Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

@cagan0403

şimdi imdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
27 eylül cagan amma seni yazmayacağım en son günde beni haberdar et derim bundan sonra öncelik kartepeyi görmeyenler olacak

Scudo
@Ali Emre Akcan

tasalanma hocam ben senden daha deliyim seni öyle bir yerden çıkartırımki suhaya sor iki kere çarparım seni
kızma yahu kızma şaka bunlar şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@Süha Onur Er

evet kurul beni sınıfta bıraktı biliyorum kabul ediyorum amma ne adrenalindi safari bisikletçiliği yaptık fenamı neyse 27 eylülde kartepeyi göremeyen arkadaşları götüreceğim yalnız kapasite trende rahatça 6 bisiklet gözüküyor

@OrionForEver

hocam biz bize takılıyoruz şurada bizim samimiyetimiz birbirimize o kadar güzelki biz birbirimize rakip değiliz yanlış anlaşılmasın rakiplik değil sadece o tepede aytekin ben suha koray harun evren volkan ali emre akcan dostum güzel bir olayı paylaştık aramızdaki pro arkadaşlar belli oldu
1-aytekin
2-ali emre
3-volkan
4-harun
5-evren
6-suha
7-koray
bu kurul beni atabilir valla saygı duyarım amma kartepe bitmedi kimse gelmezse tek başıma giderim o tepe beni çekiyor hiç kimsenin anlayamadığı bir şeyi buldum orda ama kimseye söylemem
yalnız koray bizle geldi trende uyukladı genç dostum çok yorgundu
sado da vardı onla muhabbet ede ede geldik

@Ali Emre Akcan

ali can dostum felek bende daha fazla şaştı benim çıktığım yeri bir görseydin suhaya sor valla deli olmak lazım ordan çıkmak için acaip eylendik boşver herşey güzeldi

evet son olarak bu topik kapanmıştır şimdi diğer turlara bakalım

bundan sonraki kartepe prosedürü
kartepeye hiç çıkamayan arkadaşlar içindir

sevgili kudu ağabey giderken sevinç çığlıkları atıyodun ben arkada kalınca ama kendin dönüşte patlayacağını unuttun ama ben gücümü dönüşe sakladım bence sana 3 ay hak mahrumiyeti cezası verip bisikletini elinden almak cezası vermek lazım şimdi tutturdun başka yoldan çıkarıp gene aklını alırım diyosun anlaşılan aklın başına gelmemiş

@Ali Emre Akcan

hocam sana şaka yapıyorum diyorum anlamıyormusun şaka yahu şaka
sen şakayı kaldıramıyorsan ben ne yapayım hocam ben seni tutmayayım seni hemen yarışlara fransa etabına göndereyim ne dersin bu kadar iddalı isen bu amatör grupta işin ne derler adama bence sen prolarla takıl hocam bize fazla gelirsin anladın durumu bu sefer ciddiyim ve ciddi konuştum beinm senle bir derdim yok amma olayı uzatırsan foruma şikayette bulunacağım bu kadarı biraz fazla oluyor tekrar ediyorum foruma şikayette bulunacağım

Değerli arkadaşlar sayın ekip lideri kudu,karbon apaçi, çavuş steiner roma imparatoru sezar 'ın emriyle derhal gözlemci raporumu bu topikte yazmaya başlıyorum eğer eksik veya yanlış gördüğünüz bür durum olursa lütfen uyarın düzeltmeye yada tamamlamaya çalışalım rapor kesinlikle tarafsız bir şekilde yazılıp sı-unulacağından herkes emin olabilir öte yandan resmi olmayan yorumlarımıda şehirler arasında fotolar ile birlikte bulabileceksiniz
tekrardan tüm katılanları tebrik ediyor başarılı olanların başarılarının devamı diliyorum...

aytekinim kudu beni fransa turuna gönderiyo haberin olsun

@Ali Emre Akcan

hocam samimiyeti suistimal etmemeye çalışıyorum ben naralar atıyorsan senle bir alakası yok biraz grupla gitmenin zevk naraları niye üzerine alınıyorsun artı kesinlikle şikayette bulunurum şahsıma karşı mesajlarda bu tura katılan insanların amatörde olsa kimsenin onların motivasyonunu bozmaya hakkı yoktur ben diğer arkadaşlarımı düşünüyorum

kızma be abi hemende kızıyosun sende beni kızdıryosun ben bişey dedimmi hiç bak güle oynaya gittik hiç şakadan anlamayan adam tipi varmı bende

