Scudo Sports

Kask boyama

Scudo
Instagramda bir kaç story gördüm. Adam beyaz kaskına bazı görseller çizdi ve cok şık duruyordu. Benim de siyah bir kaskım var. Beyaz ve silinmeyecek bir kalem ile bazı çizimler yapmak isterim. Kalem ne kullanabilirim böyle bir sey deneyimleyen oldu mu? Tavsiyeleriniz neler olur

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Instagramda bir kaç story gördüm. Adam beyaz kaskına bazı görseller çizdi ve cok şık duruyordu. Benim de siyah bir kaskım var. Beyaz ve silinmeyecek bir kalem ile bazı çizimler yapmak isterim. Kalem ne kullanabilirim böyle bir sey deneyimleyen oldu mu? Tavsiyeleriniz neler olur
revellin maket boyalarını veya eddingin kalemlerini kullanabilirsin, üzerine de vernik uygularsan kolay kolay silinmez. Ben bisikletteki küçük çiziklerde Revell boyayı maket fırçası ile düzeltip vernik sprey uyguluyorum. Hepsi amazontrde mevcut.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Böyle bir şey yapacaksanız öncesi silinebilir bı taslak yapın derim

Evet dövme yapar gibi önce çizip sonra kalıcı olarak boyarım. Taslakları nereden bulurum acaba

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
Gücüm yetse şunu alıp tepesine ay yıldız çizmeyi düşünürüm yıllardır.
Aslında alırım ama öncelikler meselesi. Daha çok param olsa alabilirim. 😅

Screenshot_20251005_152052_Chrome.jpg

revellin maket boyalarını veya eddingin kalemlerini kullanabilirsin, üzerine de vernik uygularsan kolay kolay silinmez. Ben bisikletteki küçük çiziklerde Revell boyayı maket fırçası ile düzeltip vernik sprey uyguluyorum. Hepsi amazontrde mevcut.
(link)
Sprey vernik uygulama sırasında üstüne sıkılan boyayı bozmadığı taktirde altında kalan yüzeyi sabitliyor sanırım doğru mu? Yağmura, çamura maruz kalıyorum, yeri geliyor temizlemek için ıslak mendillerle falan siliyorum, vernik kolayca bozulmuyor sanırım bu şartlar altında?

Sprey vernik uygulama sırasında üstüne sıkılan boyayı bozmadığı taktirde altında kalan yüzeyi sabitliyor sanırım doğru mu? Yağmura, çamura maruz kalıyorum, yeri geliyor temizlemek için ıslak mendillerle falan siliyorum, vernik kolayca bozulmuyor sanırım bu şartlar altında?
Tam anlamı ile kadroya atılan vernik kalitesinde değil tabi, o kalite için havalı spreyli izole orta lazım ama fena değil ince düzgün bir tabaka şeklinde sıkılabilirse ki sprey ile bu zor biraz boyayı koruyor

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
ayakkabı boyayan oldu mu hiç

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
ayakkabı boyayan oldu mu hiç
Ben boyadım, sprey boyayla boyadım ve vernik de sürmedim üstelik. 2 yıl oldu, yağmurda da, karda da sürdüm, kompresörle de yıkadım boya çıkmadı. Ancak ne hikmetse üstü yapış yapış gibi oldu, 1 teki boyalı 1 teki boyasız o şekilde kullanıyorum, boyasız olanın yüzeyi parlak, kayganken diğerinin yüzeyindeki o kayganlığı geri kazanamadım. Sanki boya nemli, tam kurumamış gibi bi hissiyatı var ama dediğim gibi 2 yıl oldu hiç bir yere bulaşmışlığı yok, olduğu gibi en ufak bi bozulma olmadan duruyor hala.

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Geri