Kartepe Gözlemci Raporudur...
1. 30-08-2009 tarihi saat 04:20 sularında bBostancıdan hareket eden Kartepe gurubundan Volkan arkadaş guruba Kartal civarında katılmıştır ...
gurup kesinlikle emniyetli bir şekilde zaman zaman benim tavsiyelerime uyarak kopmalar olmaksızın İstanbul -İzmit karayolunda seyretmiştir.
Gebze civarlarında bir arkadaşımızın şanssız bir anı onun küçük bir yaralanmasına neden olmuştur ve Serdar Özuslu onu yalnız bırakmamak adına turdan vazgeçip iki kişi turdan ayrılmıştır. Daha sonra Herekeye gelirken bir arkadaşımızın dışlastiğinde çıkan arızadan dolayı oda turu terketmek zorunda kalmıştır. Ekip yola devem ederek izmit e sorunsuz ulaşmıştır burada Fatih71 arkadaşımız guruba katılarak Suadiye yönüne yöneldik çıkış Suadiyeden yapılacaktı burada konuşulanlara göre çıkış toplu yada serbest sürüş olacakmı konusu tam açıklanamadı genelde toplu çıkıştan bahsediliyordu fakat daha tırmanışın hemen başında fırlamalar başlamıştı fakat Kudu'nun daha önceki beyanatlarında rampacı fişeklerini füzelerini şunlarını bunlarını tutamayacağı ve tırmanış serbest sürüş olarak yapılacağını beyan etmişti ben bir gözlemci olarak önde çıkmam gerekiyordu ve öyle yaptım hatta Volkan beni çok zorladı çok süratli çıkıyordu ona ayak uydurabilmek için sınırlarımı zorladım arkada kimse görünmemeye başladı neyse biz Volkan ile birlikte hotele vardık program gereği burada tekrar toplanıp toplu olarak off-road çıkışa saracaktık
ben ve Volkanın hotele varmasından...
17dakika sonra Süha Onur Er geldi...
19dakika sonra Koray Karaman geldi....
20dakika sonra Harun Güney geldi...
51dakika sonra A.Emra Akçan geldi....
59dakika sonra Vural (porter34)geldi...
diğer arkadaşların derecesini tutmadım çünkü baya bi sobra geldiler (Fatih71,Sado,Kudu ve Hakan Durmuş)
hotelin orada toplandıktan sonra Kudu bazı arkadaşların fena dağıldığını ve yukarıya çıkamayacaklarını söyledi kendiside kestirmeden çıkmayı teklif etti fakat bisiklete binilebilirken bisiklete binmeden çıkmak tamamen bir kural hatasıdır ve bu hatayı gerçekten iyi bir sporcu olan Süha Onur Er Kuduya katılarak yapmıştır dolayısı ile ben bu çıkışı remi olarak kabul etmiyorum ve takdiri kamu oyuna bırakıyorum neyse
Ben,A.Emre Akçan ,Harun Güney.Porter 34,Volkan ve Koray Karaman off- road da daldık ben önden çıkıp derece tutacaktım fakat gerek kalmadı çünkü off-road çıkışı benim hemen arkamdan gelen Porter 34 ve sırasıyla Koray Karaman ,Harun Güney ve Volkan VE a.Emre Akçan kısa sürede tamamladılar....
maalesef Kudu ve Süha Onur Er 36 dakkika sonra gelebildiler yokarıda hasta olma riskine karşı onları orada bekledik bizim çıkışımız belkide 36 dakka sürmemiştir bile inanılmaz bir hata yaparak oradan çıkmakla turun 3. etabı olan off-road etbından bu iki sporcuyu dizkalifiye ediyorum...
yinedee söz kamnu oyunundur...
Biz yukarıdayken Hakan Durmuş geri dönmüştür...
Sado ve Fatih71 Kuzu yaylasına inip bizi orada bekleiyorlardı Koray Karamanın şansızlığı teknik problemden dolayı dönüşü dağılan ekiple birlikte yapmak zorunda kalmıştır...
Geri dönüşün pedalla yapılmasına karar verilerek
Ben,A.Emre Akçan,Süha,Harun,Volkan ve Porter 34 ödnüşü çevirmeye başladık ben A Emreye eşlik etmek için yanında çevirdim diğer arkadaşlar Volkan Hariç sabırsızlıkla çeviriyorlardı yolda benim iki kez lastiğim patladı karanlıkta lastik için baya bi oyalandık Volkan Kartalda ayrıldı diğerleride Bostancıya devam Etti bizde A.Emre ile saat 24:00 a doğru Bosatancıda olup turu başarı ile tamamladık...
tekrardan tüm katılımcıları kutlar
başarı ile btirenleri tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim başarısız olanlarada bidahaki sefere diyorum...
lütfen eklemek yada düzeltmek istediğiniz bi yer olursa çekinmeden paylaşın...