@Aytekin Erzan

aytekin sana da önemli bir şeyi söylemek istiyorum amatör ruhları parçalamayın hareket ve tavırlarınızla benim sorumluluğumda dediğin çocukların koray ve hakanın ne olduğunu gördün hakanı arkadan ben kolladım arkayı rampalarda bekledim fatihi bekledim ve koray bitmiş vaziyette idi trende uyuyakaldı garibim şimdi bunlar acı gerçekler bunları herkes bilsin takım kaptanı olamazsın takım kaptanı ben olurum arka takım kaptanlığını bir yıl yaptım biliyorsun sen grup adamı değilsin bunu çok iyi bil ve devamla bu çocuklar senin sorumluluğunda idi bu çocuklar amatördü amma arkanıza dönüpte bakmadınız bile dizinden yaralanan ali ile arkadan ben onu kolladım bundan sonra kartepeyi görmeyenlere kadro açık olacak son sözüm bu dur hiç kimsenin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakkı yoktur gerekirse bu topiği kapatılmasını derhal talep ederim murat reis den biz alicanap olmaya çalışıyoruz millet tepemize işiyor ayıp olmuyor mu

@kudu

Abi korayın uyuması çok normal çünkü biz en azından 28 saattir uykusuzduk.Burdan da haliçe kadar pedal çevirdik ve bostancıya yetişmeye çalıştık o yüzden korayı buradan tekrar tebrik ederim.En çok zorluğu onun yaşadığını düşünüyorum.Benimde ilk uzun yolumdu ve yaşadığım şeyler bana bazı tecrübeler kazandırdı.Bundan sonra onlara dikkat ederek turları tamamlamaya çalışacağım.Her ne olursa olsun çok eğlendiğimi söyleyebilirim(özellikle üzümün bol olduğu çeşmenin orası:D).Tekrar herkese teşekkürler

@kudu

Kudret abi biz Avrupa Yakası'ndan katılanlar olarak haliyle biraz yorgun düştük. Hiç uyumadan 1'de yollara koyulup Bostancı'ya kadar gelmek için neler çektiğimizi bir ben bilirim. Sonraki günde trenle dönerken uyuklamamak için olağanüstü bir varlık olmak gerekir sanırsam. Eğer ön frenim patlamasaydı İstanbul'a kadar pedallayarak döneceğime inanıyordum.

Bu arada Aytekin abiye bu turda bize destek olduğu için Hakan ve kendi adıma çok teşekkür ederim..

turun başından sonuna kadar ister pedallayarak ister yürüyerek ister sürünerek ister de trene binerek bu tura katılan ve bu güzel pazar gününü bize yaşatan (gecesinide)herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim en azından herkes kendini denemiş oldu ama kudunun dediği gibi en azından yola çıkmak da ayrı bir cesaret işidir onun için herkese ayrı bir tecrübe katacak bu tırmanışı trenle de olsa gidip yapmayı tavsiye ediyorum.
sürç-i lisanımız varsa affola kalın sağlıcakla hayırlara karşı

@hakan durmuş

özellikle herkese yazdım buradan uykunuzu alın diye amma hakan dostum seni maşukiyeden çıkaracağım amma sen istersen evet birlikte yediğimiz üzümler

@Koray Karaman

valla hakanı kolladım o biliyor bundan sonra kartepeyi göremeyenler
listemin başında olacaklar
bir takım kaptanının görevi pedalşörlerin uykusunu alıp almadığını sormasıdır sorumluluk aytekinde idi amma ben aytekinin yerinde olsaydım ne seni nede
hakanı yola çıkartmazdım olmadı işte yorulan siz oldunuz ya kaza yapsaydınız
riske girdiniz

