bakalim, eskilerden dem vursak, ben echo and the bunnymen, ve robert smith'i tekrar gorebildigim icin kendimi cok sansli hissetmistim, ama tartisilmaz en keyifli an, dead kennedys ile sohbet ederken jeff'in elimdeki rock'n coke cdsini alip uzerine kocaman bir X cizip altina da imza atmasiydi. Sonra da soyle demisti (Barisa Rock'tan bahsediyorduk) "eger barisa rock'dan daha once haberimiz olsaydi, burayi birakir, orada calardik" isin komik tarafi, bu adamlar bunu yaparlardi da
neyse... barisa rockcilarin da soyledikleri gibi, rock and coke'a rakip degiller, ve bunca senedir tamamen gonullu bazda cok cok guzel isler yaptilar. onlarla sahsen gurur duyuyorum, her seferinde de bunu yuzlerine soyluyorum
gelelim rock'n coke ve turevlerine.. eger tuketiciler ellerindeki gucun farkinda olsalar devran donerdi demekle yetineyim, yoksa beni sansurlerler
ama yan bahcede taptiginiz bir muzik devi konser verirken de bu tarz kararlar vermek biraz zor oluyor, isin o kismi da gercek..
ama sunu da unutmamak lazim, anathema, sugar ros, godspeed you black emperor, the gathering, dead kennedys, ve daha bircoklari.. onlarla temasa gecilir, amac aciklanir, ve birsekilde seyahat masraflarinin bir kismi karsilanirsa, seve seve Barisa Rock gibi bir festivale gelir, para almadan da calarlar.. dikkatinizi cekerim, yukarida saydiklarimin hepsi farkli gendre'lara ait olsalar da rock gruplaridir