Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

kudret abi geldim istanbuldayım dünde görüştük zaten yaz beni 30 ağustosta varım kartepeye 05.00 da bostancaıdan topuklarız.birlikten kuvvet doğar ben sizi çekerim önde merak etmeyin dönüştede sado çeker artk umarım rüzgar minumum seviyede olur yoksa işimiz zor

Scudo
@cagan0403

helallllllllllllllllllllllll
koçum benim
şimdigin akşam erken yat saat 04.50 de bostancı adalar iskelesine gel 05.00 hareket 10 dakika sana tolerans
genede cebini yaz

adrenalin yükseliyor amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali
6-cagan-cagan eski darub üyesidir ona kontenjan sınırlaması yoktur

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

@cagan0403

helallllllllllllllllllllllll
koçum benim
şimdigin akşam erken yat saat 04.50 de bostancı adalar iskelesine gel 05.00 hareket 10 dakika sana tolerans
genede cebini yaz

dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

mesaj iki kez çıkmıştır bir kez gönderdim birde çok kasma yapıyor herhalde ondan evet forumdan özürler

bisikletle alakası yok ama benim çok iyi dostum olan nostaljik şarkıcılardan salim dündar ın 24 ağustos pazartesi günü beşiktaş abbasağa parkında açık hava konseri vardır bende orada olacağım

1640 ı görenler
1-kudu apaçi
2-sado
3-calbiyik
4-kaşif
5-hasan
6-bülent bayer
7-kenan arpaç
8-reha
9-bazooka
10-şevket
11-bora
12- gomez
13-evren
14-kerem
15-vural bolat

darub konsey kararıdır duyurulur
darub
başkan -kudret kurtcebe
başkan yardımcısı sadettin akay
avrupa yakası baş temsilcisi vede sorumlusu
hasan bahri toros
onursal başkanımız kaşif dostumuz
üyeler
1-vural bolat
2-şevket
3-kenan arpaç
4-bülent bayer
calbiyik dostum zirveyi 1640 ı 5temmuzda gördü yukardakilerin 14 pedalşörü 2 ağustosda 1640 da kafayı yediler bulutların içindeydiler

ben şimdi farketim çavuş rotanız farklı sahilden falan kaçıyosunuz.
devamlı e-80 kullanılsa kısalmazmı ayrıca maşukiyeye gitmeye gerek yok suadiyeden çıkılabilinir diye düşüüyorum yol bisikleti olmadığı sürece sıkıntı yaşanmaz ama inişte çok dikkatli olunmalı benim gibi 90 ları görmeye kalkarsanız suadiyeye inişi tavsiye etmem zaman zaman mıcırlar tehlike arz edebiliyor çok keskin kıvrımlar var sanırım toplam mesafe 240-bilmedin 250 olacak sizin için belki okadarda olmaz birde senden ricam şu 5 kişilik kadroyu isim ve fotolarını görmek istiyorum tabii sakıncası yoksa
ve arkadaşlardan biri kendini feda etmeye hazır giderken ben çekerim dönüştede Sado çeker demiş diğer 3 kişi çok şanslı gerçekten umarım bu iki kişi cesaretlerinin bedellerini alabilirler...

@Aytekin Erzan

helal dostum
bu bilgileri hemen değerlendireyim bir de arkadaşların fikrini alayım onlar ne diyecek şimdi evet otoban dan kaçmak istiyorum neme lazım sakat biliyorsun bir iki yerde otobana girmece onun dışında eski sahil e-5 yolunu kullanmaca
245 tahminim -cagan ın resmi logosunda var artı serdar ve ali dostumun resimleri logosunda- avatarında mevcut şimdi ali dostum ve serdar dostum hiç mesaj yazmıyorlar ve onları ağır bir tur bekliyor cagan gelir sağlam sado öyle kenan tam bir keçi adamı tutamıyoruz erikli şelalesinde hızını alamadı durmadan 7 km çıktı üstelik delmece yolunun yarısına gitti geri döndü bir daha bizle çıktı uçuyor adam yahu

@kudu

Gün içindeki iş yoğunluğumuz nedeniyle forum içerisindeki diyaloglara pek giremiyoruz. O yüzden üstat mesajlarla değerlendirme bizi ve aklında soru işareti kalmasın biz doğru at binenlerdeniz.

