Scudo Sports

Kartepe 14. sefer

Hayırlı bayramlar dostlar :) kudret abi hava bulutlu güzel görünüyor yer yer sağnak olacak gibi ama inş denk gelmeyiz...

Scudo
@Kerim A.

kerim hatırlasana kurtdoğmuş offroadda ne oldu ,ne yağmurdu ama,,bayramın kutlu olsun kerim, erkanın, korcanın, çağrının, furkanın, berkantında,hava durumuna bu gün 8 saat bakacağım ,akşam 20.00 de yatacağım.

(link)

(link)

yağmur yok saat 04.00 de 13 derece,,istanbulda-rüzgar düşük,

(link)

(link)

evet windguru gayet iyi sorunsuz hava tam bisiklet havası

evet kartepe kontenjanı bu gün itibari ile kapalı,
203 km 'lik bir savaş söz konusu olacak,
çok az mola olacak
12 saat sele yaptım 2 saat 15 dakika mola toplamı olmuş idi bunun 45 dakikası gidişte feribot
şimdi yarın mola süresi 1 saatte kalma durumu kendim için söylüyorum
bunun nedeni 18.00 de hava yarı karanlık olacak,
203 km etap ,ama 163 km üzerinden ortalama olacak,
1300 rakımda cepler çalışmıyor,strava hesabı olmayacak ben saat tutacağım her zamanki gibi,
suadiyede her yer kapalı ise çıkın tedarikli olduğumuz için aşağıya indiğimizde ayak üstü atıştırmaca en fazla 20 dakika ,
sonra son 72 km 'yi almak,saat 17.30 yalova varış olur ise şık olur

@Melih Çolak

melih dostum
yukarda şiddetli yağmur bizi saat 10.00 gibi yakalar ise yapacağım iş basit ağaç altı,bu da vakit kaybı tabi,ama çiseleme olur ise sorun yok tırmanışa devam
inişte silikler dikkat edecek burada cyclo cross bisiklet dememin bi nedeni var çağrı çok şanslı benim hibrit ayrıca kerim sağanakta eğim çıkmış idi,bu arada bayramın kutlu olsun

@berkant kızık

kartepede bayram yapacağız,,bu da başka bir zevk seninde kutlu olsun berkant dostum,

hava burada yazdığı gibi olursa tam bisiklet havası. içlik giyecektim vazgeçtim

@Çağrı Soylu

çağrı seninde kutlu olsun en şanslı senin cyclo
suadiye tam senin bisiklete göre..

@Çağrı Soylu

çağrı 1300 rakım koşulları farklı olacak ,yeşil alan olduğu için yağmur olabilir ,şiddetlenir ise sığınmaca ayakkabı kılıfının önemi burada ortaya çıkar termal kar maskem var asla kafamı terletiyor aksesuarlar 1300 rakımda çok önemli,

Sağanak etkilemez abi her türlü zirvede bayram yapicaz insallah :)

hazır aksesuarlarım

1- kışlık eldiven
2-iç termal
3- üste bisiklet forma
4- en üste killing bisiklet forma kışlık terletmeyen üşütmeyen
5- kask
6- gözlük
7-termal kar maske
8- kışlık uzun kendinden içten termalli bisiklet tayt
9-ayakkabı kılıfı
10-spd pedal ayakkabı

bekle 1300 rakım sibirya soğuğu al aşağı edeceğim seni,,, :evil:

@Kerim A.

bize sağanak koymadı ,,sağanak neymiş,,hikaye ,al aşağı ederiz onuda, korku yok bizde, bu yolları çoktan aştık, bisiklet sevgisi var içimizde ,bu sevgi her türlü zorlukları aşar,hele hele işin ucunda kartepe var ise yakar yıkarım ortalığı, karda gitmiş adamım ,ama 5 metre olur ise kar o vakit iş yatar tabi:)

