@cedrick41
sadece darub değil yaşamını bisiklete adamış insanlar için bu turu yapmak istiyoruz evet
hürriyet gazetesi o gün bir süpriz hazırlarsa bize ne iyi olurdu muhabir arkadaş ilgilendi haber inşallah gazetede çıkacak devlet demir yollarının dostuyuz amma önce yük vagonlarını koysunlar bisiklete kolaylık sağlasınlar bisiklet yük değildir
bd harekete geçmedi ben geçeceğim ve açıkcası çok kızdım bundan sonra bd ye destek de vermeyeceğim ve bu aralar bir konser olursa bir protestoda sahnede alır benden tcdd
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
kartepe bir günde 240 km
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
dostlarım romalılar genel istek üzerine saat tam 04.00 bostancı adalar iskelesinden hareket edeceğiz sizden ricam erken yatmanız
evet kartepeye gelecekler
1-cagan
geriye genç dostumuz cagan kaldı
ali emre dostum eminim gelecek aytekin şeref verir
haruna kapım açık volkan kesin geliyor
dağ bisikletlileri rampa grubu
darub-team
kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
3-kenan arpaç deli fişek
4-serdar
5-ali çalışacak ve gelecek
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
7-volkan akboga dostum izmittendende katılabilir
onu kesin arayacağız
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
9- cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur
11-suha kesin geliyorsun mtb kirala
gidiş
kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik