Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Çavuş umarım tüm arkadaşlar eksiksiz olarak katılırlar ve bu heyecenı yaşarlar
ben sadece size bağımsız olarak eşlik edebilirim sizi takip ederim yani sizin programınıza yada liderinize karışmam olamaz bildiklerimi aktarabilirim.
Teşekkürler....

Scudo
sevgili kudu abi anladığım kadarı ile senin tayfalar dükkanı kapattı hiç birinden tık yok valla aytekin benim durumumu biliyor bu aralar hiç binemiyorum maalesef malum ramazan ama allahtan bir mani çıkmaz ise katılmayı planlıyorum ama görüyorumki senin ekip daha poyraz da dağıldı ben şahsım adına turun kalabalık ve renkli geçmesini isterim yoksa 3 kişi gideceksek orucu yemenin bir manası yok ben idmansız olarak geleceğim mecbur çünkü 25 gün sonra 15 gün ara ile almanya-köln ve istanbul-avrasya olmak üzere 2 tane 42 km koşucam arkadaşların da katılmasını canı gönülden dilerim

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Kudret abi sana bi haberim var..bende gelmek istiyordum ama bisikletim yol bisikleti olduğu için off-road yoldan dolayı caymıştım şimdi aklıma geldi bi mtb kiralamayı düşünüyorum kartepe gezisi için poyrazda,riva da ve kilyos vardım son poyrazdaki performansım fena değildi..:D Kartepe yolunu çıkarabileceğimi düşünüyorum nedersin?? ama suha senin biraz çalışman lazım diyorsan gelmem:eek: ,şimdi topu sana attım 4.50de emret bostancıda olayım..

evet kartepeye gelecekler
1- kenan arpaç
2- sado
3-serdar
4-ali
5-cagan
evet bu beş arkadaş bana durum raporlarını verirlerse sevinirim hafta sonuna kadar

ali emre dostum eminim gelecek aytekin şeref verir
haruna kapım açık volkan kesin geliyor
en kötü ihtimal tek başıma giderim

suha saat 04 .50 de bostancıda hazır ol derim

http://img256.imageshack.us/img256/7329/spiritwolfrw41.jpg

dağ bisikletlileri rampa grubu
darub-team

kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
30 ağustos
2-sado prova işi olmazsa
3-kenan arpaç bisikletini toplayabilirse
4-serdar işi olması handikap
5-ali gelebilirse sevinirimde bu pazar antramana gelmedi
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
7-volkan akboga dostum mtb şart arabanı bostancı parkına bırak
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
9- (cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur
11-suha kesin geliyorsun mtb kirala

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancıda olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

@kudu

dostum izmitten arabayla bostancıya geleceksen sorun yok ben galba yanlış anladım sen izmitten bisikletle geleceksin sandım verdiğin mesajdan yanlış anlama oldu şimdi arabayla gelirsin ben seni cepten ararım 04.50 de bostancıda toplanacağız
evet görüşmek üzere

Ben dadoruzu Gölcükten geliyorum boyrasa gelmeyi basaramassamda kocaelinden de katilma imkanim olabilir.
Kesin katilan Katro 11 kisiyse iyi bir Tur olacagna inaniyorum büyük itimal boyrasdan katilacam sabah ararsinis beni

1- kenan arpaç
2- sado
3-serdar
4-ali
5-cagan
evet bu beş arkadaş bana durum raporlarını verirlerse sevinirim hafta sonuna kadar

en kötü ihtimal tek başıma giderim

http://img256.imageshack.us/img256/7329/spiritwolfrw41.jpg

darub-team

30 ağustos
2-sado prova işi olmazsa
7-volkan akboga dostum izmittendende katılabilir
onu kesin arayacağız

kontenjan 15 kişiliktir
gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancıda olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

Pazar günü provaya çağrıldığım için Poyrazköy turuna katılamadım kusuruma bakmayınız.
Kartepe turunda beraberiz arkadaşlar

@sado

oh be
1- kenan arpaç
2-serdar
3-ali
4-cagan
evet bu dört arkadaş bana durum raporlarını verirlerse sevinirim hafta sonuna kadar

darub-team

30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
onu kesin arayacağız

kontenjan 15 kişiliktir
gidiş

Bende Geleceğim abi 30 Ağustos pazar günü saat 4:30 da bostancı adalar vapur iskelesinin önünde olurum :D

kudret abi bu turu cok istiyorum yine de biraz tirsiyorum 245 km'den. bu hafta gelemedim fakat duz yol da olsa haftada 2-3 antrenman yapma sansim oldu. bu hafta da devam edip hazirlik yaparim kendi kendime diye umuyorum. antrenman dedigim de 50 km civari.

serdardan havadisleri aldim. forumda da okudum. bu poyraz turu bayagi bir yormus sizi. serdar yolda uyuklamis yani o derece :) iyice korktum 100-110 kmde boyle olursak 245'te ne oluruz diye.

ertesi gun pestilimin cikma ihtimali var. pazartesi icin isten izin almaya calisacagim. 100 km rampali bir tur cok tempolu gidilmese bile dinlenme gerektiriyor. 245 nasil olacak bakalim. asil ardindan eve gece 12-1 gibi gelip ertesi sabah 06'da kalkmak oldukca zor.

dedigim gibi izin almaya calisayim isten. ve geleyim bu tura.

gorusmek uzere :)

@Ali Kerim Catalkaya

ali dostum
hafta içi çalış bol rampalar - işin şakası yok tırsma çalıştınmı bu işi yaparsın gözünde büyütme giderken düz yol fazla -dil ovasında bizi rampalar bekliyor benimle 3 kez kartepe rampalarına çıksaydın şimdi tırsmazdın neyse açığı kapatman için cumartesi dahil rampa ağırlıklı çalış derim

@Kenan ARPAÇ

iki mesaj atman iyi oldu kenan çünki dikkatten kaçıyor bazen

yieyyyyyyyyyyt koçum be kim tutar seni
deli fişek yarbay

1-cagan
geriye genç dostumuz cagan kaldı

darub-team

30 ağustos
2-sado geliyür-köprücük kemiği
3-kenan arpaç deli fişek
5-ali çalışacak ve gelecek
onu kesin arayacağız

kontenjan 15 kişiliktir
gidiş

Önerim:
Daha erken yola koyulmak (ör:4.00)

Sn. Erzan'ın dediği gibi saat 0.00'yi geçmeden tur tamamlanmalı. Yoksa ne manası var. Hem çalışanlara dinlenme şansı verilmiş olunur.

@kudu

Metrobüs 24 saat çalışıyor ve bisiklet almakta sorun yaşamazsam aslında benim için saatte bir sorun yok. 02.00 de bile çıkarım yola, ışıklarım hazır.

Kudu oylama öncesi sen tam olarak orta seviye bir tempoda kaç saaatte gidip gelinir onu hesapla bence. yani ucu ucuna olmasın. Benim hiç bir fikrim yok tırmanışı daha önce yapmadığım için süre ile ilgili.

yani eğer 5'te çıkacaksak ve rahat 00.00 den önce turu tamamlayabileceksek de boşa erken çıkmayalım yani. Şimdi düşününce Harun'un akşam 18.00-19.00 gibi bile döneriz herhalde dediği aklıma geldi. Yanlış duymadıysam.

evet dostlarım
bende o.k dedim sadoyu bekliyorum birde ali dostumu kenan o.k dedi tamam mantıklı serdar dediğin

Geri