Scudo Sports

Karşı Bisiklet Formaları

Scudo
@KaanDurgut

yeni listeyi enkısa zürede güncelleyip paylaşacağız arkadaşlar..

Ürün beklediğim gibi değil gerçeği söylemek gerekirse!
Ürün beklediğimden çok daha güzel geldi çünkü:)
20 Liraya kaliteli birşey beklemiyordum ama paranın hakkını fazlasıyla veriyor.
Uzun kollular için şimdiden talibim.
Herkese tavsiye ediyorum;)

arkadaslar urun elimde. cok begendım zevkle gıyecegım. kıslık urunlerde beklıyorum sızden. emegı gecenlere tesekkurler. kolay gelsın.

@Emin Onur YAVUZ
Arada kaynadı galiba bu mesajım :) Ben eposta adresi belirteyim o zaman oradan bağlantı kurarsanız, size adresimi göndereyim. eminonuryavuz ET cimeyil.

Not : EFT'yi yapmıştım bu arada ;)

merhaba Emin.

Gmailine mesaj gönderidim.Adres bilgilerini verirsen sevinirim.

Forman ayrıldı bekliyor zaten.

Görüşürüz.

1.80 Boy,85 Kilo Geniş giyinmeyi seven biriyim Xl olur mu acaba? Ve bunlara likralı mı deniliyor acaba?:)

@N.Erdem TUGRAHAN

Erdem Bey, sizle hemen hemen ayni cussedeyiz, XL forma bana tam oturdu, XXL tavsiye ederim.

1.75 boy ve 54 kiloyum kesimi dar ise M normal ise S beden ;
turkuaz,kollu ve cepli forma istiyorum.Şimdi yoksa bile olduğu zaman için haberlerinizi bekliyor,şimdiden teşekkür ediyorum.

En son kalanların listesi aşağıdadır.
Erdem Tugrahan Bey size XXL beden iyi olacaktır.
Erdem Yıldırım bey S kollu olarak sadece turuncu kaldı. M de kollu kalmadı maalesef. Yeni listeleri yayınladığımızda tekrar takip ederseniz sevinirim:) Çalışıyorum herkese geri dönmem zor olabilir.

http://img38.imageshack.us/img38/6909/listeo.jpg

Bu da bedenlere göre sıralanmış liste

http://img198.imageshack.us/img198/1368/liste2m.jpg

Formalar fit olmak üzere yapılmış formalar. Güzel de formalar. Ancak ben tosun bisikletçiler için 3XL beden sipariş vermek istiyorum sonraki sürüm için. Rengi, Uzun kollu-kısa kollu farketmez hangi kumaştan çıkarabilirseniz artık :)

Lacivert-Cepsiz alabilir miyim Senem abla?
Galiba Aytaç abi ile evlerimiz birbirine yakın ondan temin edebilir miyim formayı?

Turuncu kollu formaların m bedenleri gelecek mi? (1.83 boy 53 kiloyum.S olmayacaktır büyük ihtimal:) )

Geri