Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karlı Şehir İçi Turu

Tunahan KORKUT

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
Eskişehir'de öğlen saatlerinde kar bastırdı. Akşam saatlerine kadar bereket baya yağdı. Bende akşam 8 gibi yalnız başıma dışarı çıktım. Karın çokçabuk dağılması sürüş sırasında baya zorluk çıkardı hatta bi ara bi taksinin ününde kayıyordum :) 20 km yol yapmışım. -9 derece sıcaklıkta yaptığım bu tur baya kaymalı bi tur oldu :) Yinede kaçmak çok güzel oldu. Finallere çalışırken hep dört duvar arasında kalmaktan sıkılmıştım. Finallerden sonra böyle bi tur çok iyi oldu :huhuu:
10012015157.jpg 10012015158.jpg 10012015159.jpg
bankta oturmak için baya uğraştım :)
10012015160.jpg
ve turdan geldikten sonra sarı küheylanımın son hali ;)

Scudo
Tebrik ederim. Guzel paylasim. Gercekten o bankta oturmadiniz değil mi?

@Selahattin Aydın
Teşekkürler Selahattin Aydın. Evet o banka oturdum ama ilk önce üzerindeki karı temizledim daha sonra montumu çıkarttım ve katlayıp üstüne oturdum ;)

bisiklet aşığı yaglamayı ihmal etme kardeşim. pas falan olmasın :)

@Murat İ.
teşekkür ederim sağolun :) Kışın bisiklete binmesi gerçektende çok zevkli. Bi çok arkadaşım soruyor üşümüyor musun diye verdiğim cevap''evet üşüyorum ama çok zevkli ;)''

@Namık incekara
Namık İncekara teşekkür ederim . Hemşehri sayılırız :) Benim memlekette Bartın Kumluca... Zincir konusu ise ayrı zaten ilk kar yağdığında yani 1 veya 2 hafta önce yine karlı bi havada okula gidip geldim. Daha sonra bisikleti kenara koyduk temizleme silme filan yok . üzerinden 3-5 gün geçti zincirde, dişillerde, aynakolda paslanmalar olmuş . Ne yapacağız hiç bilmiyorum. Hatta bu fotoğrafları çektirdiğim günde zinciri yağlayıp dışarı çıkmıştım...

mazotla bir temizle sonra vd 40 yada hss 2000 yada farklı bir zincir yagı ile yaglayıver iyi olur ben cıkarken hafiften vd 40 ile fıslatıveriyorum öneririm. bartında bu yılki festivalde varmıydıın ?

@Namık incekara

bartındaki festival zamanında memleketteydim aslında bisikletimide eskişehirden getirmiştim ama kaskımı filan getirmemiştim yanımda . o yüzden katılmadım. bi de festivalin içeriği hakkında fazla bi bilgim yoktu

bu yıl küre daglarında gelirsin takip et sayfada

inşallah . gerçektende katılmayı isterim. Bu sene farklı düşüncelerim var zaten . ikinci dönem sınavlar bittikten sonra haziran gibi Boluya kadar otobüsle gideceğim ama , bolu-karabük-bartın turu yapmayı planlıyorum. tabi şuan için daha düşünce aşamasında ama eksikliklerimi tamamlarsam yaparım gibi gözüküyor

Geri