@Serdar Ozuslu

serdar kartepe topiğini boşlamayın ali çok boşladı beni haberdar edin

http://img4.imageshack.us/img4/8858/img1550tln.jpg

10 mayıs kartepe 1300 rakım otelin önü-sağdan sola
bülent bayer-yavuz-sado kaptan-kudu apaçi-fotoyu cagan çekti

http://img38.imageshack.us/img38/8268/img1339copy.jpg

evet sağdan sola-sado-cagan-bülent-kudu
resmi yavuz çekti 1300 rakıma doğru-10 mayıs kartepe

http://img35.imageshack.us/img35/540/img2307k.jpg

5 temmuz kartepe 1640 rakım sağdan sola calbiyik -sado-apaçi kudu zirve-

http://img39.imageshack.us/img39/8089/img2395zh.jpg

2 ağustos -kartepe -
sağdan sola kudu apaçi çömelmiş -bazooka -evren-reha -gökan-vural bolat-şevket-bora -gomez-hasan-kenan arpaç-kerem-kaşif ve bülent bayer resmi
sado çekti
http://img39.imageshack.us/img39/8272/img2421k.jpg

ve zirve 1640 sağdan sola sado-apaçi kudu-bülent bayer
hasan resmi çekti
daha sonra sırasıyla vural-şevket -kaşif-kenan -reha- bazooka- -bora -gomez -kerem -evren zirveye geldiler zirve çok soğuktu duramadık aşağı kaçtık
ne yazıkki gökan aşağıda kaldı

dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kuzu yaylasının girişi aşağıda burdan girerek 7 km offroad çıkılacak 1640 a varacağız

http://img40.imageshack.us/img40/329/img2408l.jpg

çavuş fotoları inceledim Serdar ve Ali arkadaşı göremedim yada bulamdım Kenan Arpaç'ı da yanlış tahmin etmiş olabilirim...
ayrıcarakkamlarıda inceledim.
Bostancı Maşukiye tahminime göre 110km falan tutar 20km/h yazmışsın Maşukiye
molasız 110/20=5.5 saat yapar ,tırmanışa 7km/h desek : 21/7=3saat eder
bunu 2 ile çarparsak 17 saat eder. Kaldıki dönüş değerleri gidiş rakkamlarının altına düşecektir ve molalarda eklendiğinde min 2 saat desek 19 saat eder bu turun saat 24:00 de kadar bitmesi matamatiksel olarak sınırda çünkü 05:00 dan 24:00 19 saat varki sizin planladığınız sürüş rakkamlarına ancak denk geliyor eğer 24:00 ı geçerseniz gün devri olduğu için aynı günde tur tamamlanmamış olur buna göre ya daha erken çıkmanız icab edecek yada değerleri gözden geçirmeniz gerekecek evet dönüşte kartepe inilecek buradan 1 saat kadar avantaj sağlanıyormuş gibi görünsede dönüş yolunda karşılaşılacak rampalar ve dönüş te olacak performans düşüklüğü , rüzgar yönü vesaire umarım herşey yolunda gider çok fazla teknik ve taktik kullanımı gerektiren üst seviye konsantrasyon ile yapılabilecek bir tur..
Başarılar...

@Aytekin Erzan

evetttttttttttttt doğru bakalım hayırlısı

not
serdar ve ali arkadaş 2 ağustosda gelmediler onlar ilk kez gelecekler kenan arpaç keçi gibi çıktı rampaları
evet saat 04.00 de topuklamak lazımda millet kalkamaz ki beni o düşündürüyor

benim rakkamlarla ilgilenmediğimi bilirsin...
bu tur 000.00 a kadar bitmeli...
kalk borusunu biraz erkene almak gerkebilir...

dikkat
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır (cannon 9 a kapımız açık yeterki gelsin)

gidiş

04.00 de çıkılırsa avantajımız daha fazla yalnız herkes gelebilecekmi sorun orda

kuzu yaylasının girişi aşağıda burdan girerek 7 km offroad çıkılacak 1640 a varacağız

http://img40.imageshack.us/img40/329/img2408l.jpg
Bu mesaj en son " Dün " tarihinde saat 21:22 itibariyle kudu tarafından düzenlenmiştir....

hocam sen kartepe topiğine gir kudu başlığı altında yanlış topiktesin bu topik çerez tur topiği esas olay kartepe offroadları amma gelirsen harbi sevinirim

30 ağustos bir günde 240 km kartepe

--------------------------------------------------------------------------------
Kudu Abi gelmeye niyetleniyorum Bulusma yerin Tam olarak Adressi varmi?
ve Arabami emliyetli yere Birakma imkan olsa iyi olur benim icin:cool:

Geri