Scudo Sports

Karlı Tavusbaba gezisi

Vay beah Sercan'ın dediği kadar varmış Konya. Kevser inanılmaz kar var dediğinde Türk değil mi canım abartır işte diye düşünürken fotolardan sonra inandım.

Çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz Abi. Eline koluna sağlık...
Paylaşım için teşekkürler...

Scudo
Mesut bey;her zamanki kaliteli çalışmalarınızdan birini daha izlemenin keyfi ile teşekkürlerimi sunarım. Lütfen kabul buyrunuz

@sgtalper

Hasancım foruma yazıyorum tabii ama bangır bangır değil..
Öte yandan bildiğim kadarıyla senin cebinde bir de ceptel denen bir alet olsa gerekti.. :rolleyes: yoksa o sadece foto çeken bir aletmiydi:rolleyes: .. yani mesaj atma veya alo deme özelliği yokmuydu:cool: .. her neyse.. haydi kal sağlıcakla..:)
hem hava pek soğuk değildi...:cool: sen gelseydin belki terlerdin falan.. :D :D

@ataruh

Hocam, iltifatla karışık mübalağa buyurmuşsunuz... Eğer o "Uludağ" dediğiniz şeyi yapacak olsa bile; emin olun ki sizin önünüzde eğilmeye alıştığı için yapardı bize .. :)

@KevSerSeri

kızım bız bı seyı bılıyoruzda soyluyoruzz :D cok guzel ama yaa karda surmekte cok eglencelı otogardan eve gelene kadar kaya kaya bı hal oldum :D

mesut abi ben o tarafını hiç düşünmedim yine neyse başka kar a kaldı bizim gezi s.a

Her zamanki gibi mükemmelsini iron abilerim. 2 ay içinde Konya'ya gelmeyi düşünüyorum, belki ekiple belki tek. Görüşmek üzere, nice turlara...

Saygılarımla,
Erkut

Geri