Bisikleti bir türlü kartal şirin bisiklete götüremedim kurdurmaya. araba yok koca kutuyu taşımak için.
kartal yakacık taraflarında arabası olan abimiz varsa bu konuyu okuyan bana yardımcı olabilir mi şu an? kartal sahil migrosun oraya kadar yardımcı olabilirse :rolleyes:
pek kimse bakmıyor sanırım buraya ama sorayım yine de ben
kartaldan aydos tarafına çıkmak dün öldürdü beni. minibüs otobüs vs kimse almadı hatta aracına. bunun daha bir kolay yolu yok mu?
aydostan kartal sahile inip geri dönen arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz? Eğer bir yolu yoksa cezaevi ve aydos kurtköy arası sürülebilecek güzergahlar neler, yardımlarınızı bekliyorum
be uğurmumcuda oturuyorum. genelde sahile inip çıkarım. 2 ay önce başladım kondisyon olarak çok iyi değilim. başlangıç için aydosa çıkabileceğin iki güzergah önerebilir. bence en kolayı dragostan minibüs yolu na oradanda tugayyolu sapağından uğurmumcuya çıkılabilir. ben yarım saatte sahilden u.mumcuya bu yoldan çıkabiliyorum . ikinci seçenekte sanayi caddesi bağlantısı olabilir . direkt kartal köprüsü üzerinden tem bağlantı yolu ile çıkılabilir.
@scarpaner tugayyolu deneyebilirim ama hiç gözüm almıyor. bir arkadaşsız tek başıma çekemiyorum o yorgunluğu şu an ama uğurmumcudan sonra yakacık oradan da cezaevine geçmeliyim, hep yokuş
bazı otobüslerin önünde bisiklet taşıma şeysi var onlara hiç denk gelmedim. ama uğurmumcu için otobüslere koymaya başlamışlar eğer denk gelirsen
valla bende başlarda taşıtla inerim sahile orada binerim diye düşünüyordum ama sonrasında madem ben bu işe başladım evden çıkarım kas gücümle turlar dönerim ve 20 günlük kısa denemeler sonucunda bunu başardım. tavsiye ederim.
@scarpaner ben ilk defa dün başladım sürmeye. o yüzden yol bitirdi beni, eğer trafik sorun teşkil etmiyorsa deneyebilirim o yolu da. şu otobüslere aparat gelirse daha kolay olur benim için. inanılmaz bir yokuşu var eve kadar paso.
@cattepiller Dur bakalım daha yeni başladın. Hemen şikayet edip vazgeçme. İlk başlarda biraz yorulursun. Zevk için başladığın bisiklet çile gibi gelebilir. Ama kondisyonun oluştuğunda keyifli hale gelmeye başlar. Çok fazla kasma sakin sakin çık. Kendini bir defada bitirme. İlk başlarda gerekirse sahilde az kal, az kalki dönüş için enerjin kalsın.
@scarpaner de yazdığı ilk güzergah tugay yolu-cevizli köprüsü- yeni soğanlık- uğur mumcu oradan da yatay olarak yakacıktan cezaevine geçersin. En makul çıkış. sadece soğanlık çıkışından sonra tem bağlantı yolu ile yakacaık-uğur mumcu yoluna çıkıştaki yokuş seni zorlar. ilk başlarda bisikleti eline alıp çıksan da sonraları alışırsın.
@Ömer Çolak vazgeçmek yok kendimi özgür hissediyorum sürerken. yani tadı havası ayrı bir güzel. Sadece haklısın ki enerjimi tamamen bitirdim dün ben sahil boyu. Sonrasında o yokuş beni bayıltacak kadar yordu. Hafif hafif denemelerle çözeceğim doğrusu. Yolları iyice bir tartıp dönüş rotası ayarlamak gerek ilk denemem de zorlayacak belli ki. Bir çaresi bulunur elbet. Teşekkür ederim
kartala çıkış için ben yıllardır bi hafif rota bulamadım gerçi genelde sultanbeyliden çıkıp kartala inip kadıköy e kadar gittiğim için pek kartal yokuşlarını çıkmıyorum... en son iki hafta önce sırf o kartal yokuşunu sevmediğimden maltepe den kayışdağına çıkarak orman içinden çok güzel bi dönüş yaptık.... fakat sana uygun olmaz o yolda sen antreman yapmaya devam
@Muhammet Ali Bulut benim daha uzun uzun antreman yapmam lazım haklısın. Anca rast gelirsem şu bisiklet taşıyan iettlere binerim. O da %1 ihtimal geliyor ya da hiç yoklar daha ama alışırsam kapını çalarım
@cattepiller bun o aparatları sultanbeyliye getirmek için kendim 20 den fazla mail 10 kişiden fazla kişiyede mail attırdım ama hiç gelmedi.... ama bi iett şöförü vardı hiç unutmam 18k da 140 kilometrelik hayatımın en uzun bisikletini sürdüğüm gün kadıköyde vapurdan indiğim vakit (9:30) pedal basacak gücüm kalmamıştı ve otobüs şöförünün birine rica ettik" sizin sorumluluğunuzu alamam dedi" (nasıl bi sorumluluksa ) saat 10:30 da bi şöföre daha rastgeldik " buyrun gençler ne olacak geçin dedi" 3 bisiklet 3 üde MTB - sayesinde sultanbeyliye geldik... o gün bu gündür duacısıyım
@Muhammet Ali Bulut adamla kavga edecektim ben neredeyse. ölüyorum artık güç kalmamış, terlemekten vücutta su kalmamış. biliyorum yani cezaevine boş boş çıkacak. kimse olmadan ama adam nuh diyor peygamber demiyor. sövdüm kaçtım son kalan gücümle
bende uğurmucmuda oturuyorum uğurmumcudan kartala en güzel güzergah tehlikeside yok
uğurmumcu - soğanlık - real yolunda bulunan manav dan e5 e doğru gidilir dumankaya binaların yanındaki yol takip edilerek kartala inilir toplam 20 dk sürüyor mesafe çıkış ise 35 40 dk sürmekte.
valla ben sileye gittim geldim ilk uzun mesafeli turumdu ama ölsem iyiydi neyseki kartal moda mesafesi kısa
bisikleti getirmedim bugun çarşamba akşam 5 de buluşalım