Marka önerisi yapamayacağım ama en çok kullanıcı yorumu almış olup, en çok yıldız barındıran aynayı seçebilirsin. Zaten hemen hemen hepsi birbirine benziyor. Ben ucuz bir tane almıştım ve yapışkanını da uzunca süre bastırarak, dikkatlice yapıştırmıştım. Uzun süredir yerinden hiç oynamadı. İşimi ciddi ölçüde görüyor.
Arkanızdan gelen her hangi bir aracı görmenizi kafanızı çok çevirmeden fark ediyorsunuz. Öncesinde gözlük aynası da kullandım. O da benzer şekilde oldukça başarılı. Ancak kask aynası bir tık önde diyebilirim. Gözlük aynaları, gözlük sapını biraz zorluyor gibi.
Gidon aynasını ya da bileğe takılanları pek tavsiye etmiyorum. Onların boyutları daha büyük olduğundan daha fazla alan gösteriyorlar ama çok ta titriyorlar. Ayrıca gidonda temiz görüntüyü kişisel tercih olarak daha çok seviyorum

. Büyük ayna olunca bir de arkasını düz yapıyorlar. Bu sefer hepten rüzgar direnci artıyor

. Bileğe takılanlardan kullanmadım ama oldukça rahatsız edici olabilir. Bileği terletebilir ne bileyim, görüntüsü bile bileğimi rahatsız ediyor