Scudo Sports

Kask Seçimi

Ghost Buster

Aktif Üye
Tepki
117
Bisiklet
Ghost
merhaba arkadaşlar,kısaca sorumu sorayım. kask almak istiyorum ve "urban" kaskların nasıl olacağını,işe yarayıp yaramayacağını bilmek istiyorum.çokta bir bütçem yok. bana bu konuda yardımcı olur musunuz? birde size bir link paylaşıp bunun hakkındaki yorumlarınızı alayım. Teşekkürler
(link)

Scudo
45 liraya sedona kasklarda var bakabilirsin

@aziz otkur haklısın. bir de bu urbanları tip şemal olarak da beğeniyorum.şehir içinde kullanımı açısından daha uygun sanki

Hocam tavsiyem en yakın bisikletciye gidip kendiniz görmeniz kafanızda deniyip karar verin hangisi hoşunuza giderse

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
Prowell f59 vardı bende. 35km hız ile kafa üstü düştüm, kolum falan hep sakatlandı. Kask tarafımca test edilip onaylanmıştır. Alınabilir. Tam f/p ürünü. Bu arada bu kaskı pek beğenmedim. 2. dünya savaşında kullanılan kasklara benziyor.

ben bundan almıştım:

(link)

şöyle ki:

http://i.imgur.com/x8Kk99D.jpg

:D

fakat hem bisiklet değiştirdiğimden, hem de hafifçe dar geldiği için artık kullanmıyorum. Kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Görsel olarak da daha bir değişik oluyor; kimine göre komik, kimine göre havalı..

bir de bugün mağazasında gördüm, kafanız büyük değilse öneririm sade ve bayağı şık:

(link)

@Umut Tekin

bu ürün piyasada en iyisi galiba çünkü tavsiye olarak hep f-59r öneriliyor bende bunu alıcam
bu arada geçmiş olsun kırık çıkık yoktur inşallah

(link)

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
@Heisenberg Sağolun kaza yazın gerçekleşti. Kollarım 4 gün yerinden hiç hareket etmedi. Giysimi bile annem değiştiriyordu o derece diyeyim. 1. haftanın sonunda çok az düzelmeye başladı. Düşerken kaskın çıkarttığı sesi halen hatırlıyorum. Çat etmişti yere vururken kırılmıştır diye düşündüm. Çizik vardır belki en fazla .

@Umut Tekin hocam çok geçmiş olsun kaskı hala kullanıyorsanız fotoğradfını koyma imkânınız var mı? genelde millet önermiyor prowelli ama? :S

bende sirkecide 100 tl ye cantasiyla beraber moon almistim ama hafif kaziklandigimi hissetmeye basladim sonra ss atarim

Size26.10 x 21.10 x 9.50 cm
İntenetten kask alıcam beden bu bana uygun olup olmadıgını nasıl anlayacağım

@derracetii böyle bir beden ölçü tablosu ilk defa görüyorum. mesaja eklediğim görsele göre başının ölçüsünü alıyorsun.

Dosyalar

• 2143868636ce18d6b24e2dba0f246429.gif
    2143868636ce18d6b24e2dba0f246429.gif
    16,3 KB · Okunma: 46
Bu değer yazmıyor aliexpresstenalacağım şunlar yazıyor http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160525/a971f0306c949e99f31059c6aeabbd9c.jpg

@derracetii aliexpressten alırsanız kafanızı asfalttan kazırlar, 50 60 lira daha fazla verin hayatınızı kurtarın

Neye istinaden söylüyorsunuz deneyim,tecrübe ya da duyum ?eğer öyleyse almayayım

@berktx

Geri