Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Açıkçası bende rahatsız oldum. Ramazan mübarek günde kimsenin kalbinin kırılmasını istemem. Ali Emre abimiz gerçekten hassas ve iyi bir insandır. Umarım fazla alınmamıştır.

Scudo
@Süleyman Uzunköprü

kartepede demirbaş kadro da bundan sonra merak etmeyin
hep yazacağım

30/08/2009'da gelmesini beklemek zulüm olur. Çünkü Ramazanda oruç tutan bir abimiz. Oruçlu iken su ihtiyacı fazla olacağından, tehlikeli olabilir. O yüzden Ramazandan sonraki turlarınıza katılması daha mantıklı olacaltır.

@Süleyman Uzunköprü

sorun etme dostum daha çokkkkkkkkkkkkkkkkk
240 yapacağım hatta senide çağıracağım
gelirsen sevinirim

kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
adrenalin yükseliyor amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
7-volkan akboga dostum mtb şart arabanı bostancı parkına bırak
8-ali emre dostum gelirse sevinirim düello kartepede artı o gün oruç tutmayabilir

kontenjan kapanmıştır (cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancıda olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket
04.00 de çıkılırsa avantajımız daha fazla yalnız herkes gelebilecekmi sorun orda

tüm dostlarıma ali dostuma süleyman dostuma aytekin dostuma teşekkür ederim sizlerlede beraber oluruz bir dahaki kartepe 240 km de ekim ayında ve kasım da ve aralıkta 2010 dada devam edecek ben yalnız dediğimi yaparım

@kudu

Start olarak gördum kadar Bostanci Iskele Cetin Emec Blv. ve Turgut Özal Bulvarin yakinlinda olacak.
Bana Tel Nr. gene bildirirsenis iyi olur belki bulamassam yani! benim Tel. 0536 8190681

dostum seni cepten arayacağım çok teşekkürler
kesin arayacağız not aldım numarayı çok teşekkür ederim
saat 04.50 de toplanacağız bostancı adalar iskelesi

dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
8-ali emre dostum gelirse sevinirim düello kartepede artı o gün oruç tutmayabilir yada gelmeyebilir bir dahaki 240 da gideriz

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancıda olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket
04.00 de çıkılırsa avantajımız daha fazla yalnız herkes gelebilecekmi sorun orda

tüm dostlarıma ali dostuma süleyman dostuma aytekin dostuma teşekkür ederim sizlerlede beraber oluruz bir dahaki kartepe 240 km de ekim ayında ve kasım da ve aralıkta 2010 dada devam edecek ben yalnız dediğimi yaparım

asla unutmadım bu zorlu turda benle olanları
asla unutmadım bu zorlu turda benle olanları
dostlarımı unutmadım
http://img4.imageshack.us/img4/8858/img1550tln.jpg

10 mayıs kartepe 1300 rakım otelin önü-kartepe arkadaki antenlerin olduğu yerdir 1640 rakım -sağdan sola-
bülent bayer-yavuz-sado kaptan-kudu apaçi-fotoyu cagan çekti

http://img38.imageshack.us/img38/8268/img1339copy.jpg

evet sağdan sola-sado-cagan-bülent-kudu
resmi yavuz çekti 1300 rakıma doğru-10 mayıs kartepe

http://img35.imageshack.us/img35/540/img2307k.jpg

5 temmuz kartepe 1640 rakım sağdan sola calbiyik -sado-apaçi kudu zirve-

http://img39.imageshack.us/img39/8089/img2395zh.jpg

2 ağustos -kartepe -
sağdan sola kudu apaçi çömelmiş -bazooka -evren-reha -gökan-vural bolat-şevket-bora -gomez-hasan-kenan arpaç-kerem-kaşif ve bülent bayer resmi
sado çekti
http://img39.imageshack.us/img39/8272/img2421k.jpg

ve zirve 1640 sağdan sola sado-apaçi kudu-bülent bayer
hasan resmi çekti
daha sonra sırasıyla vural-şevket -kaşif-kenan -reha- bazooka- -bora -gomez -kerem -evren zirveye geldiler zirve çok soğuktu duramadık aşağı kaçtık
ne yazıkki gökan aşağıda kaldı

http://img41.imageshack.us/img41/7329/spiritwolfrw41.jpg

dostlarım romalılar
darubun sembolüdür
kartepe de
kurtlar bizi bekliyor
korkmayın onların dilinden anlarım
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sen bana yazana kadar ben , buldummmmmmmmmm... :cheer:

" Gidiyoz kıyamete " dediğin yer burası olsa gerek...:D

İnsanın kendi gücünü sınaması iyi ama, bu kadar yol, bir günde...:rolleyes: Kendinize mukayyet olun...

Tüm katılımcıların, nefeslerine, pedal basan ayaklarına kuvvet..:)

Sabahın 05:00 de Bostancı'dan hareket edeceğinize göre , 05:30 da bizim yoldan geçersiniz..ben de sizlere el sallarım...
.
.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@naz34

sağol sibel dostum bize dua et
senin için de çevireceğim pedalı senin o zirveyi görmeni gerçekten çok isterdim uçakta gibisin

dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
8-ali emre dostum gelirse sevinirim

gidiş

teknik bilgiler
05.00 hareket altı saatte gidilse saat 11.00 olur 3 buçuk saatte zirvedeyiz saat 14.30 da zirvedeyiz yarım saat en fazla mola yemek hemen geriye dönüyoruz saat 15.00 -iniş 21 km hadi bilemedin bir saat 16.00 maşukiyedeyiz tabi ben kendime göre düşündüm diğer pedalşörler çok hızlı inecekler onlar çabuk varır geriye kalan 100 km yi bilemedin 7 saatte devirmemiz gerekecek saat 23.00 de evdeyiz en iyi senaryo gidişte ve dönüşte rüzgar faktörü önemli artı lastik patlama vs

İşe güce daldım kaç gündür bilgisayara el süremiyorum doğru dürüst.
Fotoğraflar çok güzel olmuş Kudret abi
Anılarım canlandı:rolleyes:
10 Mayıs fotoğrafıma bakıyorum bir de 2 Ağustos fotoğrafıma:eek:
Şaka maka zayıflamışım baya.:D

@sado

sado dostum 23.00 gibi evdeyiz
tahminim en iyi derece
bu olacak artı zirvede yarım saat yemek molası

Anadolu otoyolunun Gebze-Kirazlıyalı arası bisiklet için kesinlikle uygun değil. Emniyet şeridi çoğu noktada sıfır. Ayrıca tüneller ve viyadükler var. Tünel ve viyadüklerde emniyet şeridi hiç yok. Lütfen canınızı riske atmayın.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403 ve naz34
anladığım kadarıyla volkan arkadaş sıkı bir offroad cu kenan arpaç keçi gibi rampaları çıkan ve düz yolda çok süratli cagan desen oda düz yolda süratli rampa da keçi sado düz yolda süratli rampada keçi
ali -serdar ve ali emre dostum bu yukardakileri yakalarsa geriye ben kalırım büyük olasılıkla grubun en arkasından grubu takip edeceğim
evet gidiş ve dönüş bu prosedürü korursak acaip olur vede zannederimki bu iş aynen gerçekleşecek

@kudu

Teşekkürler arkadaşım...
Benim için de çevireceksen o pedalları, zaten gücün 0,5 arttı demektir...:p

Ben çıkamam o yokuşları, ama sizlerin burada paylaşacağınız foto.lar ile görebilirim o zirveyi...:D

Eminim , sevgili Berk'in uyarılarını da dikkate alacaksındır...lütfen dikkatli olun..
Güvenli olmadığını anladığınız yerlerde ( zaman kaybınız olsa da ), gerekirse yürüyerek geçin.. önemli olan can güvenliğiniz...

Yine sorunsuz, zevkli ve keyifli bir sürüş olmasını diliyorum hepiniz için...
Sağlıcakla gidin-gelin...Ve pedal basan dostların duaları sizlerle olsun..
.
.

