O kaskı delme olayı, sadece herhangi bir kamerayı kaska uydurmak için. Yoksa kask kamerası olarak üretilen herhangi bir alet için bu şekilde özel bir çabaya gerek yok.
ya bu soru kask kamerasıyla ilgili değil yeni başlık açmak istemedim..maşaya olurmu kamera çünkü düşündüm öylesi daha iyi olacak..mesela aşağıda yuvarlak içine aldığım yere olurmu kamera..?yada maşanın herrangi bi yerine?.. http://img442.imageshack.us/img442/4884/kopyas188pez8.jpg
Blackeye asilinda kamera degil.. sadece kafaya takilan lens. Ayrica DVR gerekiyor, ve AV "in" baglantisi olmasi gerek.
Guzal bir urun varsa DVR olarak, ARCHOS 404 modeli dusunurum.
(link)
Selam
Foruma yeni katıldım. Paylaşımlar çok güzel. Keyifli bir gezinti oluyor. Benim bir sorum olacak. Hafta sonu bir hipemarketten digital km saati aldım bisiklet için. Wireiess olan bu km saatini çalıştıramadım. Tesco marka 9 fonksiyonlu güzel bir cihaz ama maalesef verici kısmını ayarlayamadım. Bu konuda önerisi olan varmı? Teşekkürler.
wireless cihazların mıknatıs ile okuma yapan kısmı arasında max 3mm mesafe olmalı ve okuma yapan kısmın önünde bulunan ok işareti ile mıknatıs tam olarak örtüşmelidir, aksi durumda okuma yapmayacaktır buna dikkat edin.