Scudo Sports

Kasımda Aşk Başkadır (Oranj ile Tranj)

Onlar ermiş muradına , bize de en kötü günleri böyle olsun demek düşüyor ... :)

Scudo
sevgili kevserseri arkadaşım hangisine teşekkür etsem ki..resimler muhteşem ancak bu kadar fevkaladenin fevkinde:)ve pozitif olunur ..ama diğer yandan resimlere yazılan hikaye insanı alıp götürüyor sanki o resimlerde ben varmışcasına yaşadım ..ellerine ,pedalına ve ruhuna sağlık mükemmel bir anlatım ne denilebilirki bakıp okumaktan başka:))
saygılar

çok güzel hikaye olmuş...
fotğraflarda eymirin bütün güzelliklerini gösterdi bizlere...
teşekkürler..

bu arada o mercedes bisiklet bildiğim kadarıyla mercedes-benz fabrikasındaki çalışanlara verilen bisikletlerden bi arkadaşım bahsetmişti ilk kez gördüm çok mükkemmel bişeye benziyo...

Kevser muhteşemsin ya !!!!!!

O ne biçim anlatım ,:eek: resimler açılana kadar alah allah , bu nedir ya diye bekledim, sonunda , süper resimlerin ve de çılgın anlatımın gelince , okuyunca keyiften şok oldum. Ya sen ne biçim bir insansın böyle. O ne güzel anlatım , o ne güzel tasvirler. ;)
İnan senin öğrencilerin , çok şanslılar. Böyle güzel anlatımlı bir öğretmenleri olduğu için.:) İnan sınıfta bütün öğrenciler senin dersinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorlardır. Hepside senin dersinde çok başarılılardır. Eeee tabi böyle anlatımlar olursa, insan dersleri hikaye okur gibi yutar yaw. :D

İnan ben forumda senin bir konun , yazın, resimlerin çıkacak diye sabırsızlıkla bekliyorum.

Tek kelime ile, pardon, iki kelime ile süper ve muhteşemsin.

Konya ' ya kadar gidenler bi de Antalya turu düşünsünler derim . Bak ona göre. Burda senin hayat felsefene uyacak , akarsular, şelaleler, kocaman denizzz var ,haaaaa.:p Gelmek senden beraber pedallamak bizden.;)

Neşen hep daim olsun . Mutlu, bol güneşli. bol pedallı , bol arkadaşlı günler dilerim.
Hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Ender Alıcıoğlu

ender abi valla hepimiz için konuşmuş.doğru söylemiş.tekrardan teşekkür ederim.sağolun.her gününüzün böyle geçmesi dileğimle.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Harika resimler, muhteşem bir öykü ile birleştirilmiş.
Sağolsun arkadaşlar hak ettiğin övgüleri benden önce yazmışlar, bana bir şey kalmamış :(
Birlikteliğiniz daim olsun.
Öykünün devamını merakla bekliyorum.

@felis911

Teşekkürler. Kahveyle aram pek yi değil eğer nescafe ise. Ama çay dedin mi akan sular duruyor...

@Mesut Girgiç

Mesut Abicim çok teşekkür ederim fikirlerin için. Çok sevindim bu şekilde düşündüğüne... :D

Benim serseriliğim sokaklarda aylak aylak gezen bir baltaya sap olamamış anlamında değil. Ailem olsun arkadaşlarım olsun seni gidi kevserseriiii derler. Aklıma eseni yapmam,geceleri ay ışığını izleyerek saatlerce yürüyebilmem, dahası toplumda benden beklenenlere cevap vermememden kaynaklanıyor. Ama ben klasik olmak için karakterimi ve tarzımı değiştirmeye karşıyım. Örneğin çoğu kişiye göre bu tek kişilik gezim manyaklık ama bana göre mükemmel bir şeydi. İçten temiz, dıştan biraz arızalıyım. Sanırım ondan kaynaklanıyor hahahah...:rolleyes:

@janus_sea

Çok teşekkür ederim. Allah sıhhat verdikçe ve dünya döndükçe pedallarımız da dönsün istiyorum. Benim pedalım döndükçe sizlerle paylaşmaya devam edicem. Sizlerden de aynı şeyleri bekliyorum...

@Ender Alıcıoğlu

Al işte utandırdınız sonunda kızcağızı. :eek: Ender Abicim çok teşekkür ediyorum övgüleriniz için. Şımarık bir şahsiyetim iyice şımartıcaksınız bak ona göre... Arkadaşlarım bu yazıları görse aman abi söylemeyin şuna baş edemiyoruz zaten derler ihhi :p

Ender Abi bu sene yapmayı düşündüğümüz ama bir türlü hayata geçiremediğimiz İzmir-Antalya turunu 2007'de yapmayı planlıyoruz. Bir mani çıkmaz ise inşallah bu sene birlikte pedallıyabileceğiz. Sizlerle tanışmayı bizler de çok istiyoruz... Aminnn diyelim hep birlikte... Amiiiin :)

tek kelimeyle harikaydı süperdi manyak güzeldi muhteşemdi tebrikler ablacım yaz böyle sürekli çok güzel olmuş aşkınız daim sürsün inşallah ona çok iyi bak
:)

@cyclist_43

Hayatta her şey karşılıklı anne sevgisi hariç. Ben onun annesi olmadığıma göre o bana iyi bakmalı ki ben de ona iyi bakıyım...

Sağolsun şimdiye kadar bi yamuğunu görmedim. Hem çok alımlı, iyi hem de çok mütevazı benim aşkım. Belki de bu yönünü çok seviyorumdur... ihhi :D

Sevgili kevser,fotoğrafların oldukca güzel.Öykün için sesimi çıkarmaya niyetim yok.Co'ya iyi bak lütfen.Öykülerimizin devamı gelirse sevinirim.Hocalarımızı aramızda görmek bizi mutlu eder,umarım yaşanılacak en yakın gezilerde bizlerle olurlar.

Sevgiyle...

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
kews gerçekten güzel bi gezi yapmışsın...
Biliosun dersimiz vardı yoksa bizde gelirdik senle ama bizim bugünkü gezimizde güzel geçti... :)

resimler paylasım süperdi :D gezinizde cok güzel görünüyor orda mercedes bisiklet varya ben o bisikleti cok beyendim :) yakından cekilmis bir resmini koyarsanız cok makbule gecer :)

@trinitrotoluen

Elbette biliyorum elinizde olsa beni yalnız bırakmayacağınızı. Pedal dostlarım benim. Bu arada akşam Ken'in doğum gününe gelmedin, o kötü oldu :(

@Cevat_Genc

Valla en yakın fotosu oydu. Ama mail adresinizi verirseniz size orjinal fotoyu yollarım. Bu sayede zoomlayıp daha yakından bakma şansınız olur...

Geri