1300 rakıma tırmanırken bulutların içinden geçmeye hazır olun bu da sis demekir buzun buzu olacak,

evet yolu iyice içimize sindirelim

topçular-suadiye köyü,,

(link)

kartepe otel zirve 1300 rakım

(link)

dönüş yalova olunca km azalıyor,,

(link)

toplam 203 km

bostancı-eskihisar 39 km
topçular-suadiye köyü-58 km
suadiye köy-kartepe otel 16 km rampa
iniş 16 km aynı yer
suadiye köy-yalova arası 72 km

evet kartepe kontenjanı bu gün itibari ile kapalı,
203 km 'lik bir savaş söz konusu olacak,
çok az mola olacak
12 saat sele yaptım 2 saat 15 dakika mola toplamı olmuş idi bunun 45 dakikası gidişte feribot
şimdi yarın mola süresi 1 saatte kalma durumu kendim için söylüyorum
bunun nedeni 18.00 de hava yarı karanlık olacak,
203 km etap ,ama 163 km üzerinden ortalama olacak,
1300 rakımda cepler çalışmıyor,strava hesabı olmayacak ben saat tutacağım her zamanki gibi,
suadiyede her yer kapalı ise çıkın tedarikli olduğumuz için aşağıya indiğimizde ayak üstü atıştırmaca en fazla 20 dakika ,
sonra son 72 km 'yi almak,saat 17.30 yalova varış olur ise şık olur

hazır aksesuarlarım

1- kışlık eldiven
2-iç termal
3- üste bisiklet forma
4- en üste killing bisiklet forma kışlık terletmeyen üşütmeyen
5- kask
6- gözlük
7-termal kar maske
8- kışlık uzun kendinden içten termalli bisiklet tayt
9-ayakkabı kılıfı
10-spd pedal ayakkabı

saat 04.30 bostancı 5 ekim

1- kudret hibrit-karbon 28
2-erkan-yol
3-korcan -yol
4-berkant-yol
5- çağrı cyclo-yol
6- kerim -mtb
7- furkan -city bike

Dostlar kurban bayramınız hayırlı olsun bizde bahtiyar abiyle 03:30 da çıkarız evden

sağolasın kudret abi seninde bayramın mübarek olsun. bende tüm kartepe fedailerinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım :) dikkat edin hava açtı ama zirve karanlık sizi büyük ihtimal yağmur karşılıcak inişte çok dikkatli olun Allaha emanet olun.

melih havanın son durumu nasıl orada

Bayramınız kutlu olsun, yarın hepinize kazasız belasız bir Kartepe zaferi diliyorum. Yarın geceye resimleri ve anılarınızı bekliyoruz. :)

(link)

kocaeli iyi,,,ama 1300 rakımda süpriz olabilir hazırlıklıyız,,,

@bahtiyar közen

orta şekerli hafif yağmur var. eğerki bu sabahki gibi olursa yarın işiniz yaş :)

@Melih Çolak

Her türlü çıkıyoruz abi geri dönüş yok. Herkese iyi geceler :)

saat 21.00 den sonra netten çıkıyorum 21.30 yatar,,evet ekip saat 04.00 evden çıkıyorum,saat 04.30 da bostancıda hazır olacak olanlar daha bir çok kartepeler yapacağımızdan emin olabilirsiniz,zoru 3 kez yendim ikisi 215 km 'ye patladı biri 203 km 'ye

yarın suadiyede kaç gibi olursunuz ? Tlf nomu veriyim gölcüğe yaklaştığınızda haberdar edin beni 545 241 5155

Herkese yarın iyi şanslar. Çalışmalarımızın sonucunu alacağız sonunda. Benim rotam 233km tutuyor toplamda. Bakalım ne olacak. Saat 3'te kalkmak üzere yatıyorum. Sabah kahvaltıda yulaf ezmesi, süt, bal, muz karışımının yanında lor peynirli 3 yumurtadan omlet var. Yanıma 4 energel 3 bar alıyorum.

Geri