Scudo Sports

Kask önerisi

Teşekkür ederim, bu kaska ne dersiniz, selev'i beğenenler var. Kafa ölçüm tam 60 geliyor. Bu kask da L kask imiş. tam 60'a denk geliyor. Acaba kafa ölçüsü kurtarır mı? Keşke herkes kasklı fotorğafını paylaşsa da görsek.
(link)
Olmaz..1-2 cm büyük almalısınız..
62 ya da 63 olan kasklar var,onlara bakmanız lazım..

Ucuz kask almanızı da tavsiye etmem..Ben aldım,rahat edemedim,sattım..Kafada değişik duruyor,bir de iyi hava almıyorlar..

Scudo
(link)

Konumuz ile alakası yok ama Orbea'nın hangi modeli olduğunu bilen var mı?

@Mab1K Ön tarafı sökülmüş MTB kaskı sanırım. Şu olmasın;

(link)

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Son düzenleme:
Bunu kullanıyorum çok memnunum.
(link)

Olmaz..1-2 cm büyük almalısınız..
62 ya da 63 olan kasklar var,onlara bakmanız lazım..

Ucuz kask almanızı da tavsiye etmem..Ben aldım,rahat edemedim,sattım..Kafada değişik duruyor,bir de iyi hava almıyorlar..
LAZER marka kask denedim. 58-61 yazıyordu ve kaskın ayarını tamamen açtığımda bile kafama bol oluyordu. En uyguna Prowell ve selev var. Sanırım yol kaskı oluyor,selev.jpg

@djmaviyansima Decathlon'da Van rysel 500 ve 900 kasklarina bir bakmani öneririm.
Van Rysel gümüş renk şu an indirimde 190-199 TL gibi bir seydi. Van Rysel 500 ise 140 diye hatirliyorum.
Bu kasklar bu fiyatlara alinabilecek en üst kalitede modeller.
Butcenizi biraz aşacak ama kalitesiz, ucuz görünen kasklar sizi cok kısa süre sonra yeni bir kask almaya sevk edecek, iyi düşünün.

@djmaviyansima Decathlon'da Van rysel 500 ve 900 kasklarina bir bakmani öneririm.
Van Rysel gümüş renk şu an indirimde 190-199 TL gibi bir seydi. Van Rysel 500 ise 140 diye hatirliyorum.
Bu kasklar bu fiyatlara alinabilecek en üst kalitede modeller.
Butcenizi biraz aşacak ama kalitesiz, ucuz görünen kasklar sizi cok kısa süre sonra yeni bir kask almaya sevk edecek, iyi düşünün.

Merhaba teşekkür ederim haklısınız,Selev ile Prowell arasında gidip geliyordum. Prowell R66''yı düşünüyorum. Dediğiniz modellere de bakacağım.

Geçen gün Van Rysel 900 ile 500 fiyatı aynıydı 170TL olarak Terracity AVM - Antalya 'da , 900 modelini aldım gayet iyi bu fiyata , havalandırmaları oldukça geniş .

900 modelinde XL , 500 modelindeki L 'ye denk geliyor . İkisine de baktım. 500 modelinin beyaz rengini daha çok beğensem de 900 daha rahat ve başarılı geldi , gri rengi fena değil.

• Beğen
Tepkiler: djmaviyansima
@TatanQa_tr 900 serisinin yeni renkleri gelince gri olanin fiyatı düştü kapan kaptı tabi :)
Spd ayakkabilarda da Btwin yerine Van Rysel geldi ayni ayakkabi aslinda 500 serisini çok uyguna aldim. Sitede Van Rysel 340 TL iken ben 190'a aldım Btwin yazanini.

@amasseia @TatanQa_tr Bu modelleri kafada görmek lazım, acaba nasıl duruyor, fotorğaf paylaşma ihtimaliniz var mı? Askerdeki kompozit başlık gibi durmasını istemiyorum. Bu ucuzluğun nedeni raf ömrünün dolmuş olması olabilir mi? Kaskların raf ömrü için 5 yıl diyorlar? Birkaç yıl tolera edilebilir.
@TatanQa_tr 900 serisinin yeni renkleri gelince gri olanin fiyatı düştü kapan kaptı tabi :)
Spd ayakkabilarda da Btwin yerine Van Rysel geldi ayni ayakkabi aslinda 500 serisini çok uyguna aldim. Sitede Van Rysel 340 TL iken ben 190'a aldım Btwin yazanini.

Ayrıca Van Rysel 500 modeli acaba kafama olur mu? Tam 60 cm kafam. Daha önce Lazer marka kask denedim. Sanırım 54-61 idi. Ayarı sonun kadar açmama rağmen kafama rahatça oluyordu.

@djmaviyansima en kısa sürede ekleyeceğim , hatta kanala kısa bir karşılaştırma videosu koymayı planladım , eski/yeni kask farkı olarak.

• Beğen
@djmaviyansima Van Rysel modelini kendim kullanıyorum. İnsragram linkimi atiyorum bir bakın, nasıl görünüyor. Ben şahsen beğeniyorum.

Fotoğraflar dışarıdaki kişilere kapalı olduğu için goruntulenemiyor. Ben size özelden mesaj atayim fotoğraflari.

• Beğen
@TatanQa_tr beklerim :)
@djmaviyansima Van Rysel modelini kendim kullanıyorum. İnsragram linkimi atiyorum bir bakın, nasıl görünüyor. Ben şahsen beğeniyorum.

Fotoğraflar dışarıdaki kişilere kapalı olduğu için goruntulenemiyor. Ben size özelden mesaj atayim fotoğraflari.

Çok teşekkür ederim size yakışmış gerçekten. Benim kafa 60'lık :) Bisiklet de kırmızı bakacağız artık

@djmaviyansima Teşekkürler 😊

900 modeli de çok güzel, o biraz daha kompakt gibi. Butceniz varsa gri olanını tercih edebilirsiniz. 500'ü de gördünüz, ben M bedenini aldım ancak size de olur diye düşünüyorum çünkü ben arka ayardan sıkarak kullanıyorum.

@undefined evet bir görselde gördüğüm kadarıyla M bedeni 61 cm'e tekabul ediyor. 500'ü rahatlıkla olacaktır. Trabzon'da decathlon olsaydı foruma özel kask defilesi yapardım :)
Özel mesajda da belirttiğim gibi bakalım Prowell F44 110 TL'ye geliyor, ya prowell ya da Van Amca olacak gibi. İkisi de kaliteli ürünler. Bir youtuber prowell için ekmek hamuru ve pirinçten yapılıyor demiş, pek inanmadım doğrusu. Raf ömrüne gelince mantıklı geliyor ama benim 97 model transporter'um tamponun içinde aynı köpükten var ve hala taş gibi hiç ufalanma yok.

@TatanQa_tr beklerim :)

Çok teşekkür ederim size yakışmış gerçekten. Benim kafa 60'lık :) Bisiklet de kırmızı bakacağız artık

Kask karşılaştırma olmasa da ilgili videoyu kanalıma koydum 03:20 dakika/saniyede kaskı görebilirsiniz. =>

• Beğen
Screenshot_20200316-204408.png Bu kaskı kullanan var mı tavsiye eder mi

Geri