baki celik
Aktif Üye
- Tepki
- 56
Bedir Bey burda cevap veren herkesin iyi niyetli olduğunu düşünerek ve sizin de böyle düşünmeniz gerektiği uyarısını yaparak istek ve beklentilerinizi biraz daha tatlı dille belirtmenizi önemle rica ediyorum zira sizin tepkinizin uyarıdan fazlasını içerdiğini buna da kimsenin haddi olmadığı kanaatindeyim şimdi bana da böyle yaklaşmamanızı dileyerek size yardımcı olmaya çalışayım ben Limar 910 Karbon kullanıyorum sebebi bisikletin her parçasında olduğu gibi maksimum direnç/sağlamlık ama minimum ağırlıktır ayrıca fiyat/kalite oranı da bence iyi zira bu ürün 200 TL civarındayken başka markalar 400-500 TL arasındadır ancak sizin bütçenizi aşıyorsa eşim benim kaskın regini beğenmediği için yani siyah almak istemediği için tercihimiz UVEX'den yana oldu... makul fiyatı- ağırlığının kabul edilebilir oranlarda olması, üst sert plastiğinin yapışkanı çıkacakmış gibi değil tam şekilde oturuyor olması, dolgun malzemesi ve boyun ve çene altınızı saran gergi iplerinin yüzünüzü tam sarması, ayrıca en önemlisi yeterli hava deliklerinin olması ve ön deliklerinde sinek/böcek kaçmasın diye önleyici sinekliğin olması tercih sebeplerimizdendir ayrıca Delta'da Uvex kasklara özel takılması için uygun yerleri olan yan ve arka ışıkları varki buda modifiye edebilmenize olanak sağlıyor ayrıca bu sayede akşam karanlığında ve kalabalık trafikde sizin görünmenizi sağlayarak hayati bir konuda ekstra güvenlik sağlıyor...tabi öncelikle alacağınız kaskı beğenmeniz gerekmekte sonra kafanızı rahatsız etmemesi gerekmekte sonra diğer özelliklerine bakmalı...tam kapalı kasklar genelde dağdan iniş yapan bisikletcilerin tercihidir sebebi malum rüzgar girsin kafanın içinde hava sirkülasyonu sağlayalım derken tepeden kafası üstü düşen bisikletçilerin bu aralıklardan dolayı sivri cisimlerin batıp hayati tehlike yaratmaması içindir....umarım iltifatınızı hakedebilmişimdir Bedir Bey....Buarada kaskın arka ayar vidasında reflektörü varsa tercih sebebidir yoksa da kendiniz yapabilirsiniz....bilmiyorum facebook hesabımı burdan görebilirmisiniz ama denemekte yarar var buyrun linki;(link)