Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Scudo
@Serdar Ozuslu

evet ben de şimdi hatırladım amma ben derimki 04.00 çok avantajlı olacak
bir saatte epey mesafe karımız olur
genede bu konuyu konuşalım amma genede erken çıkmak hayırlı derim

@kudu

Tamam kafa karıştırmayalım o zaman. Kudu sen 04.00 de çıkalım bitirelim bu işi.

@Ali Kerim Catalkaya

Doğru aslında 10 saat uyusan (ki ancak yeter ertesi günkü maratona) 2.00'de kalkarsın, kahvaltı edersin, evden çıkarsın, 4.00'te de buluşursunuz.

@Serdar Ozuslu

helalllllllllll
dostlarım romalılar genel istek üzerine saat tam 04.00 bostancı adalar iskelesinden hareket edeceğiz sizden ricam erken yatmanız

evet kartepeye gelecekler
1-cagan
geriye genç dostumuz cagan kaldı

ali emre dostum eminim gelecek aytekin şeref verir
haruna kapım açık volkan kesin geliyor

dağ bisikletlileri rampa grubu
darub-team

kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
3-kenan arpaç deli fişek
4-serdar
5-ali çalışacak ve gelecek
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
7-volkan akboga dostum izmittendende katılabilir
onu kesin arayacağız
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
9- cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur
11-suha kesin geliyorsun mtb kirala

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

Ben de gece 12.00 gibi çıkacağım yola, beni yolda yakalarsınız. Nasıl olsa Cumartesi çalışmıyorum bütün gün yatarım, geceye doğru da yola çıkarım.

@G. Akpınar

dönüşte seni trene bindiririz o vakit olur bak kartepeye çıkabileceğin yere kadar çıkarsın sonra bizi bekle derim inişte seni alırız büyük derbent istasyonundan seni bindiririz

gizemli tepenin fatihleri,
demiryollarının dostları,
dostluğun savunucuları,
her daim hazır,DARUB geliyor savulun !

@cedrick41

sadece darub değil yaşamını bisiklete adamış insanlar için bu turu yapmak istiyoruz evet

hürriyet gazetesi o gün bir süpriz hazırlarsa bize ne iyi olurdu muhabir arkadaş ilgilendi haber inşallah gazetede çıkacak devlet demir yollarının dostuyuz amma önce yük vagonlarını koysunlar bisiklete kolaylık sağlasınlar bisiklet yük değildir
bd harekete geçmedi ben geçeceğim ve açıkcası çok kızdım bundan sonra bd ye destek de vermeyeceğim ve bu aralar bir konser olursa bir protestoda sahnede alır benden tcdd
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

kartepe bir günde 240 km

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

dostlarım romalılar genel istek üzerine saat tam 04.00 bostancı adalar iskelesinden hareket edeceğiz sizden ricam erken yatmanız

evet kartepeye gelecekler
1-cagan
geriye genç dostumuz cagan kaldı

ali emre dostum eminim gelecek aytekin şeref verir
haruna kapım açık volkan kesin geliyor

dağ bisikletlileri rampa grubu
darub-team

kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
3-kenan arpaç deli fişek
4-serdar
5-ali çalışacak ve gelecek
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
7-volkan akboga dostum izmittendende katılabilir
onu kesin arayacağız
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
9- cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur
11-suha kesin geliyorsun mtb kirala

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.00 de bostancıdan hareket avantajlı bir duruma geçtik

Merhaba kudret bey. TCDD nin bu yersiz uygulamasını kınıyor ve sizlerin haklı gerekçeleriniz ile bu protestonuzu canı gönülden destekliyorum.

Konudan bugün haberdar oldum. ancak bilmenizi isterim ki 34 sayfayı yorulmadan büyük bir zevkle ve heyecanla okudum :D Şartlarım elvermiş olsaydı Antalya'dan kalkar bu tura sizlerle birlikte seve seve katılırdım. ( Düşünmedim de değil hani )

34 sayfa boyunca okuduğum ve gözlemlediğim kadarıyla çok güzel, eğlenceli ve bir o kadarda anlamlı bir tur olacağı kanısındayım.

Tura katılan başta sizi (kudu), sado, kenan, serdar, ali, çağan, volkan, ali emre, canon 9, aytekin ve suha arkadaşlarımızı canı gönülden selamlıyorum ve başarılar diliyorum.. Görüşmek dileğiyle. (Kazasız belasız inşallah!)

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Alıntı kudu; vefakar şenol dostum ayrıca sürekli teşekkür eden şenol dostum

:)kudret abi sizden gördüm imrendim kartepe için kendimi hazırlıyordum ki kaza yaptık herşey alt üst oldu kolu kırdık yoksa bende destek vermeye katılırdım tek elimden bu kadar geliyor izmitteki arkadaşlarımla bile daha buluşup tanışıp turlayamadım bu kaza yüzünden!
sizinle pedallamak benim için bir onurdur inanın hele de böyle bir konuda!

