temmuz 2008
Mesaj
273
Tepki
192
Şehir
Antalya
arkadaşlar ortamı germeye gerek yok.. :) genel olarak kaskların içerisinde o süngerimsi kısım kullanılır.. bu madde hem kafaya gelen sert darbeyi emer, hemde kaskımızın hafif olmasını sağlar.. ucuz diye tabir ettiğimiz alt seviye kasklar genel olarak darbeye maruz kalınca kırılır üst seviye kasklar çizilir :D tek fark budur.. benim param var bisikletime yaptığım harcamalar feda olsun diyenler üst seviye, zaten bisikletin parasını zar zor denkleştirdim diyenler alt seviye kask alırlar.. iki bisikletçide hallerinden memnundurlar ve birlikte bilinmeyen yollara doğru kardeşce pedallamaktadırlar..
 

Murat Dağcı

Aktif Üye
Kayıt
8 Haziran 2011
Mesaj
126
Tepki
75
Şehir
Konya
En azından biraz idare edecek şekilde Prowell F-44r'ye karar verdim. Kask takmak istemiyordum ama dün ufak bi kazayı sıyırınca insan mecburen takmak istiyor :)