kudret abi gebze-kirazlıyalı arasında bence d-100 den diilde e-80 yolundan gidelim yani paralı yola girelim tabii biz para vermicez orada en azından 1 şeritlik emniyet şeridi var
paralı yola girdiğimizde polisler bizi çevirdi kurtdoğmuş dönüşü aynı olay bize vakit kaybettirir
bir bisiklet sorun değil birden fazla bisiklet dikkat çeker hemde paralı yerde
kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
adrenalin yükseliyor amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga dostum mtb şart arabanı bostancı parkına bırak
8-ali emre dostum gelirse sevinirim
kontenjan kapanmıştır (cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)
gidiş
kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancıda olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket
04.00 de çıkılırsa avantajımız daha fazla yalnız herkes gelebilecekmi sorun orda
teknik bilgiler
05.00 hareket altı saatte gidilse saat 11.00 olur 3 buçuk saatte zirvedeyiz saat 14.30 da zirvedeyiz yarım saat en fazla mola yemek hemen geriye dönüyoruz saat 15.00 -iniş 21 km hadi bilemedin bir saat 16.00 maşukiyedeyiz tabi ben kendime göre düşündüm diğer pedalşörler çok hızlı inecekler onlar çabuk varır geriye kalan 100 km yi bilemedin 7 saatte devirmemiz gerekecek saat 23.00 de evdeyiz en iyi senaryo gidişte ve dönüşte rüzgar faktörü önemli artı lastik patlama vs
anladığım kadarıyla volkan arkadaş sıkı bir offroad cu kenan arpaç keçi gibi rampaları çıkan ve düz yolda çok süratli cagan desen oda düz yolda süratli rampa da keçi sado düz yolda süratli rampada keçi
ali -serdar ve ali emre dostum bu yukardakileri yakalarsa geriye ben kalırım büyük olasılıkla grubun en arkasından grubu takip edeceğim
evet gidiş ve dönüş bu prosedürü korursak acaip olur vede zannederimki bu iş aynen gerçekleşecek
Coskun Abi nen bende Kartepeye cikdik baya güzel cikililabilincek ve güzel rampali bir Dag, tirafiki bugün de müsayit di.
Botanci dan Kartepeye kadar d100 ile e80 üzerinden cog tirafikli yol digilmi? Bisiklet nen gitmesi acaba müsaid mi?
hocam şimdi bu konuda tecrübeli arkadaşımız aytekin olup kendisi gitmiştir eski -5 den gideceğimiz için sorun yok genede gelip gelmeme konusunda serbestsin teklif var ısrar yok dostum
dikkat
30 ağustos tcdd yi protesto turu
hürriyet gazetesi ile telefon ile görüşüldü muhabir arkadaş sağolsun ilgilendi ve not aldı arkadaşlar bu olaya sahip çıkan dostlarıma teşekkür ederim bu zorlu turda bana destek veren pedalşörlere ve verecek olanlarada şimdiden teşekkür ederim kontenjan 15 kişiliktir
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga
kontenjan 15 kişiliktir
(cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)
gidiş
kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancıda olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket
04.00 de çıkılırsa avantajımız daha fazla yalnız herkes gelebilecekmi sorun orda
teknik bilgiler
05.00 hareket altı saatte gidilse saat 11.00 olur 3 buçuk saatte zirvedeyiz saat 14.30 da zirvedeyiz yarım saat en fazla mola yemek hemen geriye dönüyoruz saat 15.00 -iniş 21 km hadi bilemedin bir saat 16.00 maşukiyedeyiz tabi ben kendime göre düşündüm diğer pedalşörler çok hızlı inecekler onlar çabuk varır geriye kalan 100 km yi bilemedin 7 saatte devirmemiz gerekecek saat 23.00 de evdeyiz en iyi senaryo gidişte ve dönüşte rüzgar faktörü önemli artı lastik patlama vs
anladığım kadarıyla volkan arkadaş sıkı bir offroad cu kenan arpaç keçi gibi rampaları çıkan ve düz yolda çok süratli cagan desen oda düz yolda süratli rampa da keçi sado düz yolda süratli rampada keçi
ali -serdar ve ali emre dostum bu yukardakileri yakalarsa geriye ben kalırım büyük olasılıkla grubun en arkasından grubu takip edeceğim
evet gidiş ve dönüş bu prosedürü korursak acaip olur vede zannederimki bu iş aynen gerçekleşecek
Merhaba ben Arda,
msjınızı aldım, cevap verdiğiniz icin çok teşekkür ederim
tavsiyenizi dinliyeceğim ve kartepe yerine 6 eylüleki geziye katılaçağım...
tarih yaklaştıkça detyaları öğrenmek için takip edeceğim forumdan,
bunların dışında bir gelişme başka bir tur gezi olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum...