@Cyclopower

hiç sıkılmadan 34 sayfayı okumanız beni çok duygulandırdı evet durmak niyetinde değilim tcdd bu kararını değiştirene kadar 240 km ayda bir kere olacak hatta bir konser olayı da düşünüyorum bu tcdd yi kınama olacaktır
dostum ben ve arkadaşlarım sana teşekkürü bir borç biliriz bize uzaklarda da olsan destek verdiğin için bahtiyarız esen kal en güzel günler senin olsun

@cedrick41

geçmiş olsun hiç üzülme beraber olacağız kendini eylül sonuna ayarla eylülün son haftası olabilir bir kartepe daha senle izmitte buluşup birlikte 1640 a çıkarız

@kudu

Hocam ne demek. Asıl ben size ve ekibinize teşekkür ederim. Ayrıca stilinize hayran kaldım. (Söylemeden geçemicem) Hem zevkle okudum hemde bazı bölümlerde kahkalara boğuldum. (Allah'ta sizleri güldürsün inşallah).

Sizler gibi insanların bu gibi aktiviteleri düzenleyerek, diğer insanların moral, motivasyonlarının artmasına ve sizlerden güç almalarına sebep olmanız gerçekten takdir edilmesi ve değer görmesi gereken davranışlardır. Bunlara vesile olduğunuz için tekrar teşekkürü sizlere borç bilirim. İstanbul taraflarına yolum düştüğünde mutlaka sizlerle tanışıp çayınızı kahveni içerek bol muhabbet etmek ve uygun olursa pedallamak isterim. Sizin pedalşörlerle kapışamasakta arkadan takip ederiz :D Görüşmek dileğiyle..

@Cyclopower

dostum çok çok teşekkürler
yıllarca müzisyenlik yaptım elimden gitarım ve altımdan bisikletim hiç ama hiç eksik olmadı hep idealisttim gençken de öyle idim şimdi yaşlandım gene kafa aynı kafa hep idealist olarak kaldım hep inatlaştım hep ama hep şimdide gene inadım tuttu bu tcdd ye -yük vagonlarını kaldırmak bisiklete yük demek- çok ama çok kızdım benim inadım bitmez her ay bir kartepe 240 yapacağım esas kışın çok zevkli olur diye düşünüyorum
aklıma bu mart ayında bir fikir geldi dağ bisikletlileri rampa grubu kurayım ve paso rampalı turlar düzenleyeyim dedim sağolsun dostlar beni yalnız bırakmadı onlarla beraber kartepeleri en zorlu turları devirdik ben yaşlı olduğum için onların yanında bende genç oluyordum bu bambaşka bir duygu hepsi çok çalıştı şimdi ramazan dolayısıyle arkadaşlarım bazıları katılamayacak turlara ama iftar sonrası rampa ağırlıklı çalışmalarını devam ettireceklerini söylediler
ben hiç bir şekilde kendimi dev aynasında görmedim ne gençken nede şimdi çünki bu tarz bir yaklaşımı hiç sevmedim eğer böyle bir tarz edinseydim yalnız kalacaktım gerçek dostlarım olmayacaktı etrafımda beni pohpohlayan insanlar olacaktı gençken lisans edinebilirdim amma müzik ön plandı gençliğimde safari uzun yol bisikletçiliğini seviyordum konaklamalı çadırlı muhabbetler çok yaptım
şimdi gene olabilir amma ihtiyarladım herhalde rahatıma düşkünlük başladı
dostum darubun turlarına katılmış tüm dostlarım gerçek dost canlısı insanlardır rekabetten önce onlar için dostluk önemli ki bunu başardık birbirimize saygımız var bu çok önemli inşallah yolun düşer senle bir kartepe yaparız çünki bu kartepe ne hikmetse yada ben büyütüyorum beni çok etkiledi anlamadığım sebeplerden ötürü kartepeyi seviyorum

@kudu

Hocam şuanda Antalyada ikamet ediyorum. Ancak önümüzdeki günlerde trakya bölgesine taşınmak gibi bir planım var. Eğer planımda bir değişiklik olmassa ve trakya bölgesine taşınırsam, hiç üşenmeden bisikletimi omuzlar gelir her turunuza zevkle iştirak ederim.

Ayrıca aklıma gelmişken darub team diye bir bayrak dikebilirsiniz kartepeye :D çok hoş olur. her çıkışınızda gururla karşılar sizi dikili bayrağınız. İşin şakası bir yana en kısa zamanda sizin rehberliğiniz ile bende çok isterim KARTEPEDEN KUŞ BAKIŞI DÜNYAYA BAKMAYI. saygılarımlarımla

• Beğen
Tepkiler: sado
@kudu
Kudret abi,

Yapmayi planladigini eylemi cani gonulden destekliyorum, hatta bu eyleme katilmak ta istiyorum ancak Pazar gunu olmasi ve Pazartesi gunu sabah 6'da is icin kalkmak zorunda olmak dusunduruyor.

Turun Cumartesi gunu yapilma sansi da sanirim yoktur.....:(

• Beğen
Tepkiler: Cyclopower
Günaydın Kudret abi ve kıymetli Kartepe ekibi!
Sado burda
Database errorden sıyrılabildikçe hergün yoklama vericem
Çok ihmal ettim bu aralar forumu:rolleyes:
Şafak:4 ( 5. şafak startımız olucak zaten:D )

• Beğen
Tepkiler: Cyclopower
Geri