Kartepe Gözlemci Raporudur...
1. 30-08-2009 tarihi saat 04:20 sularında bBostancıdan hareket eden Kartepe gurubundan Volkan arkadaş guruba Kartal civarında katılmıştır ...
gurup kesinlikle emniyetli bir şekilde zaman zaman benim tavsiyelerime uyarak kopmalar olmaksızın İstanbul -İzmit karayolunda seyretmiştir.
Gebze civarlarında bir arkadaşımızın şanssız bir anı onun küçük bir yaralanmasına neden olmuştur ve Serdar Özuslu onu yalnız bırakmamak adına turdan vazgeçip iki kişi turdan ayrılmıştır. Daha sonra Herekeye gelirken bir arkadaşımızın dışlastiğinde çıkan arızadan dolayı oda turu terketmek zorunda kalmıştır. Ekip yola devem ederek izmit e sorunsuz ulaşmıştır burada Fatih71 arkadaşımız guruba katılarak Suadiye yönüne yöneldik çıkış Suadiyeden yapılacaktı burada konuşulanlara göre çıkış toplu yada serbest sürüş olacakmı konusu tam açıklanamadı genelde toplu çıkıştan bahsediliyordu fakat daha tırmanışın hemen başında fırlamalar başlamıştı fakat Kudu'nun daha önceki beyanatlarında rampacı fişeklerini füzelerini şunlarını bunlarını tutamayacağı ve tırmanış serbest sürüş olarak yapılacağını beyan etmişti ben bir gözlemci olarak önde çıkmam gerekiyordu ve öyle yaptım hatta Volkan beni çok zorladı çok süratli çıkıyordu ona ayak uydurabilmek için sınırlarımı zorladım arkada kimse görünmemeye başladı neyse biz Volkan ile birlikte hotele vardık program gereği burada tekrar toplanıp toplu olarak off-road çıkışa saracaktık
ben ve Volkanın hotele varmasından...
17dakika sonra Süha Onur Er geldi...
19dakika sonra Koray Karaman geldi....
20dakika sonra Harun Güney geldi...
51dakika sonra A.Emra Akçan geldi....
59dakika sonra Vural (porter34)geldi...
diğer arkadaşların derecesini tutmadım çünkü baya bi sobra geldiler (Fatih71,Sado,Kudu ve Hakan Durmuş)
hotelin orada toplandıktan sonra Kudu bazı arkadaşların fena dağıldığını ve yukarıya çıkamayacaklarını söyledi kendiside kestirmeden çıkmayı teklif etti fakat bisiklete binilebilirken bisiklete binmeden çıkmak tamamen bir kural hatasıdır ve bu hatayı gerçekten iyi bir sporcu olan Süha Onur Er Kuduya katılarak yapmıştır dolayısı ile ben bu çıkışı remi olarak kabul etmiyorum ve takdiri kamu oyuna bırakıyorum neyse
Ben,A.Emre Akçan ,Harun Güney.Porter 34,Volkan ve Koray Karaman off- road da daldık ben önden çıkıp derece tutacaktım fakat gerek kalmadı çünkü off-road çıkışı benim hemen arkamdan gelen Porter 34 ve sırasıyla Koray Karaman ,Harun Güney ve Volkan VE a.Emre Akçan kısa sürede tamamladılar....
maalesef Kudu ve Süha Onur Er 36 dakkika sonra gelebildiler yokarıda hasta olma riskine karşı onları orada bekledik bizim çıkışımız belkide 36 dakka sürmemiştir bile inanılmaz bir hata yaparak oradan çıkmakla turun 3. etabı olan off-road etbından bu iki sporcuyu dizkalifiye ediyorum...
yinedee söz kamnu oyunundur...
Biz yukarıdayken Hakan Durmuş geri dönmüştür...
Sado ve Fatih71 Kuzu yaylasına inip bizi orada bekleiyorlardı Koray Karamanın şansızlığı teknik problemden dolayı dönüşü dağılan ekiple birlikte yapmak zorunda kalmıştır...
Geri dönüşün pedalla yapılmasına karar verilerek
Ben,A.Emre Akçan,Süha,Harun,Volkan ve Porter 34 ödnüşü çevirmeye başladık ben A Emreye eşlik etmek için yanında çevirdim diğer arkadaşlar Volkan Hariç sabırsızlıkla çeviriyorlardı yolda benim iki kez lastiğim patladı karanlıkta lastik için baya bi oyalandık Volkan Kartalda ayrıldı diğerleride Bostancıya devam Etti bizde A.Emre ile saat 24:00 a doğru Bosatancıda olup turu başarı ile tamamladık...
tekrardan tüm katılımcıları kutlar
başarı ile btirenleri tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim başarısız olanlarada bidahaki sefere diyorum...
lütfen eklemek yada düzeltmek istediğiniz bi yer olursa çekinmeden paylaşın...

aytekinim ben yorum yapmıyorum kudu bana kızdı darıldı

Geri