A aqko14 Üye Kayıt 20 Ocak 2015 Mesaj 3 Tepki 1 Yaş 31 Şehir ankara Bisiklet Bianchi 7 Mart 2015 #1 Biraz internette baktım iyice kafam karıştı şu modeller sizce nasıldır ,aralarındaki fark nedir (link) (link) Bunların dışında sedonna,prowell kaskları nasıldır hangisini önerirsiniz. Tepkiler: Berke1999
Biraz internette baktım iyice kafam karıştı şu modeller sizce nasıldır ,aralarındaki fark nedir (link) (link) Bunların dışında sedonna,prowell kaskları nasıldır hangisini önerirsiniz.
Berke1999 Üye Kayıt 8 Kasım 2014 Mesaj 63 Tepki 28 Yaş 26 Şehir istanbul 7 Mart 2015 #2 @aqko14 Bende ayni ikilem icerisindeydim. Decathlon a gidip iki kaski denedikten sonra Bell Crossfire kafama daha iyi oturdugu icin onu tercih ettim. Size de almayi dusundugunuz kasklari denemenizi tavsiye ederim. Tepkiler: aqko14
@aqko14 Bende ayni ikilem icerisindeydim. Decathlon a gidip iki kaski denedikten sonra Bell Crossfire kafama daha iyi oturdugu icin onu tercih ettim. Size de almayi dusundugunuz kasklari denemenizi tavsiye ederim.