Karşınıza ayı vb. hayvanlar çıktı mı?

gmfaruk

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Kasım 2013
Mesaj
1.096
Tepki
1.089
Şehir
istanbul
Bisiklet
Kron
çıktıysa naptınız (domuz kurt köpekte olur) başkalarının vıdeosu varsa ıyı olur
 
  • Beğen
Tepkiler: halil ünal
Scudo

MertAG

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Ağustos 2014
Mesaj
835
Tepki
588
Yaş
32
Şehir
Antalya
Bisiklet
Kron
@alperK

Ohooooooo yankı yaptı vallahi :D...
 
  • Beğen
Tepkiler: fatihaydın

Melih Muratoğlu

Daimi Üye
Kayıt
18 Mayıs 2014
Mesaj
320
Tepki
175
Şehir
istanbul
Bisiklet
Kron
kefkende tilki çıkmıştı uzaktan gece arkadaşlarla gezerken flash'ı yüzüne doğru tutunca kaçtı hayvan onun dışında ayı domuz gibi hayvanlar pek kolay çıkmaz
 

KuzuBoyz

Daimi Üye
Kayıt
4 Ocak 2015
Mesaj
288
Tepki
392
Şehir
İstanbul
İsim
Bülent Kuzu
Bisiklet
Trek
1988 veya 1989 yılıydı. Üzerinde MONZA yazan bir yol bisikletim vardı. Tam markası bu muydu hatırlamıyorum ama MONZA yazdığını biliyorum. Keşan Koru Dağlarında meşhur bir yokuş vardır. Gelibolu'dan Keşan istikametine doğru yokuş aşağı hızla gidiyordum. Otoban olduğu ve çok trafik olmadığı için sağ şeridi ortaladım. İleride kaz sürüsü yoldan karşıya geçiyordu. Etraf köylerden evcil kazlardı. Frenledim ama işe yaramadı. 2-3 tanesinin üstünden geçtim. O an ölen bir kaz görmedim. Sonrasında ne oldu Allah bilir. Tabi o zamanlar ne kask, ne korumalı pantolon vardı. Sağ diz kapağımdan kalçama kadar sağlam bir sürtünme yarası aldım. İlk etapta kan akmadı ama beyaz beyaz birşeyler aktı. Keşan'a gelene kadar yara iyice kanlandı. Sağlık ocağına gittim, Tetanozla birlikte evdekilerden de bolca fırça yedim. Bisikletin sadece arka tekerlekten 1 tel kırıldı. Selesi sıyrıldı. Mika gibi bir selesi vardı. Enjeksiyon plastik. Pek konforlu değildi. Çelik kadrolu güzel bir bisikletti.
 

Emrah Demirci

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Ekim 2012
Mesaj
919
Tepki
482
Yaş
38
Şehir
nevşehir
Bisiklet
Scott
Dağ bisikletiyle arazide tek gezerken insanın aklına karşısına yabani hayvan çıkabileceği gelip bazen ürperiyor, ama heralde kurt ve domuz gibi yabani hayvanlarla karşılaşan kişi yolu yokuş aşşağı olmadığı sürece kaçamazdı, tabii yokuş aşşağıda olsa yine arazide çok yüksek hızlara çıkmak mümkün olmazdı.
Şayet bir arkadaşımda son hızı 50-55 olan eski puch motorumuz vardı ve yokuş inerken hız bittiği sırada yolun kenarındaki küçük bacaklı bi zaar köpeğin 300 metre sprintle ona yetişdiğini göz önüne alırsak.
 

KuzuBoyz

Daimi Üye
Kayıt
4 Ocak 2015
Mesaj
288
Tepki
392
Şehir
İstanbul
İsim
Bülent Kuzu
Bisiklet
Trek
@Egemen Ocaklı
Çok korkunç bir durum. Köpek möpek şimdi sinek gibi geldi vala.
 

phrygian

Halaybaşı
Kayıt
3 Nisan 2012
Mesaj
433
Tepki
559
Yaş
35
Şehir
Eskişehir
İsim
Ali Burak
Başlangıç
1994—95
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Antalya Tekirova'da küçük koylara giden toprak yolda domuz gördüm, aramızda 30-50m vardı onlar da beni gördü fakat hiç bi şey yapmadan ormana girip kayboldular. bana doğru koşsalar rampa çıkmak zorunda kalacaktım iyi ki koşmadılar. :)
 

doğan_69

Daimi Üye
Kayıt
14 Ağustos 2012
Mesaj
392
Tepki
326
Şehir
esenler
köpekler genelde takılıyor peşime..köpekler peşinize takıldığında onlardan kaçmayın ve korktuğunuzu hareketlerinize yansıtmayın..geçenlerde çatalca dönüşünde kafamı arkaya çevirdiğimde 7-8 tane köpeğin havlayarak bana doğru koştuğunu gördüm...yaptığım hareket bisikletimi hemen durdurup sakince onları beklemek oldu..geldiler havladılar ve gittiler...arkamdan koştuklarında bende kaçmaya çalışsaydım dahada asabileşeceklerdi ve arkamdan muhtemelen bir parça koparacaklardı :)
 