@naz34
@naz34

teşekkürler dostum uyarılarını dikkate alacağız

http://img256.imageshack.us/img256/7329/spiritwolfrw41.jpg

dağ bisikletlileri rampa grubu
darub-team

dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan
8-ali emre dostum gelirse sevinirim

gidiş

teknik bilgiler
05.00 hareket altı saatte gidilse saat 11.00 olur 3 buçuk saatte zirvedeyiz saat 14.30 da zirvedeyiz yarım saat en fazla mola yemek hemen geriye dönüyoruz saat 15.00 -iniş 21 km hadi bilemedin bir saat 16.00 maşukiyedeyiz tabi ben kendime göre düşündüm diğer pedalşörler çok hızlı inecekler onlar çabuk varır geriye kalan 100 km yi bilemedin 7 saatte devirmemiz gerekecek saat 23.00 de evdeyiz en iyi senaryo gidişte ve dönüşte rüzgar faktörü önemli artı lastik patlama vs

anladığım kadarıyla volkan arkadaş sıkı bir offroad cu kenan arpaç keçi gibi rampaları çıkan ve düz yolda çok süratli cagan desen oda düz yolda süratli rampa da keçi sado düz yolda süratli rampada keçi
ali -serdar ve ali emre dostum bu yukardakileri yakalarsa geriye ben kalırım büyük olasılıkla grubun en arkasından grubu takip edeceğim
evet gidiş ve dönüş bu prosedürü korursak acaip olur vede zannederimki bu iş aynen gerçekleşecek

TCDD nin 02.06.2008 tarih "GENELGE Sıra No:U/17" ile yapılmış ve 01.07.2008 tarihinden itibaren yürürlüğe girmiştir.

Bu genelge ile TCDD de anahat ve Bölgesel trenlerde yapılmakta olan Bagaj ve Korgo ile Para kıymetli madde taşımalarına ilişkin bazı hükümlerde değişikliğe gidilmiştir.

TCDD bagaj taşımalarından elde edilen gelirin tren üzerinde görevlendirilen personelin giderlerini dahi karşılayamadığından Genel Müdürlüğün 09.05.2008 tarişh 24548 sayılı onayı ile BAGAJ TAŞIMALARI yürürlükten kaldırılmıştır.

Genelge de anahat trenlerine yolcu binişi esnasında her çeşit tehlikeli ve zararlı eşya ile diğer yolcuları rahatsız edecek (akan, kokan) nitelişkte ve büyüklükteeşyelerın alınmasına izin verilmeyecek, pulman, kuşetli ve yataklı vagonlarda yolculuk edenler el çantası, valiz, bavul, torba, sepet, kutu, vb. bir yolcuya tahsis edilen alanın dışına taşmayacak büyüklükte eşyalar yolcu yanında olması kaydıyla ücret alınmayacak;
yukarıda belirtilen kapsamın dışında trene alındığı tespit edilen eşyalar için ise ekte gönderdiğim ücret tarifesi uygulanacaktır.

Şimdi benim yorumuma gelecek olur isek;

Trende taşınmak istenen Bisikletinin diğer yolcuyu rahatsız edecek büyüklükte olup olmadığına kondüktör karar verecek, buda uygulamada bir çok tartışma ve şikayetlere neden olacak, onun için Bisiklet forumları ve Bisiklet Federasyonu devreye sokularak sporcu aleti sayılan bisikletin trene alınması hakkında TCDD den ayrıntılı açık tartışmaya meydan vermeyen bir emir çıkarttırılmalıdır.

U/17 genelgenin dayanağı olan "bagaj taşımaları personel giderini bile karşılamıyor" mazereti kamu hizmeti vermekle yükümlü olan TCDD nin sığınamayacağı bir gerekçedir.TCDD'nin yaslarala kendine verilmiş görevleri arasında Kar gayesi ile çalışacağına dair bir hüküm yoktur.

TCDD'nin bu uygulaması uluslararası trenlerde yapılan bagaj taşıma uygulamaları ilede çelişen yanı vardır.

Katlanamayan sakat arabaları ve bebek arabaları düşünülmemiştir

Bu uygulama "DAVA AÇILIP" iptal ettirilmesi gereken bir TCDD uygulamasıdır.
Hazırlanacak ortak bir metinle daha geniş katılımlı yazılı başvuru yapılabilir.
Yapılmak istenen protesto sürüşü demiryoluna uzak otobanlardan değil demiryoluna yakın tali yollardan yapılmalı büyük gar veistasyonlar önünde kısa süreli yine protesto amaçlı dinlenmeler yapılmalı
Basın mutlaka bu protestodan haberdar edilmeli
İlgili bakanlıklara kişiye özel mektup yazılmalıdır.

Geri