çok teşekkürler iyi eğlenceler
bol pedallı günler...
sorun yok sa iyi ozaman, beni aracagnis iyi de sis gene bana bier Tel. Nr versenis benim icin dag iyi olur izmitten bostanciya gelirken belki aramam icabet edebilir.
izmitten bostancıya bence gelme derim senin cebin bende biz seninle büyük derbent tren istasyonunda buluşuruz sen o yolu niye geleceksin ve tekrar aynı yolu gideceksin aklım almadı şimdi ben cep kullanmıyorum dostum seni başka arkadaşın cebinden arayacağız
evet bu gün harun dostumun namı diğer cannon9 kod adlı dostumun performansını gördüm gerek düz yolda gerekse rampalarda yedi bitirdi evet harun dostum bizi çeker
evren dostum bu gün ultra bir performans göstermiştir
kendisini kutlarım gelebilse iyi olurdu bizi bi başımıza bırakacak suha beklenin çok üstünde performans göstermiştir bu günkü poyraz turunda müthiş bir rüzgar vardı bu bizim için dez avantajdı kartepeye giderken ve gelirken rüzgar allahın emri işimiz var serdar dostum müthişti kartepeye gelebilse iyi olacak amma ertesi gün işi olması sorun süha aklına eserse gelebilir- de yol bisikleti ile nasıl çıkacak offroad u
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado gene provam var derse önemi yok
3-kenan arpaç bisikletin inşallah toplanır
4-serdar dostum iş durumunun olduğunu biliyorum amma bu bir kere olacak gelmeye çalış
5-ali dostumu kesin bekliyorum
6-cagan oyun bozanlık inşallah yapmaz
(cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)
kontenjan 15 kişiliktir
gidiş
teknik bilgiler
sevgili kudu bey ve ekibi ben nacizane olarak bu tura gerek beyefendiliği gerekse sporcu karakteri ve sürüş tecrübesi tartışmasız olan sayın aytekin erzan beyin de gözlemci sıfatı ile katılmasını arz ederim
konu:aytekin erzan
gereği:sayın kudu bey
ilgi :sayın kudu bey(piton)
aytekin erzan gözlemci sıfatı ile şeref verir
evet aynı hatalar olmaz kalori almadan ağır tur yapınca şekerim düştü bir kangal sucuk yanımda götüreceğim
Sayfaya girmeme kararı almıştı arkadaşlarımızın konsantrasyonunu bozmamak adına fakat böyle kışkırtıcı bir teklif karşısında kendimi tutamadım aslında siz bu teklifi yapmakla beni şereflendirdiniz çok mahçup oldum kesinlikle bi aksilik olmaması durumunda katılmak gerçekten bana onur verir fakat şimdi bizim Cumartesi akşamları önceden planlanmış programlarımız var buna bir çare bulmam lazımöncelikle hafta içine kaydırabilirsem cumartesi çalışmamızı büyük ihtimalle sizlerleyim fakat hiçbir şekilde iddiam olmadan yanlızca gözlemci olarak gurubu en önden veya en arkadan takip ederim yardımcı olabileceğim bi konu olursa onu yaparı teşekkürler tekrardan ben şimdi derhal programımı ayarlamaya çalışayım.
tabiki aytekin senin gibi bir sporcuyada böyle alçak gönüllülük yakışır zaten sende gruba şeref verirsin bakalım kudu bey (piton) bu teklife ne diyecek
harun arkadaşımızda iyi bir binicidir resimlerine baktığım kadar volkan akboğa kardeşimizde iyi binicidir dolayısı ile bize de ayrı bir moral ve güç katacakları aşikardır
30 ağustos
2-sado prova işi olmazsa
3-kenan arpaç bisikletini toplayabilirse
4-serdar işi olması handikap
5-ali gelebilirse sevinirimde bu pazar antramana gelmedi
6-cagan gene gelmemezlik edebilir
9- (cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)
10- aytekin erzan şeref ve de onursal konuğumuz o ne derse o olur
gidiş