suat akman

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Mayıs 2013
Mesaj
2.391
Tepki
4.895
Yaş
50
Şehir
Muğla - Bodrum
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Domuz cikti hemde bildiginiz köy yolunda 2 tane birden! Gelgelelim arabadaydim. Yaklasik yarım dakika fardan kör halde önümüzde dikilip sallana sallana kenardaki sazlara girip kayboldular. Yer Milas Bogazici Köyü...

Bir defa Dalyan Kaunos ören yerinde agactaki yilanla, bir kac kez köylerdeki bahce evlerinde yine yilanlarla karsilastim. En tirsitici olani ise doğa yürüyüşünde yamactan kayarak patikada tam onumuze dusen yaklasik 2 metrelik bir yilandi. Ters yönlere depar attik ayni anda :)

Bisikletle henüz köpek ve insan kilikli bazı arac suruculeri haricinde bir maceram olmadi. Olmasinda zaten :)

Ama en dumuru; gectigimiz yaz aksam stres atmak icin takildigim 3-4 km git gel yaptigim yamacin yakinindaki koyda ustlenen escinsellerin patikama cikarak bana sirinlik yapma cabalariydi. Hatta birisi bir gun iyice abartti; kaptirmis geldigimi gordugu patikaya kosarak cikip sortunu siyirarak kaba etlerinin beyazini gostermeye kalkti :suspus:

Neyseki surekli catallanan yakin gecisler nedeniyle ani bir yon kirip şok içinde basip gittim :islik:
Siz gozunuzu yolunuzdan ayirmayin! Ne zaman nereden neyin cikacagi belli olmuyor kisacasi!
 
Kayıt
9 Şubat 2014
Mesaj
54
Tepki
59
Şehir
DENİZLİ
Bisiklet
Claud Butler
Turdayken önümüzden domuz gecmişti. Az daha önde olsak alıp götürecekti :)
 

can onur

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Haziran 2012
Mesaj
1.052
Tepki
3.289
Yaş
48
Şehir
Ankara
İsim
Can Onur
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Prizren'den Üsküp'e giderken, karşıma şöyle bir tabela çıkmıştı:)
http://instagr.am/p/qvbzSAgFe2/
Arnavutluk'ta eski Elbasan Tiran yolunda giderken havada kartal görmüştüm.
http://instagr.am/p/sCtcOugFQ3/
Yenice ormanlarında da karşıma heybetli, kocaman boynuzları olan bir geyik çıkmıştı. Geyik deyip geçmeyin; at gibi bir hayvanın o kadar yükseğe sıçrayacağı hiç aklıma gelmezdi. Ama tabii, bunların hiçbirisi insan gibi vahşi değiller.[/MEDIA]
 
Kayıt
13 Temmuz 2014
Mesaj
16
Tepki
0
Şehir
nazilli
Bisiklet
Trek
Daha bu geçtiğimiz pazar 3 arkadaş gezelim bi demiştik. Nazilli nin dallıca köyündeki cinli kavak denilen bir yere gittik :) tabii merkezden haliyle bir uzak başımıza birşey gelse kimsenin haberi olmayacak :) telefon da kolay kolay çekmiyor... herneyse 3 arkadaş gezerken yolun sağ tarafında bi pikabın üstünde 3 tane iri yarı kurt köpeği gördük. aldırış etmeden gitsekte 3 köpek birden üstümüze doğru koşmaya başladılar o anda durmayı filan boşverin yokuş yukarı son sürat çıktık :D Alla'ha şükür bi yerimizi kaptırmadan kurtulduk :D
 

umito

Üye
Kayıt
9 Ocak 2011
Mesaj
86
Tepki
96
Yaş
43
Şehir
ANTALYA
Yıllar önce 94-95 yıllarıydı Bolu Gölköy denilen baraj gölü çevresinde antrenman yaparken tilkiyle karşılaşmıştım önüme çıktı sonra kaçtı.
 

Nizami

Üye
Kayıt
7 Eylül 2014
Mesaj
63
Tepki
18
Şehir
İzmir Ödemiş Ovakent
Bisiklet
b'Twin
Benim önümede yaklaşık 1 ay önce Asar dağında bisiklet yolu açarken bir domuz çıktı kafası yerde koku arayarak gidiyordu.Hiçbir şey yapmadı hayvancağız yazık avcıdan kaçıyormuş. :( Yılan sayılırmı bilmem ama sayısz kez yılan çıktı.